Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Kampania Forum.: I: Agora] POSTERUNEK  (Przeczytany 11051 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lejba Goldszmit

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    Odp: POSTERUNEK
    « Odpowiedź #120 dnia: Maja 08, 2015, 12:38:32 »
    Jako członek Rady Regencyjnej popieram pomysł lllewa !

Proponuję aby również stworzyć oddział straży odpowiedzialny za pilnowanie mniejszości khergickiej.
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2015, 16:37:33 wysłana przez Lejba Goldszmit »
    Ja osobiście jestem (Jarl) za ideą łączenia pułków Legia Nadwiślańska która była między 4pp a 5pp była dobra albo inne korpusy. Jak przedstawiciel polskich pułków są za proszą o komentarz.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #121 dnia: Maja 10, 2015, 14:54:03 »
    Proponuję aby również stworzyć oddział straży odpowiedzialny za pilnowanie mniejszości khergickiej.
    Bullshit. Powinniśmy rozpocząć prześladowanie członków tej rasy, może nie tak jawne, ale władze powinny udawać, że nie mogą złapać rzezimieszków, którzy robią coś przedstawicielom tej nacji. Sam mogę chętnie rozpocząć niszczenie ich straganów, gdzie handlują. Mogę także zebrać chętnych i utworzyć bojówkę, której jedynym zadaniem będą pobicia przedstawicieli mniejszosci khergickiej. Oczywiście wtedy, gdy król wyrazi na to zgodę.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #122 dnia: Maja 10, 2015, 15:33:12 »
    Wszystkie stragany Khergitów, jak i ich rynek, spłonęły w czasie pogromu trwającym tuż po przewrocie.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #123 dnia: Maja 10, 2015, 15:44:11 »
    Wszystkie stragany Khergitów, jak i ich rynek, spłonęły w czasie pogromu trwającym tuż po przewrocie.
    Ahh zatem nie znajdzie się dla mnie żadna praca ? Bo nie ukrywam, nie mam już wystarczającej ilości monet w sakiewce, a jednak jestem też człowiekiem i pić wino muszę :)

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #124 dnia: Maja 10, 2015, 15:45:11 »
    Niedługo będzie dosyć pracy dla wszystkich w budowaniu naszej wspólnej, silnej ojczyzny. Oczekujcie na heroldów.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #125 dnia: Maja 11, 2015, 21:03:40 »
    Ahh zatem nie znajdzie się dla mnie żadna praca ? Bo nie ukrywam, nie mam już wystarczającej ilości monet w sakiewce, a jednak jestem też człowiekiem i pić wino muszę :)
    Ku zaskoczeniu analityków Nadzwyczajnego Funduszu Zasiłkowego po pogromie Khergitów liczba pobieranych zasiłków przez bezrobotnych zmalała o 91,47%, więc w razie czego, jeśli nie masz pieniędzy i pracy, możesz zgłosić się do NFZ.