Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Alarm Clausewitz  (Przeczytany 2199 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Alarm Clausewitz
    « dnia: Czerwca 21, 2015, 13:08:55 »
     Tawerna stała się forum, wzajemnie się prowokujących hejterów, którzy po jakimś czasie, tak przywykli do siebie, że już nawet zbytnio prowokować się nie chce. Wszelkie zaśmiecanie, szydzenie itd. spływa po nas, może dyktator się irytuje tylko jak ludzie wytykają mu, że ma więcej sygnaturek w opisie niż grał rund na meczach, ale to chlubny wyjątek.
     Chce was przestrzec. Wyjdzie Bannerlord, przylezie na forum pewno dużo dzieciaków. Hooy z tymi które popełnią samobójstwo bo zostaną wyszydzone. Ale to znowu będą "cocky liderzy" klanów typu "Archanioły śmierci" czy inni rycerze dupy. Którzy będą pewni, że rozmawiają z zaangażowanymi graczami, rywalizującymi z nimi. Będą pisali teksty, że "Wiadomo, że mamy najlepszą piechotę a zaraz za nami parówkowa mafia".
     Będą zaangażowani, otwarci a może nawet przyjaźni.
     Najlepszym konserwatystą, jest socjalista który nakradł się, był u władzy wiele lat i ma córkę na wydaniu, tak? Najlepszą tawernianą konserwą jest ten kto nagrał się, gra w jakąś inną tibię i ma wywalone. A tu zlecą nam się młodzi, gniewni krzyczący o pokoju na scenie, publikujący wyniki sparów.

Proponuje powołać już zawczasu nim się zlecą i będą krzyczeć " Jesteśmy silnym klanem. Szanują nas na TW. Chcemy moderatora!", Komitet Ocalenia Publicznego, który będzie banował za:
    - Bycie zbyt zaangażowanym w dziale klanowym
    - Psucie nastroju Ivemu
    Komitet w składzie : IvE, Barbarian, REF_Patryk + Kasparus z głosem doradczym.
    A do regulaminu tawerny dodajmy jakieś zapisy : "Jesteś zbyt miły i zaangażowany to wynocha na TW" albo "Jak Ci się nie podoba forum to wynocha, a jak ty nam się nie spodobasz to też wynocha, lol".

Musimy przeciwdziałać nim fala zaangażowanych dzieciaków, zaleje nasze forum i będzie domagać się np. ostrzeżeń za prowokacje albo pisać swoje zdanie, które nas przecież nie obchodzi!

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Alarm Clausewitz
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 21, 2015, 13:36:25 »
    Ja mam pytanie, czy Bałbałian też będzie w składzie? On chyba też był w REFie. Czy ktoś kto nie był w Refesesesferes może się znaleźć w Komitecie ?

Pozdrawiam
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 21, 2015, 13:51:34 »
    Tak, to poważny problem. Dlatego powołuję lygrysa jako prezesa Rady Odnowy Tawerny. Prócz wyżej wymienionych do jej składu wejdzie Warder, Rapton oraz były kapitan reprezentacji Kazachstanu w Warband. Działaj i reformuj.

(click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 21, 2015, 14:04:38 »
    Powodzenia Lygwartonie.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 21, 2015, 16:51:52 »
    Powodzenia !

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 21, 2015, 17:45:43 »
    Powodzenia !

Kocham Cię Ive
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 21, 2015, 18:44:53 »
    Tak, to poważny problem. Dlatego powołuję lygrysa jako prezesa Rady Odnowy Tawerny. Prócz wyżej wymienionych do jej składu wejdzie Warder, Rapton oraz były kapitan reprezentacji Kazachstanu w Warband. Działaj i reformuj.

