Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przejmowanie państwa jako rebeliant  (Przeczytany 1590 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dru

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Przejmowanie państwa jako rebeliant
    « dnia: Czerwca 07, 2015, 15:14:33 »
    Czołem, przyłączyłem się do Lady Isolli z Suno, przez co otrzymałem questa żeby przejąć państwo Swadian. Zająłem już im wszystkie zamki i miasta, udało mi się paru lordów przejąć na moją stronę lecz nie widzę żadnych postępów co do tego questa. Gdy pytam Lady Isollę o nasz postęp, to mówi że mamy X miast i zamków, oni nic i że mamy równe szanse na wygraną. Co muszę teraz zrobić żeby już ostatecznie zakończyć ten quest i żeby Swadianie przestali istnieć? Dodam że Swadianie poza wojną ze mną toczyli ją z właściwie każdą inną frakcją, dlatego np. Praven czy Dhirim jest obecnie zajęte przez innych.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Przejmowanie państwa jako rebeliant
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 07, 2015, 16:43:23 »
    Musisz pojmać wszystkich szlachciców z danego państwa, po jakimś czasie pokarze się informacje o upadku królestwa.
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline dru

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 08, 2015, 14:34:10 »
    Got it, okazało się że nawet nie muszę się za nimi uganiać, bo sami uciekają od króla bez ziemi. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Jak wspominałem pomagam Lady Isolli, mam ją w swoim oddziale a dostałem zadanie o rozstrzygnięciu sporu między nią a Lordem Rochabartem. Pogadałem z nim i nie miał nic przeciwko, bo mam z nim dobre stosunki, kazał mi jednak pogadać z Isollą, z którą nie mam żadnych opcji dialogowych na ten temat. Jest jakiś sposób żebym zrobił to zadanie?

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 09, 2015, 20:04:19 »
    Spróbuj poczekać do momentu, gdy zwykła Swadia upadnie i twoje rebelianckie państwo stanie się pełnoprawnym Swadiańskim. Wtedy Isolla powinna działać jak normalny król, z własną drużyną i prawdopodobnie będziesz mógł o tym pogadać.