Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS] European Championship Series  (Przeczytany 25547 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    Odp: [ECS] European Championship Series
    « Odpowiedź #180 dnia: Maja 23, 2015, 21:19:53 »
    Cóż, niestety w plecy 10:6. Wydaje mi się, że przegrana głównie przez aktywność(brak Blade'a i Iovcy dał się w znaki). Poza tym ciekawe zdarzenie z serwera: wyjście przed ostatnim spawnem z serwera, powrót po kilku minutach, po czym kilka magicznych strzałów. Interpretację tego pozostawiam wam. GL Polakom, którzy przeszli dalej.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #181 dnia: Maja 23, 2015, 21:29:17 »
    Również życzę powodzenia Polakom grającym dalej.
    Także powodzenia dla Rosji, by jak najszybciej zniszczyła ten śmieszny kraj jakim jest Ukraina.
    Dziękuję, to tyle z mojej strony po ostatnim moim meczu w europejskim turnieju w Warbanda. Troszke niesmak, że ch***** zagrałem, a my ponieśliśmy klęskę.

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #182 dnia: Maja 23, 2015, 21:37:05 »
    Również życzę powodzenia Polakom grającym dalej.
    Także powodzenia dla Rosji, by jak najszybciej zniszczyła ten śmieszny kraj jakim jest Ukraina.
    Dziękuję, to tyle z mojej strony po ostatnim moim meczu w europejskim turnieju w Warbanda. Troszke niesmak, że ch***** zagrałem, a my ponieśliśmy klęskę.
    Kamillo, nieoficjalny bracie, spokojnie znajdziemy adresy ;)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #183 dnia: Maja 24, 2015, 01:11:38 »
    Dobra, ochłonąłem już, także mogę napisać, jak ja oceniam ten mecz.

No więc po pierwsze, to był na pewno mój ostatni na europejskiej scenie Warbanda mecz. Po powrocie, czyli od września 2014, mam tylko przebłyski, czasem mi wyjdzie spawn, ale nie potrafię w jakiś sposób sam poprowadzić zespołu do zwycięstwa przez cały respawn jak Blackhawk, Iovca, Prince czy też Blade lub Osviux. Poza tym, nie mam takiej chęci do gry jak chociażby w 2012. Jeszcze pomogę chłopakom na PP i nie będziecie musieli mnie oglądać na IG_BG, ani mojego kalecznie tam :D Z tawerny nie obiecuje, że się "zmyję".

Co do meczu - jedynie co mogę powiedzieć, to, że szkoda. Szansa na 1/4 była i to duża. Dzisiaj, zawaliliśmy i zdaję sobie z tego sprawę. Na pewno szkoda pierwszego respawna, kiedy to Rhodokami zagraliśmy źle oraz dobrze zostaliśmy obstawieni przez graczy aD. Czy byli dzisiaj w jakiś sposób lepszy ? Na pewno nie skillowo, o czym może świadczyć runda kiedy Prince, Panorama i Warhammer w 3-kę wybili 5, albo 6 graczy aD. Szkoda, że nie było dzisiaj Blade i Iovcy, którzy robią ogromną różnicę w naszym teamie, ale nie można ich winić - mamy maj, każdy ma swoje życie - gra jest tylko sposobem na zabicie nudy i pewnego rodzaju sposobem na odstresowanie się. Kto inaczej to pojmuje - współczuje XDD

Tak czy siak, powodzenia jak już pisałem Polakom, którzy grają w 1/4 ECS. :)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #184 dnia: Maja 24, 2015, 08:56:19 »
    Skład to w ogóle był tragedia: 15 minut przed meczem poke od BlackHawka(we swej mądrości siedziałem wyciszony na ts) o treści: "wstawaj mecz gramy", praktycznie ledwo wstałem, przeciągnąłem się, zastawiłem kawę i musiałem grać, a ja akurat grajkiem jestem przeciętnym. Myślę, że to najlepiej pokazuje dzisiejszy skład na mecz(a właściwie wczorajszy). Cóż, nie ma co płakać nad rozlanym meczem, i tak jestem zadowolony, że posiedzieliśmy znów tyle dni wspólnie na tsie, grając w warbanda/fifę/lola jak za starych dobrych lat(w sensie tyle osób na raz). Nawet ktoś oprócz mnie wszedł na stare jak świat forum, które jakimś cudem jeszcze jest jeszcze nieusunięte! Fajnie tak było załapać się na taki wehikuł czasu.
    Co do samego turnieju: jak już tu nie raz rozmawialiśmy zasady trochę dziwne, ale to administracja ustala, a członkowie, biorąc w nim udział automatycznie na nie się zgadzają. 
    Z przewidywań i nadziei: mam nadzieję, że mimo wszystko KURWA wygra turniej i pokaże środkowy palec administracji i całej reszcie (z największych zespołów nie mam jakiegoś ulubionego, ale cóż, powód osłabienia był śmieszny, lepiej by było, gdyby zapobiegli jakoś WH etc.)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #185 dnia: Maja 24, 2015, 15:56:14 »
    Dobrze, będzie więcej czasu na Wiedźmina :)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #186 dnia: Maja 24, 2015, 19:08:28 »
    Szkoda, ze wam nie wyszlo, liczylem na wiecej.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #187 dnia: Maja 24, 2015, 20:48:59 »
    Jak zależy na tym maksymalnie kilku osobom to tak jest.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #188 dnia: Maja 24, 2015, 22:27:00 »
    Wygraliśmy z Wolfpackiem 9-7. Najbardziej stresujący mecz jaki mieliśmy jak na razie :D No ale po wygraniu też było zabawnie na tsie. Tyle radości w IG dawno nie było.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Maja 24, 2015, 22:32:07 »
    Dobrze, będzie więcej czasu na Wiedźmina :)
    No ja też w tym upatruje jeden plus - będę miał więcej czasu na GTA 5 i... sesje XD

