Dobry wieczór.
Z dniem dzisiejszym dodałem do serwerowej banlisty 3 jegomościów, którzy w dzień popełnienia czynów uznanych za godne ukarania grali pod nickami:
Separatysta_Boguna
SS_UPA_Galizien_Bogun
Separatysta_z_Donbasu
Zwykliśmy nie banować za trollerskie nicki i pisanie jakichś pierdół na czacie w stylu jp2gmd (wszak nie można karać za mówienie prawdy za powtarzanie tylko utartych już w kulturze internetowej powiedzonek), ale tym razem się jednak miarka przebrała razem z tekstami typu:
-"jestescie tak samo latwi do zabicia jak dzieci z donbasu"
-"za novorossiye stefan bandera to prostytutka hitlera "
-"stefan bandera gwalci male dzieci z aids" (bronię tu rzecz jasna godności małych dzieci z aids)
oraz kickowaniem prawdziwego UA_Boguna z powodu, że to fejk.
Kim są owi gracze ja sam doskonale wiem bo mam w logach ich id, ale wolę żeby każdy z tych delikwentów sam się w tym temacie ujawnił i poprosił o unbana. Dostanie go po tym, nie mam zamiaru wykluczać ludzi z gry, nie chcę tylko żeby nadmiernie niezdrowa głupota przeszła niezauważona.
Żeby mi nie wytykano jakiejś stronniczości i posiadania dziadka w UPA, dodam, że gdyby jakiś Ukrainiec w biały dzień na serwerze rzucał tekstami, że zabija się was równie łatwo jak te bachory w '43 to nikogo by raczej nie zdziwiło, że wyrwałby bana nawet bez pomocy admina.
Edit. New War, Popowicz i Dimitri odbanowani. Co zaś się tyczy samego Boguna, który rzekomo te zachowania prowokował wcześniej - zbadam sprawę i jeżeli faktycznie tak było to też poleci.