Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS] European Championship Series  (Przeczytany 25556 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    Odp: [ECS] European Championship Series
    « Odpowiedź #135 dnia: Maja 17, 2015, 20:34:22 »
    Od kiedy ty taki kozak jesteś? :D

Od wtedy co mnie na oczy ujrzał ;D
    Dowartościował się :D

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #136 dnia: Maja 17, 2015, 22:35:26 »
    Haha, Harman, zawsze byłem. Tylko przed Tobą zawsze respekt czułem ;))

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #137 dnia: Maja 18, 2015, 10:10:52 »
    Drama!
    Gratki dla Soty że wrzucił screeny z pink javsami XD Admini dziś podejmą decyzje czy go zbanować.... Fanboje AE mają wreszcie argument żeby wyzywać nas od cheaterów XD
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,331460.msg7847286.html#msg7847286
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2015, 14:12:39 wysłana przez Trebron »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Maja 18, 2015, 16:01:33 »
    Jak dla mnie to bardzo głupie, bo tylko pogarsza sytuację swojego teamu, gdy zostanie zbanowany, na co liczę. Zasady to zasady. Admini się zbłaźnią, jeśli nie dostanie bana :P

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #139 dnia: Maja 18, 2015, 16:12:27 »
    Mi tam akurat zmiana kolorów oszczepów nie przeszkadza, no ale jeśli admini pisali nt edycji tekstur i kategorycznie zabronili ich zmieniania, to w takim razie ban poleci jak nic. Według mnie na 1 mecz, wielkiej szkody to on nie wyrządził.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #140 dnia: Maja 18, 2015, 16:26:34 »
    Mi tam akurat zmiana kolorów oszczepów nie przeszkadza, no ale jeśli admini pisali nt edycji tekstur i kategorycznie zabronili ich zmieniania, to w takim razie ban poleci jak nic. Według mnie na 1 mecz, wielkiej szkody to on nie wyrządził.

Tak dla tych, którzy nie widzą sensu tego zakazu- jaskrawe oszczepy pomagają w wyszukiwaniu ich i podnoszeniu, bo się bardziej wyróżniają w terenie. Jak dla mnie, to może i byłby to bezproblemowe, gdyby tło też na taki róż przerobić (w sensie tekstury mapy), ale to bez sensu :P
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Maja 18, 2015, 16:30:43 »
    http://www.twitlonger.com/show/n_1sm8nca
    Fanboje AE już w akcji XD Tak żałosnego wpisu dawno nie czytałem.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #142 dnia: Maja 18, 2015, 16:45:46 »
    http://www.twitlonger.com/show/n_1sm8nca
    Fanboje AE już w akcji XD Tak żałosnego wpisu dawno nie czytałem.

Haha, dobre z tym wykluczeniem WeDontYou z rozgywek :D I jeszcze to:
    -Tried to enter the competition with an offensive name (KURWA) that had to be changed (Rule 18)

No po takim czasie podawać nagle to jako powód do wykluczenia to po prostu mistrzostwo xD Jeszcze niech zabiorą wam srebro ECS 1 i złoto WNL 3 za posiadanie obraźliwej nazwy wtedy :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #143 dnia: Maja 18, 2015, 16:57:58 »
    Ja bym w ogóle zbanował Lusta i wszystkich innych organizatorów za to, że dopuścili KURWA to poprzednich rozgrywek. W końcu było to rażące niedopatrzenie, a głowy muszą polecieć.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #144 dnia: Maja 18, 2015, 17:15:45 »
    Drama!
    Gratki dla Soty że wrzucił screeny z pink javsami XD Admini dziś podejmą decyzje czy go zbanować.... Fanboje AE mają wreszcie argument żeby wyzywać nas od cheaterów XD
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,331460.msg7847286.html#msg7847286
    (click to show/hide)

Ciężko mi uwierzyć, że ktoś wrzuca zdjęcie z dowodem na łamanie zasad, bo mu się zapomniało, więc zakładam że to celowy test wytrzymałości adminów?

