Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: problem z płynnością gry  (Przeczytany 1255 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kubagliw

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    problem z płynnością gry
    « dnia: Lipca 29, 2015, 15:31:49 »
    Witam. Chciałem prosić o pomoc ponieważ gra z niewiadomych mi powodów chodzi dosłownie w kilku fps. Nie da sie grać. Mam windowsa 10 gtx970 i5 4670k i 8gb ramu a gra jest na ssd. Na najniższych ustawieniach tnie jakdiabli. Macie może jakiś pomysł? Wszystkie sterowniki aktualne

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: problem z płynnością gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 29, 2015, 15:38:55 »
    Co mogę powiedzieć... na moim pc na którym Wiesiek 2 i Skyrim chodziły na wysokich, miałem identyczny problem z WB. Też cięło tak że się nie dało grać, więc zmniejszyłem rozdzielczość na najmniejszą i pomogło, mogłem grać (w rozdzielczości 800x600, czy jakoś tak :P). Po czym w maju tego roku, po 4 miesiącach, chciałem nagrywać mecze na PP więc postanowiłem sprawdzić czy mogę w jakikolwiek sposób podnieść ustawienia graficzne... no i okazało się że mogę na najwyższych ustawieniach i rozdzielczości, z dodanym HighRes modem i shaderami nagrywać bitwę na singleplayer ze 150 żołnierzami na raz. Ot, magia WB.

Offline kubagliw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 29, 2015, 15:42:06 »
    no ale kurcze, wcześniej mi działał super. teraz mam ze steama i taki klops

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 29, 2015, 16:16:45 »
    Od dzisiaj ten Windows 10 ? Może coś z nim nie tak. O ile się orientuje dziś ma premierę i sporo błędów.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline kubagliw

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 29, 2015, 21:41:31 »
    testowałem go odkąd była możliwość, tak jakoś wyszło. i nie narzekałem na niego. Ale temat można zamknąć bo warband sam sie "naprawił". Dzięki za pomoc