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #190 dnia: Czerwca 10, 2015, 10:04:13 »
    Wbijam właśnie na Taleworlds patrze... a tutaj AE w finale. Osobiście bardzo mnie to cieszy, gdyż na pewno wolę takiego Scara, Deacona czy Cleric`a od Soty czy podczłowieka Bendetto (w sumie w WeDontYou to jedną osobę tylko lubię). Teraz pytanie do Ciebie Trebron - hucznie zapowiadałeś, że nie wygranie tego turnieju będzie dla Was klapą. W sumie mieliście plan, by spotkać się w 1/2 z AE by ich wyeliminować, na czym najlepiej wyszło IR, bo w 1/4 spotkało się z Legend i ich pokonali (gratuluję). Co się stało, że nie wyszło ? Sorry, ale troszkę mi się smiać chce :D I właściwie cieszę się, że tak się stało, bo może zyskasz troszkę pokory, o czym pisałem także w temacie PP ;)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #191 dnia: Czerwca 10, 2015, 12:47:03 »
    Nie wygramy turnieju i to jest klapa bo mieliśmy go w kieszeni ale przegraliśmy na własne życzenie wybierając Naval Outpost zamiast Field by The River. Odpowiedzialność wziąłem na siebie za zasugerowanie tego shitu. AE mogło pójść full archer albo cav na polu przy rzece i urwać ze dwie rundy dlatego wybraliśmy Naval żeby 3 cav mogło grać a AE było pozbawione szans pójścia w dużo łuczników/konnych. Mapa okazała się bardzo przyjazna łucznikom i plan zabijania ich konnymi nie wypalił bo po prostu wchodzili np. na schodki na które koniem nie wjedziesz... błąd taktyczny na poziomie przedszkola. Wiedzieliśmy że wybór to fail już po pierwszym meczu treningowym.
    może zyskasz troszkę pokory, o czym pisałem także w temacie PP ;)
    Od razu po meczu powiedziałem że AE miało farta - bo mieli go masę i potrafili wykorzystać. Pokora jest dla słabych, tym bardziej że to gra i nie giniesz naprawdę. Właśnie przez nadmiar niepotrzebnej pokory i kompleksów żaden team poza nami nie pokonał dotąd AE w finałach turnieju.
    Zostaliśmy ukarani za lekceważenie przeciwnika ale dopilnuję żebyśmy w następnym turnieju ich ukarali za ukaranie nas. KURWA to najsilniejszy klan w warbandzie i basta.

Mecz o trzecie miejsce średnio mnie obchodzi. Albo wygrywasz albo nie. Powodzenia dla IR ale jeśli nie odwalimy kaszany jak ostatnio to wygramy XD

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Czerwca 10, 2015, 13:43:14 »
    Mecz o trzecie miejsce średnio mnie obchodzi. Albo wygrywasz albo nie. Powodzenia dla IR ale jeśli nie odwalimy kaszany jak ostatnio to wygramy XD
    Pogrubiłem to zdanie, bo był kiedyś taki bramkarz - Robert Enke. Uważał on, że albo jesteś najlepszy, albo najgorszy. Pech chciał, że akurat w reprezentacji przegrał rywalizację z Neuerem. Jakąś tam wiedzę o futbolu masz, ale jak nie pamiętasz tej postaci, zobacz co się z nią stało w 2008 albo 2009 roku.

Ale ok, chciałem tylko zapytać, co się stało, że przegraliście z AE, pomimo, że kilka tygodni wcześniej zapowiadałeś, że ten turniej wygra jeden zespół deklasując konkurencję. Umiejętność przyznania się do błędu jest ważna i tyle. Co do Twojej wypowiedzi na temat pokory, powiem tak - uważam, że czy to w grze, czy w życiu trzeba ją mieć w stosunku do swojego przeciwnika, jak i szacunek. Na przykładzie FIFY - czasami przegram mecz, ewidentnie odczuwając handicupa wymierzonego w moją stronę, albo też po meczu, gdzie bramkarz mojego rywala bronił jak szalony, a mój puścił szmatę pod nogami. Poprzeklinam po meczu, jednak uznaję, że mój przeciwnik pomimo, że miał farta, umiał go wykorzystać przez co udowodnił, że zasłużył na zwycięstwo. Ofc tyczy się to jak gram ze znajomymi i mogę z nimi rozmawiać, bo jak gram z jakimś nieznajomym to opcja to odpada, bo nie będę go zapraszał na Origin, aby mu napisać, że miał farta :D
    Niemniej powodzenia w meczu o 3 miejsce dla obu drużyn :)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #193 dnia: Czerwca 10, 2015, 16:31:38 »
    KURWA to najsilniejszy klan w warbandzie i basta.

A ja jestem najlepszym łucznikiem w WB. Gdybyście byli najlepsi, to pokazalibyście to, błędy świadczą o tym, że najlepsi nie jesteście. Takie mydlenie oczu.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #194 dnia: Czerwca 10, 2015, 18:02:24 »
    Już raz pokazaliśmy to i pokażemy drugi :*** buziaczki Carpe.
    Traktuję ten mecz tak jak wy traktujecie wpadkę z DoF. To się nie powinno zdarzyć.