Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS] European Championship Series  (Przeczytany 25626 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    Odp: [ECS] European Championship Series
    « Odpowiedź #150 dnia: Maja 19, 2015, 17:34:12 »
    Ja również uważam że gracze SoE maja WH. Jako PE powinniście napisać do adminów (bo podejrzewacie oszustwo)  na steam lub prywatną wiadomość na taleworlds i poprosić żeby w następnym meczu jak SoE i spółka będzie grac poprosić ich o screeny. Powinni się tym zainteresować skoro tak bardzo przestrzegają zasad.

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #151 dnia: Maja 19, 2015, 19:44:30 »
    Ja również uważam że gracze SoE maja WH. Jako PE powinniście napisać do adminów (bo podejrzewacie oszustwo)  na steam lub prywatną wiadomość na taleworlds i poprosić żeby w następnym meczu jak SoE i spółka będzie grac poprosić ich o screeny. Powinni się tym zainteresować skoro tak bardzo przestrzegają zasad.

+1

To robienie screenów to dobry pomysł był, nie wiem czemu z tego zrezygnowali.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #152 dnia: Maja 19, 2015, 22:40:06 »
    Zrobiłem też tak. Admini mają rozważyć tą sprawę.
    Mam nadzieję, ze nie ma na forum kreta, który doniesie o tym temu prymitywnemu kebabowi i tamten wyłączy na najbliższy mecz swojego haxa.

Tak swoją drogą, niech nikt nie odbiera tego, że PE przegrało mecz i szuka jakiś wymówek. Przegraliśmy zasłużenie, ale to, co wyrabiał ten Menethil to woła o pomstę do nieba. Bo rozumiem, mieć i mówić na TS gdzie sie znajduje konny lub coś. Ale to było tak perfidne, a najbardziej się na tym Prince przejechał.
    Akurat Freelancers pokonali nas zasłużenie. Może zasłużyliśmy na 3 rundy w tym meczu, ale na wygraną na pewno nie. Byli lepsi i tyle. Teraz skupiamy się na meczu z aD, by go wygrać i mieć możliwość zagrać w 1/4 z... AE XDDDD

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #153 dnia: Maja 19, 2015, 23:27:59 »
    A co jeśli Menethil jest delfinem i posługuje się ultradźwiękami?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #154 dnia: Maja 20, 2015, 08:10:13 »
    Może też mieć jakiś specjalistyczny sprzęt, a nie proste WH... Swoją drogą z aD zapowiada się niezły mecz, panowie zdecydowanie są na naszym poziomie, ale pewnie będą chcieli się zrewanżować i wygrać najbliższe spotkanie, tym bardziej, że poprzedni mecz naprawdę był wyrównany. Miejmy nadzieję, że nie pokona nas po raz kolejny nasz największy wróg - wolny czas i wszystkie "ostrza" i "księciunie", a także wsparcie z Litwy walczące o Lwów dla Polski będą do dyspozycji kapitana Polskich Orłów - Czarnego Jastrzębia :v
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #155 dnia: Maja 20, 2015, 20:54:40 »
    Podczas meczu się go zapytajcie, a on wam odpowie tak lub nie :D prosto i bez komplikacji :D

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #156 dnia: Maja 20, 2015, 22:26:27 »
    KURWA przegrała walkowerem z Legend. To oznacza, że w ćwierćfinale KURWA spotka sięz Castellans xD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #157 dnia: Maja 20, 2015, 23:42:32 »
    Przepraszam Arthasan, przeprowadzimy egzekucję tak żeby jak najmniej bolało XD

(click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Maja 20, 2015, 23:45:13 »
    Przepraszam Arthasan, przeprowadzimy egzekucję tak żeby jak najmniej bolało XD
    Dobrze, że dajesz już to info kilka dni wcześniej, bo zaczął już piszczeć na TW, chyba z wrażenia :P

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #159 dnia: Maja 21, 2015, 02:39:43 »
    Dajcie spokój kuffa, to jest parodia xD

