Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ankieta oceniająca sceny  (Przeczytany 1406 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Irgen

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Steam ID: Mój status Steam
    Ankieta oceniająca sceny
    « dnia: Kwietnia 20, 2015, 19:30:12 »
    Witam
    Zapraszam Cię do wypełnienia ankiety oceniającej jakość wykonania poszczególnych map w modzie The Deluge. Oceny z ankiety pomogą nam podjąć w przyszłości decyzję w sprawie scen, które zostaną w wersji 0.92. Jeśli chcesz mieć swój wpływ na podjęte niedługo decyzje oddaj swój głos :)

W ankiecie możesz zagłosować na dowolną ilość map, pozostawione pole oznacza iż nie masz zdana o danej mapie. Jeśli chciałbyś dodać jakiś komentarz to na końcu ankiety znajduje się odpowiednie do tego miejsce. Serdecznie dziękuję za poświęcony czas.

Przypominam, że 90% map w nowej wersji (0.9) uległo sporym zmianom, dlatego warto sobie odświeżyć aktualny obraz jaki prezentuje teraz mapa (proszę nie sugeruj się miniaturką w wyborze mapy przy hostowaniu, gdyż zdjęcia te są dalece nieaktualne).

LINK DO ANKIETY

Jeszcze raz proszę o to, aby jak najwięcej osób przeszło, za pomocą linku, na stronę ankiety i oceniło chociaż kilka map.
    Może banalna ankieta ale pomoże ona nam w ogólnej ocenie jak społeczności podobają się bieżące mapy, które z nich należy poprawić a które wyrzucić.

pozdrawiam
    Irgen
    "Czego krzyczysz... co noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo."
    ~Józef Piłsudski

Offline Irgen

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ankieta oceniająca sceny
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 15, 2015, 01:15:45 »
    W tym miejscu powinno być podsumowanie, jednak pojawi się dopiero w niedzielę 17 maja.
    Do tej pory oddano aż magiczne 22 głosy, co jest sporym zaskoczeniem, rzekłbym, że frekwencja jak na wyborach.
    pozdrawiam
    "Czego krzyczysz... co noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo."
    ~Józef Piłsudski

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 15, 2015, 14:21:36 »
     Lol! To chyba tylko dev i osoby mocno związane w jakiś tam sposób z modem. Prawie jak lizanie sobie samemu kokosów :D

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 15, 2015, 14:45:04 »
    Filcu powinieneś napisać apkę na androida z tekstami na każą okazję :P

Ja niestety nie mam czasu na sprawdzenie map.

Mogę tylko ogólnie tutaj w kilku słowach:
    -jest kilka map które z założenia nie nadają się na odegranie na niej bitwy, czy nawet potyczki. Z punktu strategicznego.
    -jest za dużo pierdalansów na mapach. Co czasami upiększa mapę, ale chyba ważniejsza jest grywalność i prostota.

To tyle, bardziej szczegółowo można porozmawiać kiedyś na jakimś tsie przy konkretnych mapach...