Ummm... Jedno pytanie. Dlaczego nagroda w goldzie za kille wynosi... 20% wartości z Native? Kompletny bezsens. Dobra gra powinna być wynagradzana. Jakby dobrze to ustawić, to można by nawet dać mniej hajsu na start i zbalansowałoby to trochę puszkinierów.
zgubiłeś jedno 0, jest 200% :)
RW nie może grać na eventach a ChE codziennie XD
PS: To są permbany, czy na godzinę ? Nie było mnie przez ostatnie 4 dni, ale grając wcześniej jak przy graczy Hakka obrażano ChE czy mnie to jakoś bany nie leciało. Jak dla mnie to syfić można wszędzie, tylko proste, że no się wtedy też odpowie. Ale banować to bym nie banował. Bo akurat tutaj wszystko w dwie strony działa.
ChE jak najbardziej może grać gdzie chce i ile chce, bana mają pojedyncze osoby, a to że są z ChE no to nie mój problem. Sam FamFam i reszta normalnych ludzi z ChE (a wiem że tam tacy jak najbardziej są) pozostają mile widziani :) I powtórzę mam nadzieję ostatni raz, jeśli są jakieś zażalenia, że to Wam się krzywda dzieje z czyjejś ręki na serwerze, to robić screeny i bić z tym do mnie, proste...
A jak ktoś ewidentnie nie chce się stosować do ogólnie przyjętych zasad i jedyne po co wraca na scenę to żeby wywołać gównoburzę o cokolwiek, byle się pokłócić bo to lubi, to co mam robić jak nie banować?