Znowu się zaczyna, Prusak liznął finału i znowu pretensje i rzucanie się na wszystkie strony. Nie zdziwię się, jak ZNOWU będzie próbował przedłużać tygodniami, ale zapowiadam jasno, że tym razem nie będzie cackania się. Tym razem czas nagli bardziej.
Drogi Prusaku, zacznę więc po kolei, bo widzę, że gubisz się we własnych słowach i decyzjach.
Nie wiem co to ma znaczyć, że specjalnie piszecie do jednego z moich graczy by zajął się umawianiem terminu podczas mojej nieobecności.
Jestem wkurzony z wyniku sytuacji i proponuję aż 5 terminów - środa 1 lipiec, czwartek 2 lipiec, piątek 3 lipiec, sobota 4 lipiec i niedziela 5 lipiec. Zaproponowałem jak najwięcej terminów, wy jak dobrze widzę daliście jeden lub dwa. Wybierajcie.
Przypominam, ile to ty mi pisałeś na Steam, że jak najszybciej chciałbyś już dokończyć PP, głównie ze względu na termin. Potwierdziłem, że my również chcielibyśmy szybko to skończyć, bo i nam nie pasuje rozgrywanie tego turnieju w lipcu. Potem się okazuje, że spotykamy się w finale i wychodzimy z propozycją szybkiego rozegrania tego. Proponujemy od razu weekend (sobota, niedziela), ale oczywiście tobie nie pasuje, bo mówisz, że cały weekend ciebie nie ma. Proponujemy poniedziałek i znowu źle, już nawet nie pamiętam, jaki powód tym razem, no ale jak zwykle w twoim teamie- problemy są tylko z tobą. Potem znikasz i skoro zapowiadałeś, że cały weekend cię nie ma, to wczoraj poprosiłem ReggaeBoya,
którego ty wybrałeś drugim kontaktem drużyny, aby zajął się wyborem map, żeby nie przedłużać tego do przyszłego tygodnia. Z tego co widzę, to poszedł dalej i umówił nawet termin. Zgaduję więc, że innym pasowało (sam mi mówił, że konsultuje się m.in. z waszym taktykiem, czyli Bertą). Teraz znowu wpadasz ty i kolejny (czwarty już) termin negujesz. Może od razu zaproponuj jakieś porąbane godziny w te dni kolejne, które proponujesz i wymyśl sobie, że musimy je akceptować, bo po odrzuceniu wszystkiego podałeś więcej terminów? Zresztą w zeszłym roku też podawałeś sporo terminów, szkoda, że kilka razy z rzędu się na nie nie zjawiłeś.
Wasz kontakt potwierdził termin, o ile mi wiadomo, więc zastanowimy się, czy pasuje nam któryś z tych, które podałeś. Postaramy się oczywiście dojść do porozumienia i zagrać tak, by wszystkim pasowało, ale też lekko u nas z takimi dniami nie jest. Jeden ma przeprowadzkę i nie ma później gdzie grać, kolejny wyjeżdża itd.