Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytanie o modyfikacje  (Przeczytany 1001 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline WerewolfT16

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Pytanie o modyfikacje
    « dnia: Czerwca 29, 2015, 18:46:42 »
    Witam. Chce rozpocząć rozgrywkę z modami i póki co mam narazie dwie interesujące mnie pozycje: Floris Expanded Mod i Nowa Ojczyzna. Oczywiscie interesuja mnie tylko Polskie lub spolszczone modyfikacje.

Chyba, że Wy, drodzy użytkownicy, znacie jakieś bardziej rozbudowanie i lepsze niż dwa wyżej wymienione mody, oczywiście - zaznaczam kolejny raz - Polskie lub spolszczone.

No i wiecie może coś o jakiś modach graficznych które można dołączyć do tychże? Jakieś dostosowanie do DX11 (jeżeli istnieje?), tekstury HD, modele High?

Za wszelkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny, a jeżeli temat napisałem w złym dziale - prosze o nie kasowanie i warnowanie mnie, lecz przeniesienie i pouczenie abym zapamietał na przyszłość.

pozdrawiam.

Offline Rzepson

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Pytanie o modyfikacje
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 30, 2015, 00:25:37 »
    Nie znam się na tych tematach ale jak dla mnie Nowa Ojczyzna to modyfikacja, która (Moim zdaniem) jest nie godna uwagi. Oczywiście to zależy od gustu lecz ja wole poważniejsze modyfikacje. Jeśli chodzi o Florisa to szczerze polecam. Gra się świetnie, nie jest źle a spolszczenie jest na poziomie.
    Dosyć trudno o dobre mody ze spolszczeniem. Jeszcze jest PoP który polecam z całego serca bo ta modyfikacja najbardziej mnie wciągnęła lecz Floris może nie aż tak wciągający. Nie mniej jednak, Floris jest to mod ''na dłużej''. Oczywiście jeżeli zaczynasz swoją przygodę z modyfikacjami to Floris jest idealny :)
    Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść.

Bertrand Russell