No cóż, stawimy przynajmniej wam czoła z podniesioną głową, bo nie wiem jaką mają ludzie z Legend po czymś takim xD Chociaż pewnie podniesioną, biorąc pod uwagę ich hype po "zwycięstwie" :D

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #160 dnia: Maja 21, 2015, 05:19:04 »
    A co oni mogą za decyzję adminów turnieju? Sota dobrze znał regulamin(przynajmniej tak mi się wydaje, że jest na tyle inteligentny by się z nim zapoznać) i wiedział, że igra z ogniem. Zresztą turniej bez dramy z KURWĄ to nie turniej :D  IMO masz ból dupy, że tak szybko traficie na KURWĘ, i tyle.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #161 dnia: Maja 21, 2015, 07:27:05 »
    A co oni mogą za decyzję adminów turnieju? Sota dobrze znał regulamin(przynajmniej tak mi się wydaje, że jest na tyle inteligentny by się z nim zapoznać) i wiedział, że igra z ogniem. Zresztą turniej bez dramy z KURWĄ to nie turniej :D  IMO masz ból dupy, że tak szybko traficie na KURWĘ, i tyle.
    Przecież Arthasad sam ich ugra, ja bym się na miejscu KURWA martwił ;l

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Maja 21, 2015, 08:55:02 »
    Dajcie spokój kuffa, to jest parodia xD

No cóż, stawimy przynajmniej wam czoła z podniesioną głową, bo nie wiem jaką mają ludzie z Legend po czymś takim xD Chociaż pewnie podniesioną, biorąc pod uwagę ich hype po "zwycięstwie" :D
    Jaką mają ? Normalnie podeszli do sprawy, jak większość na TW, tylko Ty jak panienka tam piszczysz i się ośmieszasz. Już to widzę, jak jesteś jedynym sprawiedliwym, będąc (załózmy) liderem Castellansów i odrzucasz walkower z KURWA, tym samym odpadając z turnieju. Już widzę ten entuzjazm na Waszym TS i forum :P

Swoją drogą, kiedy byłem głównym kapitanem PE sam miałem raz taką możliwość, ale po meczu wygranym chyba 14-2, czy zdecydować się na 16:0 (walkower dla nas) czy  pozostawić wynik. Pozostawiłem bo wygraliśmy i rundy mi wisiały. Ale jakby tak, po meczu z Freelancers zaproponowano nam walkowera, to nie sądzę, że każdy z nas by się wzbraniał, tłumacząc sobie "a co powie Arthasan" ? Każdy bierze to co najlepsze dla jego zespołu.
    Zresztą, gdy SRC zaproponowali nam zagrać finał z nimi w PP2014 i organizatorzy wyrazili zgodę, to się zgodziliśmy, po tym jak odpadliśmy w półfinale z teamem Prusaka, który dopuścił się złamania zasad.
    Ja nie szukał bym winnych u Legend, bo to po pierwsze bardzo sympatyczni kolesie, zwłaszcza Caius i Paulo :D
    Po drugie, to głównie wina Aeronwen i Lusta, czy popieprzyli coś w zasadach. Gadałem z jednym z głównych zainteresowanych, Trebronem i on sam nie rozumie, jak nagle pojawiła się zasada powtórzenia meczu. Bo tak naprawdę, ta zasada wypłynęła znikąd.

Także przestań tam pajacować Arthasan dobrze Ci tylko radzę, bo każdy zaczyna mieć z Ciebie pompę na tym forum, a już najbardziej przeukochany niedzwiadek Caiusa :D

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #163 dnia: Maja 21, 2015, 09:09:46 »
    Artashan rzetelny młody fizyk. Proszę szanować mimo, że patałach.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #164 dnia: Maja 21, 2015, 10:11:20 »
    Admini znowu próbują nam narzucać. Nie możemy wybrać mapy do meczu z Heroes i w termin meczu też się mieszają, no po prostu parodia XD
    Śmieszne jak najpierw usprawiedliwiają bana dla soty mówiąc "takie są zasady" kiedy później wymyślają nowe "wspaniałe" pomysły nie poparte niczym w regulaminie.

(click to show/hide)