Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patch do wersji 1.67 !  (Przeczytany 1395 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Numendir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Vampire Lestat
    Patch do wersji 1.67 !
    « dnia: Czerwca 06, 2015, 12:42:06 »
    Witam, mam pytanie ostatnio ściągnąłem patch aktualizujący M&B Warband z wersji 1.58 do wersji 1.67 z tego linku http://www.instalki.pl/gry/pobierz/patche/Mount_Blade_Warband_Patch_1_167.html i wszystko się udało kiedy włączyłem M&B pokazało się tam nad miejscem do wybrania moda napis, że mam już wersje1.67 a gdy włączyłem grę to na menu głównym gry nadal pisze, że mam wersje 1,58. Tak musi być czy coś źle zrobiłem?
    Ten wiek był spadkobiercą ziemi w każdym sensie. A niemałą rolę w tym niemożliwym do przewidzenia cudzie odgrywała specyficzna niewinność tych ludzi, tkwiąca w samym centrum ich wolności i bogactwa. Chrześcijański Bóg był równie martwy jak w XVIII wieku. A żadna nowa religia nie powstała by zastąpić starą. Przeciwnie, najprostsi ludzie tego wieku kierowali się świeckimi zasadami moralnymi, równie silnymi jak jakakolwiek moralność, którą kiedykolwiek znałem.
    Lestat dziwuje się światu w wieku XX

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    Odp: Patch do wersji 1.67 !
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 06, 2015, 12:50:25 »
    Jaki sens ma pobieranie patchy z tamtej strony, kiedy można zaktualizować do najnowszej wersji automatycznie lub ręcznie poprzez Steam albo manualnie poprzez stronę producenta?

Offline Numendir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Vampire Lestat
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 06, 2015, 18:12:35 »
    To podaj link to będę tak aktualizował
    Ten wiek był spadkobiercą ziemi w każdym sensie. A niemałą rolę w tym niemożliwym do przewidzenia cudzie odgrywała specyficzna niewinność tych ludzi, tkwiąca w samym centrum ich wolności i bogactwa. Chrześcijański Bóg był równie martwy jak w XVIII wieku. A żadna nowa religia nie powstała by zastąpić starą. Przeciwnie, najprostsi ludzie tego wieku kierowali się świeckimi zasadami moralnymi, równie silnymi jak jakakolwiek moralność, którą kiedykolwiek znałem.
    Lestat dziwuje się światu w wieku XX

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 06, 2015, 18:45:26 »
    Wchodzisz na oficjalną stronę Taleworlds, wybierasz zakładkę Download, znajdujesz pozycję dotyczącą WB i klikasz. Potem, po ściągnięciu, wpisujesz swój klucz.