Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Elo  (Przeczytany 1121 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    Elo
    « dnia: Grudnia 21, 2008, 16:24:11 »
    Elo, nazywam się Wojtas/Wojtyła/Wojtek jakkolwiek. W innych grach gram na nickach: Movart/Renim/Feniks/Sergio/Zawisza. Interesuję się średniowieczem i Komputerami. Mieszkam w Grudziądzu (takie miasto niby duże xD pomiędzy Bydgoszczą a Gdańskiem na prawym brzegu Wisły)

O M&B dowiedziałem się z Hypera i od tego czasu wchłaniam wszystkie mody i całą grę.Moja postać to Veagir, topór łuk tarcza koń, szczególnie posługuję się łukiem, mam zabójczą celność. Zaczynam uczyć się Moddingu chociaż wolno idzie (trzeba się odzwyczaić najpierw od PAWNO z GTA xD). Kocham gry o średniowieczu, strategiczne, RPG, MMO, MMORPG.

Dwa albo więcej razy w tygodniu jeżdże konną (pozdrawiam Trzęsacz :P) lubię naszą husarię (jak pewnie każdy na tym forum). Nie lubię: ludzi podstępnych, wykorzystujący innych, fałszywych, obłudnych i zdradzieckich.  Co miesiąc kupuje CD-Action. Często czytam książki fantastyczne Eragon, Najstarszy, Brisinigr, Władca Pierścieni, Harry Potter.

To chyba wszystko o mnie :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2008, 16:26:56 wysłana przez Movart »

Offline slimak78

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Elo
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 21, 2008, 16:31:46 »
    Witam Cię!

Już dorwałeś Brisinigr'a? Jak oceniasz? Musiałbym sobie sprawić... ;-)

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 21, 2008, 17:29:59 »
    Przywituję Ciętm
    Brisingr jest taki jak reszta książek Paoliniego. czyta się lekko z przyjemnością, ale jednak daleko mu do naszego Sapka:)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 21, 2008, 17:46:12 »
    Zgadzam się z Pablo Brisinigr'a czyta się przyjemnie, miło się z nim spędza czas. Polecam. :P

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 21, 2008, 22:37:52 »
    Ave towarzyszu ;) Mam nadzieję że miło będzie gościć cie w tejże 'gospodzie' i nie będziesz wszczynał niepotrzebnych burd ;P Pozdrawiam

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 25, 2008, 21:19:18 »
    Witajże, Movarcie z Grudziądza!
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline InFernaL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 25, 2008, 23:05:57 »
    Cześć. Swoją drogą lubie Eragon. Niedługo powina się ukazać 2 część filmu,mam taką nadzieje,ale to tak od siebie.Jeszcze raz cześć i czołem.
    A genius? That's nothing compared to me.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 26, 2008, 13:27:12 »
    Cześć. Swoją drogą lubie Eragon. Niedługo powina się ukazać 2 część filmu,mam taką nadzieje,ale to tak od siebie.Jeszcze raz cześć i czołem.
    A ja mam nadzieję, że druga część filmu wogóle nie powstanie... Ekranizacja Eragona to byla jakaś pomyłka.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor