Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS] European Championship Series  (Przeczytany 25623 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AKKARIN_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ECS] European Championship Series
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 13, 2015, 21:14:51 »
    Dyktator  do kiedy trzeba rozegrać mecz w ESC?   Kiedy poznamy mapy na któych będzie  Nam dane grać ?   

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 13, 2015, 21:16:16 »
    Dyktator  do kiedy trzeba rozegrać mecz w ESC?   Kiedy poznamy mapy na któych będzie  Nam dane grać ?

Nie wiem, polecam zapytać adminów ECSa ;) http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,329659.0.html tu jest dobry temat na to
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 13, 2015, 21:30:01 »
    Jest jakiś wątek z roosterami? Jakoś to weryfikują?

Właśnie nie ma, to jakieś jaja! :[

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 13, 2015, 22:14:15 »
    Jest jakiś wątek z roosterami? Jakoś to weryfikują?
    Wystosowałem odpowiednie pismo, w którym zgłosiłem swoje zażenowanie tą sytuacją. Treść listu jest w języku polskim, myślę, że Deacon zna jakieś podstawy, skoro jest z UK i ma do czynienia z tamtejszą grupą Polaków, która jest na emigracji. Najwyżej skorzysta z translatora.

(click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 13, 2015, 23:13:33 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,330306.msg7803337.html#msg7803337 zapraszam do zgłaszania rosterów

PE&SRC już ma swój zgłoszony. Nie musi to być oczywiście wersja ostateczna rostera.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 14, 2015, 02:02:49 »
    Do bojuuuuuuu!

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 15, 2015, 17:29:11 »
    Wolałbym aby Carpe sobie zamoczył bo bardzo lubię tego miłego chłopaka. No ale jak tak to niech chociaż wygra turniej w giercę ! Powodzenia Michałek. Mniejsze pozdrowienia dla tego patałacha Artashana, no ale jak każdy ojciec kocham nawet te nieudane dzieci <3

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 18, 2015, 14:49:24 »
    HITMENi zakwalifikowali się bez gry do półfinału swojej grupy, gdzie zagrają z FF, bo Veche wycofało się z turnieju.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 18, 2015, 16:37:44 »
    Przyjmuję na PW zakłady - po którym tygodniu ECS Watly opuści Castellan. Już po pierwszym dniu w nowym klanie zaczął siać ferment i obgadywać innych XD Kto zgadnie precyzyjnie podając tydzień turnieju w którym to się stanie, dostanie nagrodę!
    Przypominam - zakłady wysyłać tylko na PW. Dostępna jest też opcja, że nie opuści. Wtedy wygra pierwsza osoba która to obstawiła.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 18, 2015, 17:29:31 »
    LOL! Watly to jest jednak mój bóg. Od razu po przyjściu zaczął gadać, że jest naszym najlepszym graczem i powinien grać w sumie na każdej pozycji :D

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 18, 2015, 23:58:49 »
    No i pierwsza mini-drama
    https://twitter.com/ChamberBlogger/status/589497294514495489

Musimy zmienić nazwę, inaczej nie dopuszczą nas do ECS bo sponsor może się obrazić XD
    Trochę śmieszne że zebrało się im na to po dwóch latach i po tym jak pierwszy sponsor wydrukował koszulki... no ale... :S

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 19, 2015, 00:21:45 »
    Nie ma to jak sobie przypomnieć o fakcie znaczenia waszej nazwy po takim czasie :D Śmiesznie też się złożyło, że czeka was zmiana nazwy w turnieju, podczas którego (w pierwszej edycji) mieliście też swój debiut.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 19, 2015, 09:34:54 »
    Mecz MC z Wolfpackiem będzie streamowany przez Volcoma  (dzisiaj 19:30).

Kwalifikacje ECS (polskie drużyny)

Runda 1 (ćwierćfinały)

Thunders 2 : 14 Warriors of Quiperland

Kilka moich spostrzeżeń : Cóż... nie byliśmy do końca profesjonalni, tak to ujmę. Momentami brak zgrania, momentami było z tym dobrze, ale w decydujących momentach niektórym puszczały nerwy i gdy walczyliśmy w przewadze, potrafiliśmy w głupi sposób przegrać rundę. Początki zazwyczaj nie są łatwe, ale nie mamy zamiaru się poddawać i pomimo tej wysokiej porażki nadal będziemy ćwiczyć i przygotowywać się do nadchodzącego PP.
    Okiem Robina (WQ) : I think THD is a good clan overall, I do think your infantries presented good. Strongest class fo THD, Your cav did not do so much, archers did no do so much too. But ye, your inf were good.

Minotaurus Clan 0 : 16 Wolfpack

Kilka moich spostrzeżeń : Myślę, że ten wynik nikogo nie zdziwi. Nikt nie dawał najmniejszych szans MC i prawdę mówiąc kiedy dwa razy kątem oka przyglądałem się streamowi Volcoma, to potwierdziło moje obawy. MC nie było w stanie nawiązać równej walki z Wolfpackiem i to chyba nikogo nie dziwi. Niestety. Może, gdyby trafili na słabszego przeciwnika mieliby szanse przejść dalej. Teraz najważniejsze dla nich to nie załamywać się, tylko również trenować (nie ze słabymi klanami, a z dobrymi, nawet kosztem licznych porażek) i przygotowywać się do PP.

Okiem Dyktatora : MC jest jeszcze ewidentnie zbyt niedoświadczonym teamem, żeby stawić czoła drużynom takim jak Wolfpack. Czeka ich jeszcze wiele pracy, ponieważ obecny poziom gry nie wystarczył na ugranie żadnej rundy. Mają do tego jednak prawo- był to w końcu ich pierwszy meczy turniejowy. Liczę, że dużo z niego wyniosą i do kolejnego turnieju poprawią kilka rzeczy. Najbardziej oczywisty jest teamwork. Zgranie to ważna sprawa i ćwiczyć to musi każdy zespół, nawet ten najbardziej doświadczony. Drugą sprawą jest ogranie na scenie kompetetywnej. Gracze MC powinni opracować jakieś zrzuty ekwipunku oraz w ogóle powinni lepiej ten ekwipunek dobierać. Na to wszystko mają oczywiście czas i jeśli będą pracować nad swoimi błędami, to z pewnościąjuż wkrótce powinni zaliczyć bardziej udany występ. Chciałbym też wyróżnić jednego z graczy. Mianowicie Deniosa. W obliczu "czerwonej ściany" swojej drużyny potrafił wyciągać jeszcze po 2 kille, stawiajac opór praktycznie całemu Wolfpackowi. Wydaje się najbardziej doświadczonym graczem w zespole i być może już wkróce będzie w stanie wyciągać rundy, gdy tylko drużyna się ogra i stanie się skuteczniejsza.

Hitmen 16 : 0 Veche

HITMEN wygrało mecz walkowerem, bo Veche wycofało się z turnieju. Życzę powodzenia w następnych meczach i dostania się do turnieju głównego!

A tak na marginesie to podziękowania dla OeSa, bo to jego sposobu rozpisywania kolejek z WNLa wykorzystałem do zrobienia tego oraz Scara za loga klanów, które widnieją w tym poście.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2015, 13:23:28 wysłana przez lllew »

Offline Bimbrownik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 19, 2015, 23:14:54 »
    ,,Cóż nie byliśmy do końca profesjonalni" ,,Mamy Shava najlepszy łuk w Polce". Wiem sam nie jestem propsem pokroju Dyktatora albo Virusa ale 2:14 ? Mogliśmy jeśli już ugrać 6-10. Daje nam to dużo do namysłu. Oczywiście graliśmy w składzie osłabionym, bo bez kilku kluczowych graczy. Ja równierz nie mogłem towarzyszyć THD. Mam nadzieję, że ta porażka nie podetnie nam skrzydeł i nadal będziemy gotowi do walki.

P.S
          Usłyszenie tembru głosu Kokosza na TS bezcenne ;D

Wysłano z telefonu.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 19, 2015, 23:24:57 »
    ,,Cóż nie byliśmy do końca profesjonalni" ,,Mamy Shava najlepszy łuk w Polce". Wiem sam nie jestem propsem pokroju Dyktatora albo Virusa ale 2:14 ? Mogliśmy jeśli już ugrać 6-10. Daje nam to dużo do namysłu. Oczywiście graliśmy w składzie osłabionym, bo bez kilku kluczowych graczy. Ja równierz nie mogłem towarzyszyć THD. Mam nadzieję, że ta porażka nie podetnie nam skrzydeł i nadal będziemy gotowi do walki.

P.S
          Usłyszenie tembru głosu Kokosza na TS bezcenne ;D

Wysłano z telefonu.
    Stry, na przyszłość planuj sobie grafik tam, by przyjść na mecz. Kto wie, może jakbyś zagrał to byście ugrali te 6 rund. Widziałem akurat jak grasz i wg mnie masz ogromny potencjał. Nie wiem jak nerwowo wytrzymujesz na meczach, ale wydaje mi się, że jeżeli znosisz stres meczowy, to mógłbym w pojedynkę zdecydować o losie rundy, np. zostając sam na 2 rywali.

"Niestety. Może, gdyby trafili na słabszego przeciwnika mieliby szanse przejść dalej."
    Jak patrze na roster Wolfpacku, to ciężko jest trafić na słabszy zespół :D