Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Oceń gracza wyżej  (Przeczytany 4313 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    Odp: Oceń gracza wyżej
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 08, 2015, 14:42:21 »
    Największy śmieszek jakiego poznałem w warbandzie :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 08, 2015, 15:05:46 »
    Dobry gracz z PE, osobiście go lubię, niezły dueler który wypadł już z formy, ale bardzo dobrze sprawujący się i dający z siebie wszystko na meczach.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 08, 2015, 17:27:27 »
    Usunąłem trzy posty.
    Może bez pocisków, ok? Temat nie nazywa się "pranie brudów". Nie mówię, że trzeba pisać tylko pozytywnie o innych ale niech nie wychodzi chlew z tego.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 08, 2015, 17:31:24 »
    @Up, łapie

Prusak, bardzo przyjacielski przyjaciel. Ponad rok temu szukał pomocy którą znalazł w mojej osobie. Pragnął on z całego serca dostać się do Nr24 na NW. Niestety, był z tym mały problem, Prusak nie był rozpoznawalną postacią ani nawet dobrym graczem. Tym samym, by dostać się do Nr24, powołał się na mnie (bez mojej wiedzy, lecz to szczegół) dzięki czemu został przyjęty. (Prusaczku, gdybyś próbował się wymigać to wciąż jestem w kontakcie z Vorlenem, osobą która rozpatrywała Twoje podanie i która się ze mną w jego sprawie skontaktowała na minute przed tym zanim mnie dodałeś na steam by mnie o tym powiadomić. Przypomniałem mu dziś całą sytuację :* ) Poinformował mnie po fakcie, dodając na steam (Była to nasza pierwsza styczność). Obiecał mi za to przysługę, dawno o niej zapomniał, bez obaw, jestem człowiek z natury dobrodusznym.

Bardzo urzekający człowiek, choć ma zaburzenia rzeczywistości. Wraz ze swoim kolegą, OeS'em, od paru lat myli mnie i gościa z TS KoH'u, Pingwina Baldwina. Obaj niestety aż do teraz, nie są świadomi tego, że to dwie różne osoby ... szkoda.

Pozdrawiam cieplutko i polecam tego gracza !
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2015, 20:33:44 wysłana przez Baldwin »
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 08, 2015, 22:00:12 »
    Baldwin - pamiętam go jeszcze z czasów gdy zaczynał grać w tą grę. Jakoś tak zawsze był na tej scenie, coś tam pogrywał. Bardziej znany jednak ze swojej działalności w modach. Ja w nich niestety nie gustuję, więc nie mam nawet pojęcia w jakiego moda gra :D Pozytywny!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 09, 2015, 00:11:28 »
    Arthasan - znośna osoba dla gracza, który widuje go raz na jakiś czas. Jego idiotyczne wpisy i popisywanie się swoją głupotą, którą zakładam "uwalnia" w internecie, jak część z nas, bo w życiu nie wypada, powodują, że człowiek ma ochotę wyrzucić monitor przez okno lub przez balkon jeśli ktoś takowy posiada w swoim domu / mieszkaniu. Strasznie zawyżone ego, ale to chyba jakaś przypadłość kawalerzystów z Warbanda. A tak to co, hmmm ?
    Gościu niezwykle utalentowany jeśli chodzi o język angielski, ponoć także w zakresie fizyki. Życzę mu powodzenia w dostaniu się do Cambridge czy gdzie tam chce iść na studia :D

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 09, 2015, 10:48:04 »
    Kamillo - Osoba dość aktywna na różnych forach warbandowych. Dość dobry piechór. Obecnie admin Pucharu Polski. Bardzo gadatliwy ale w najmniej odpowiednim momencie.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 09, 2015, 15:02:51 »
    Blackhawk - człowiek o anielskiej cierpliwości(nie wiem jak on dowodzi mając tylu podśmiechujów w teamie). Chyba ma delikatne zboczenie seksualne, bo zawsze chce zajść wroga od tyłu :v Poza tym dobry piechur z niestandardowym eq i tą samą rudą twarzą od lat. Ogółem spoko ziom, z którym nabiło się niejedną godzinę siedzenia na tsie :D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Aknemycin

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 09, 2015, 20:20:49 »
    No cóż, w sumie to nie znam, świeżaczek. mam nadzieję, że się będzie sprawdzać jako OP :)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 21, 2015, 10:19:49 »
    Kim jesteś?
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 05, 2015, 00:31:43 »
    CarpeDiem
    człowiek o zbyt dużym ego, przez co bywa irytujący, czy denerwujący, aczkolwiek równocześnie jeden z najlepszych graczy w Warbandzie i jeden z najlepszych dowódców. Gra (czy raczej grał, teraz podobnie jak ja jest nieaktywny) na najwyższym poziomie zarówno na piechocie, jak i na kawalerii, jednak w tym drugim przypadku droga ku chwale była długa i wyboista. SRC pamięta :D ("K***, a Carpe jak zwykle pada pierwszy!"), wówczas człowiek-kamikaze. Ale dzięki temu potrafi teraz podpierniczyć dobre bułaty ze spawna przeciwnika, gdy ten jeszcze robi zrzuty. Co ważniejsze nie wykorzystuje już tych umiejętności w złych celach, ponieważ dzięki judo przeszedł głęboką przemianę duchową. Równocześnie jednak ma mniej itemów na c-rpg.

Dowodzenie przychodzi mu z taką naturalną łatwością, iż można stwierdzić, że czuje się przy tym, jak karp w wodzie. Potrafi nawet sprawić, że drużyna, w której grają nieudacznicy, którzy tracą rundy ze zrobioną na początku przewagą aż do 3 osób różnicy, sięga po mistrzostwo świata. Na jego taktyki patrzyli już z uznaniem nawet najbardziej szanowani gracze community, na których widok nawet tacy dzielni i nieustraszeni Galowie, jak Panoramix, wypuszczają z ręki broń i uciekają.

Zazwyczaj jest optymistą i wie, jak swoją postawą podnosić morale zespołu. Nigdy też się jeszcze nie poddał. Niezależnie czy chodziło o trwający turniej, mecz, czy o gnębienie i bezczeszczenie zwłok nieszczęśnika, który odważył się kopnąć któregoś z Saracenów. Zawsze doprowadzał to do końca z niezwykłą precyzją i bezwzględnością.
    Cóż, na koniec wrzuciłbym jego zdjęcie, ale wtedy nie odważyłbym się już postawić stopy we Wlocławku, także musicie obejść się smakiem.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 05, 2015, 10:28:29 »