Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: jak wybrać nacje?  (Przeczytany 1573 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xaav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    jak wybrać nacje?
    « dnia: Grudnia 14, 2008, 15:59:21 »
    Witajcie

Obecnie gram w wersje 1.011. Przy kreowaniu postaci odpowiadamy na pytania i w zależności od odpowiedzi generuje nam się nacja (tam mi się przynajmniej wydaje). Ale do sedna, chciałem zagrać swadianami, jednak po wyborze ścieżki: zubożały szlachcic->paź na dworze szlachcica->giermek->żądza pieniędzy i władzy-> wybór sztandaru losuje mi wszystkie inne nacje poza swadianami. Nacja zależna jest od sztandaru? Czy jest jakiś sposób na własnoręczny wybór nacji, pomijając modowanie?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: jak wybrać nacje?
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 14, 2008, 16:07:51 »
    Podczas kreacji postaci nic Cię nie przypisuje do żadnej nacji. Sam swoimi działaniami wybierasz kogo chcesz wspierać. Startujesz jako neutralny. To, że raz lądujesz na stepie, raz w śnieżnych krainach, o niczym nie świadczy. Na początku nie jesteś zwiazany z żadnym królestwem i mozesz robić, co chcesz.

Offline Xaav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: jak wybrać nacje?
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 14, 2008, 16:31:18 »
    a ja głupi myślałem, że to oznacza z kim się bratasz :(

Bardzo dziękuje za pomoc pozdrawiam