Tak, od poniedziałku do czwartku próbowałem umówić mecz, po czym dajesz mi termin że najlepszy byłby piątek. Fajnie, tylko dostaje taką informacje w czwartek po południu, więc ciężko mi załatwić z dupy skład na drugi dzień. Poza tym nie widziałem, żebyś pisał mi, że niedziela wam w ogóle nie pasuje, podałeś mi tylko że nie będzie ciebie w niedzielę, nic więcej. W takim razie nie widzę żadnego haniebnego czynu z naszej strony, umówiliśmy się tak to i w ten dzień zagraliśmy. A usprawiedliwienia typu "mamy 22 nowych graczy i 11 nieaktywnych" są śmieszne. Patrzę na wasz roster, jest tam tylu i tylu graczy (jak wiemy liczby nie kłamią), więc wydaje mi się, że jeśli są wpisani w roster to mogę ich chyba liczyć jako graczy którzy będą mogli wystąpić w meczach. Na takiej zasadzie to któryś z klanów może wpisać sobie graczy WV do rostera i potem powiedzieć, że nie można porównywać naszych rosterów bo niektórzy są nieaktywni. W ogóle skąd wy wzięliście takiego Shakyor'a skoro jest on nieaktywny od ponad 3 miesięcy?