Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SkylineWarfare Server [Nabory na Adminów] [ Serwer Już Działa]  (Przeczytany 1426 razy)

Opis tematu: nowy serwer, poszukiwani doświadczeni maperzy jak i admini.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hunter491

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Oficjalny Temat na FSE:
    http://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=23367.msg994660#msg994660

Witam
    Nie wiem czy  ktoś z Was czytał, ale przez pewien czas przewijał sie pomysł na FSE forum stworzenia serwera ze specjalnymi mapami, w których to gracze walczyli by całkowicie w powietrzu. ] cóż udało sie serwer działał przez pewien czas, jednakże Dust właściciel serwera jak i colonel 8e nie zgadzał sie ze mną w pewnych kwestiach dot. map ,a mianowicie postanowił cały projekt narzucić na rzecz nowego serwera 48th Official Siege ku mojemu zaskoczeniu i zdziwieniu, teraz po paru miesiącach od tego zdarzenia widze jaki potencjał mogłby mieć mój serwer wraz z tymi mapami.
    Dlatego jutro, najpóźniej pojutrze powstanie serwer SkylineWarfare Serverz  moimi autorskimi mapkami.
    Tu macie pare screenów ( jakość kiepska a to dla tego że na eventach mam lagi jeżeli grafika nie jest na najniższych :( )

Ten temat oprócz tematu który niebawem powstanie na FSE Forum będzie oficjalnym tematem tego serwera, to tutaj będziecie mogli składać prośby o ban graczy ( poprzez udowodnienie złamania zasad dzięki ss) prosić o możliwość odbanowania, no i najważniejsze:
    Rekrutacja  Adminów Otwarta
    Potrzebuje na początek 3-4 adminów, gotowych poświęcić troche swojego wolnego czasu 1-2h lub więcej na administrowanie serwera a nawet siedzenie gdy graczy nie ma ( by właśnie ich przyciągnąć)
    Prosiłbym o składanie aplikacji wg. formularza:
    Link do swojego konta na steamie:
    Dlaczego właśnie ty nadawałbyś sie na admina?:
    Coś o sobie:
    Czy znasz przynajmniej na poziomie średnio zaawansowanym, angielski? ( jest to niezbędne dla sprawnego administrowania w gruncie rzeczy międzynarodowym serwerem oraz wyjaśniania sporów)

Prosze również dodawać mnie na steamie, od razu po akceptacji podania w celu dalszych wyjaśnień.
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198032364134

Poszukiwani Maperzy
    Sam wszystkich map nie zrobie, dla tego jeżeli masz doświadczenie w robieniu map zgłoś sie do mnie na  steamie, będziesz mieć możliwość uczestniczenia w  tak wspaniałym projekcie jakim jest Skyline Warfare Serwer.

Ilość slotów: 50
    Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2015, 19:31:18 wysłana przez Hunter491 »

Offline Hunter491

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: SkylWarfare Server [Nabory na Adminów] [Już Działa]
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 15, 2015, 18:47:05 »
    Serwer jest już włączony, serdecznei zapraszam
     Nazwa Serwera:SkyWarfareServer
    Typ Gry: Bitwa

Nadal poszukujemy mapperów!!