Dajcie spokój kuffa, to jest parodia xD
No cóż, stawimy przynajmniej wam czoła z podniesioną głową, bo nie wiem jaką mają ludzie z Legend po czymś takim xD Chociaż pewnie podniesioną, biorąc pod uwagę ich hype po "zwycięstwie" :D
Jaką mają ? Normalnie podeszli do sprawy, jak większość na TW, tylko Ty jak panienka tam piszczysz i się ośmieszasz. Już to widzę, jak jesteś jedynym sprawiedliwym, będąc (załózmy) liderem Castellansów i odrzucasz walkower z KURWA, tym samym odpadając z turnieju. Już widzę ten entuzjazm na Waszym TS i forum :P
Swoją drogą, kiedy byłem głównym kapitanem PE sam miałem raz taką możliwość, ale po meczu wygranym chyba 14-2, czy zdecydować się na 16:0 (walkower dla nas) czy pozostawić wynik. Pozostawiłem bo wygraliśmy i rundy mi wisiały. Ale jakby tak, po meczu z Freelancers zaproponowano nam walkowera, to nie sądzę, że każdy z nas by się wzbraniał, tłumacząc sobie "a co powie Arthasan" ? Każdy bierze to co najlepsze dla jego zespołu.
Zresztą, gdy SRC zaproponowali nam zagrać finał z nimi w PP2014 i organizatorzy wyrazili zgodę, to się zgodziliśmy, po tym jak odpadliśmy w półfinale z teamem Prusaka, który dopuścił się złamania zasad.
Ja nie szukał bym winnych u Legend, bo to po pierwsze bardzo sympatyczni kolesie, zwłaszcza Caius i Paulo :D
Po drugie, to głównie wina Aeronwen i Lusta, czy popieprzyli coś w zasadach. Gadałem z jednym z głównych zainteresowanych, Trebronem i on sam nie rozumie, jak nagle pojawiła się zasada powtórzenia meczu. Bo tak naprawdę, ta zasada wypłynęła znikąd.
Także przestań tam pajacować Arthasan dobrze Ci tylko radzę, bo każdy zaczyna mieć z Ciebie pompę na tym forum, a już najbardziej przeukochany niedzwiadek Caiusa :D