Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problemy z własnym państwem  (Przeczytany 1566 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TheKola

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problemy z własnym państwem
    « dnia: Lipca 10, 2015, 16:27:24 »
    witam mam od jakiegoś czasu problem z zamożnością zdobytych miast jak zajmuję miasto (Halmar) idzie ono z bogatego na przeciętny a potem na biedny jak się przed tym uchronić, chanat mówi że nie jestem królem tylko panem tych ziem. co mam zrobić żeby miasta się bogaciły ?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problemy z własnym państwem
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 10, 2015, 17:22:04 »
    Dbaj o to, żeby karawany i chłopi powiązani z miastem nie byli napadani. Wydaje mi się też że handlując z miastem można poprawić jego dobrobyt (tak jest z wsiami). A to drugie to prawo do rządzenia, jest kupa tematów na jego temat na forum, poszukaj.

Offline TheKola

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 10, 2015, 17:33:15 »
    Dbaj o to, żeby karawany i chłopi powiązani z miastem nie byli napadani. Wydaje mi się też że handlując z miastem można poprawić jego dobrobyt (tak jest z wsiami). A to drugie to prawo do rządzenia, jest kupa tematów na jego temat na forum, poszukaj.

czyli można handlować z miastami wykupić dużo rzeczy i możemy w taki sposób poprawić zamożność ? i czy handlując z wioskami czyli wykupując od nich wszystko co mają na sprzedaż pomagamy im ? czyli poprostu kupujemy od nich to im pomagamy ?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 10, 2015, 17:43:09 »
    Tak. Na pewno to tak działa w wioskach - im więcej kupisz od wioski, tym więcej będzie miał pieniędzy starszy wioski czyli ich "handlarz", a za tę pieniądze wzrasta dobrobyt. Czy tak to działa z miastami, nie wiem.
    Jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy. Rób misje od lokalnego mistrza gildii, też dobrobyt rośnie.

Offline TheKola

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 10, 2015, 17:46:47 »
    Tak. Na pewno to tak działa w wioskach - im więcej kupisz od wioski, tym więcej będzie miał pieniędzy starszy wioski czyli ich "handlarz", a za tę pieniądze wzrasta dobrobyt. Czy tak to działa z miastami, nie wiem.
    Jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy. Rób misje od lokalnego mistrza gildii, też dobrobyt rośnie.
    a jak to szybko idzie ?