Imho słabe i tak naprawdę pretensje możecie mieć do siebie.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Maja 18, 2015, 17:32:38 »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Maja 19, 2015, 15:37:44 »
    Sota dostał bana z ECS, mecz z Legend będzie grany jeszcze raz, chociaż to trochę śmieszne bo dostali 14:2... jakby różowe javsy mogły ten wynik znacząco zmienić :D:D:D

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,330306.msg7857849.html#msg7857849
    Dostał też bana na forum TW za ten post XD

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #147 dnia: Maja 19, 2015, 16:34:10 »
    To patologia jest żeby za coś takiego banować. Już się wstrzymałem od komentarza na temat naszego żałosnego meczu, ale też miałem wrażenie, że Turasy grały nie fair. Dziwnym trafem zawsze wiedzieli gdzie jesteśmy, kiedy wystrzelić jak konny wyjeżdza zza ściany czy łucznik wychyla albo kiedy puścić nachyloną kiedy konny wyjeżdza zza rogu. Szkoda, że nie było żadnego sędziego, który by ich poprosił o zrobienie screenów czy coś w tym stylu. Coś takiego powinno podlegać pod bana na turniej a nie różowe oszczepy.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #148 dnia: Maja 19, 2015, 16:55:48 »
    To jest wręcz śmieszne. Obawiałem się takiego rozwoju spraw, bo turniej organizowany jest przez ludzi z AE, albo im przychylnym. To tak jak, za istnienia REFu, pisząc cokolwiek negatywnego o tym klanie dostawało się ostrzeżenie lub bana na tawernie. To samo jest na Taleworlds w dziale Multi i turniejów. Tym prostym sposobem pozbyli się Soty, który z tego co wiem, dowodzi na meczach KURWY. I można powiedzieć, że ułatwili sobie drogą do wygranej.

Jak wspomniał BH, jakoś takiego Menethila, który w 99% jestem przekonany używa WH nikt nie banuje. Sam Trebron mówiłeś, że sprawdzałeś czy ma. U nas to samo zrobił Prince. I nie możliwe jest, że wyjeżdzając konnym zza ściany koleś juz miał przycelowane tak, by mu banie ustrzelić...

Edit.// Sorka za chaos. Teraz wszystko przejrzałem dokładnie - AE nie miało wpływu na decyzje. To sorka :)

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 19, 2015, 17:13:05 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Maja 19, 2015, 17:27:20 »
    Sota dowodził na meczach KURWA ale ostatnio Rayden sobie dobrze radził, nawet lepiej bo więcej pracy w klan wkładał więc teraz przejmie buławę. Nie jest to aż tak wielka strata jak się może zdawać ludziom z zewnątrz. Sam ban zasłużony ale powtórka meczu to już jakiś żart. Legend grało jak boty i wyniku 14:2 różowe strzały raczej za bardzo nie zmieniły... do tego ich gracz też złamał zasady... mimo to dostają rematch i wyłączne prawo do ustalenia terminu przy czym w zasadach nie ma nic o rematchu w przypadku złapania gracza na modyfikowaniu tekstur. Żałosne. Nie obwiniam oczywiście Legend za głupie decyzje adminów.

Jak wspomniał BH, jakoś takiego Menethila, który w 99% jestem przekonany używa WH nikt nie banuje. Sam Trebron mówiłeś, że sprawdzałeś czy ma. U nas to samo zrobił Prince. I nie możliwe jest, że wyjeżdzając konnym zza ściany koleś juz miał przycelowane tak, by mu banie ustrzelić...
    Tak, on ma wh. W zeszłym roku na ruinach zszedłem z konia i wychyliłem się zza ruiny, od razu strzała w tarczy, zanim zdążyłem wyjść całą postacią :D Najśmieszniejsze jest jednak jak jedziesz koniem i wylatujesz zza rogu. Jeśli trzymasz tarczę to headshota dostaje twój koń, jeśli nie trzymasz tarczy to dostaniesz w łeb XD Nie wierzę że ma czas reakcji szybszy niż jego monitor i ping żeby strzelać już w momencie kiedy ktoś wychodzi zza ściany. To samo tyczy się Napoleona i jego magicznych nachylonych. Taki kiepski konny a od razu wie kiedy i gdzie się zatrzymasz choćby na sekundę, potem wylatuje z nachyloną :D Pewne rzeczy są fizycznie niemożliwe i niemożliwe jest też to, że ci goście czytają w umysłach innych graczy... bardziej logiczne że używają wh.