(click to show/hide)

DZIĘKUJE!
    Muszę odnaleźć Goka, tylko on podoła temu aby odstraszyć wszystkich tych ludzi od tego forum.
    Czas zebrać drużynę, czy mam twój topór Ive?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 21, 2015, 19:41:42 »
    Mogę Ci pograć na harmoszcze mój topór już dawno został sprzedany. Sprzedałem go aby móc zakupić czekoladki dla okolicznych gimnazjalistów a potem powstało SRC ale nawet oni wyjechali teraz do Ameryki ;(

Kocham Cię Ive

Zawsze i wszędzie <3

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 21, 2015, 19:46:38 »
    Goku ukrywa się na strategusie, tam go znajdziemy. Potrzebujemy dobrego eq na c-rpgu, skoro tak, zwłaszcza topora dla Ciebie barbarzyńco. Spokojnie, znam właściwego człowieka, który nam je załatwi.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 22, 2015, 08:14:27 »
    Dobra, mój przydup... Lygrys w radzie, więc komitet ds. korupcji w Warbandzie popiera inicjatywę, chociaż ci Refowcy to się bardziej do muzeum nadają niż do jakiś rad i komitetów :D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 22, 2015, 20:12:43 »
    Rozumiem, boisz się tego, że jak zlecą się gimby na bannerlorda, to znowu zacznie się korupcja.
     Pomyślałem, że może by zawczasu powołać federacje warband- FIWBa, no i robić jakieś spisy drużyn, wiecie ich siłę mierzyć rankingiem i celowo dawać zadania typu "Stój na 1 nodze przez godzinę z biblią na głowie, stukając włożonym w usta widelcem o kaloryfer - wygrywając melodię z : "Ojca Mateusza" aby móc wyzwać przeciwnika, położonego oczko wyżej w rankingu na mecz oficjalny."
     Wtedy przylezą, znudzą się, no bo ile liderzy mogą mieć krzepy w łydach aby wyzywać na te mecze i wrócą do jakiegoś lola.

Chociaż plan początkowy, pozostaje bez zmian. Odnajdujemy Goka, a wtedy no to, się zacznie. Wchodzi taki "Misio2000PL" i piszę w dziale powitania a tu odpowiedź typu "Wąchaj śledzia, parówo!".
      Zawsze można też, odświeżyć regułę pewnego znanego rycerza  i powiedzieć im, że nie mogą nosić mieczy w grze póki nie dostaną oficjalnego listu od tawerny, że zostali w trybie zaocznym pasowani na rycerza, czy coś

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 22, 2015, 21:44:42 »
    Proponuję zwrócić uwagę na:
    wszelkiego rodzaju trolling (bez znaczenia, to pajacowanie)
    obrażanie (tawerna nie jest miejscem na wyzywanie od idiotów)
    spamowanie (najgorsze jest życzenie powodzenia albo offtopowanie)
    Myślę, że to forum ma już swoje lata i to nie jest plac zabaw małolatów, trzeba pilnować.
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 22, 2015, 21:48:44 »
    Od razu postraszmy ich Gokiem. Albo wszyscy po premierze udawajmy takich. Wchodzą a tu teksty " Wąchaj śledzia", woła admina a ten "no wąchaj frajerze XDDDD", to może nas zostawią Q.Q

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 23, 2015, 06:37:28 »
    Niestety Goku jest już stracony, został sławnym raperem:

https://www.youtube.com/watch?v=d9PTWolqpCo

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 23, 2015, 23:24:48 »
      Faktycznie, mogłem się domyślić skąd znam te teksty, siedziałem z nim na tsie trochę.

Jednakże, jako prezes tego czegoś na co mnie dyktator powołał, zawieść was nie mogę. Dlatego, obiecuje ciężko pracować i wymyślić sposób aby uratować nasze hejterskie community, przed zalewem ludzi dobrej wiary!
      Może, od razu zamieścić informacje, że AE rekrutuje i trzeba słać wiadomości na TW do Petera. A Peterowi napiszemy, że to multikonta Trebrona go atakują i wszyscy bany wyrwą, uznają, że to powalone community i uciekną?