Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: incorrect file type  (Przeczytany 1848 razy)

Opis tematu: crash zapisu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kualalumpur

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    incorrect file type
    « dnia: Lipca 08, 2015, 18:28:54 »
    Siemka :D      Zapisałem i wyszedłem z gry  i poszedłem zjeść obiad. Gdy wróciłem  i włączyłem grę okazało się, że nie da się wczytać tego zapisu gry a inne tak. Na ikonce zapisu widnieje wpis incorrect file type. Proszę o pomoc.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: incorrect file type
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 08, 2015, 19:58:31 »
    jakiej ikonce zapisu? W sensie, że w folderze, gdzie są save'y? A po co to tam patrzeć w ogóle
    Możliwe, że zaraz po zapisie bardzo szybko wyszedłeś z gry i coś się z savem zepsuło, takie coś się może zdarzyć niestety, bo gry m&b mają trochę problem z zapisami czasami, szczególnie podstawowy m&b.
    Możesz spróbować usunąć folder warbandowy z folderu dane aplikacji, do którego szybko wejdziesz wpisując w pasek adresu folderu %appdata% - to usunie ustawienia warbanda itp., czasem pomagało, ale bardziej prawdopodobne, że save jest zepsuty.