Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogniem i Mieczem - słaba wydajność  (Przeczytany 1714 razy)

Opis tematu: Moim zdaniem powinno chodzić lepiej ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Master of Puppets
    • Steam ID: Mój status Steam
    Ogniem i Mieczem - słaba wydajność
    « dnia: Kwietnia 12, 2015, 10:17:30 »
    Witam :D
    Od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem waszego forum i głównie tylko czytałem wasze problemy i nie tylko,
    Ale teraz czas na mój problem, otóż wydaje mi się, że Ogniem i Mieczem, jak zresztą i wcześniejsze części chodzą mi nieco za słabo tzn. tylko gdy prowadzę oblężenia, na mapie pojawia się dużo jednostek wroga i wtedy zaczyna się "pokaz slajdów" co mnie niepokoi, bo myślę, że mój sprzęt wystarcza do komfortowej gry.

Mój PieC:

AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.21 GHz (wykręcony na 2,86 GHz)
    Gainward GeForce GT520 DDR3 1GB (wiem, budżetowe badziewie, ale mimo wszystko do M&B powinno wystarczać ;D)
    2GB RAM DDR2 667 MHz (przez OC procka zmniejszone do 533 MHz)
    płyta to Gigabyte M61SME - S2
    zasiłka Modecom Feel ATX 350W

Chyba niczego nie pominąłem ;) jeśli chodzi o ustawienia gry, to gram w 1280x768, prawie wszystko max oprócz cieni (niskie), i z wyłączonym AA
    Jeszcze dodam, że w zeszłym roku miałem starszą grafę Radeon X1650 Pro 512MB i na niej chodziło troche lepiej a miała prawie 7 lat.
    Laikiem nie jestem, piszcie śmiało co można z tym fantem zrobić ;) Pozdro
    Pierwsza zasada każdej wojny - zabij, albo zostań zabity.