Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Hundred Years War 5.0  (Przeczytany 23425 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nestorius

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "Kto buców nie tłuce, ten sam jest bucem"
    Odp: Hundred Years War 4.3
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 18, 2008, 21:39:50 »
    Calathar - sprawdziłem, co mówiłeś o tych chevaliers. U r right. Ale jak podmienić im statystyki? Próbowałem pogrzebać w skryptach w pliku "troops" i nawet cośtam podmieniłem, niemniej w grze cały czas pokazuje stare staty. Skąd dokładnie wziąłeś te poprawne? Z góry Bóg zapłać...

Offline Calathar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 19, 2008, 10:49:45 »
    copy paste statsy swadian knight,ale zeby zobaczyc efekty musisz niestety zaczac gre od nowa

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 22, 2008, 17:41:43 »
    Ja natomiast mam problem z tym modem bo kiedy gra sie uruchamia po chwili wraca do pulptu o koniec, bez żadnych bugów (?) mam wersje 1.010 i przedtem jakoś śmigało a teraz nie. A najgorsze że nie wyświetla mi sie żaden raport o błędach!! Help
    Bądź dumny ze swego wroga i jego osiągnięć, przyjaciół miej blisko siebie a wrogów jeszcze bliżej.

Offline mercanery

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 18, 2008, 11:26:00 »
    Ja mam taki problem. Gram w tego moda na v1.010 i wszystko jest tak jak w Nativie, oprócz uzbrojenia, sztandarów i koni. Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi?
    (Nativ został usunięty)

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 21, 2008, 14:41:50 »
    Mi pomogło odinstalowanie spolszczenia Daedalusa. Nie mam nic do niego, bo spolszczenie jest rewelacyjne.
    Spróbuj, jak nie zadziała to zainstaluj od nowa grę bez spolszczenia, może się uda.
    Pokombinuj.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Lutego 22, 2009, 19:24:20 »
    Wszystko ładnie, pięknie ale jednak nie do końca.Przy wersji 1.011 mod działa bardzo dobrze natomiast pojawia się problem dotyczący tekstur, otóż zbroje oraz przede wszystkim hełmy wyglądają paskudnie! Problem wynika z tego iż nie mogę znaleźć nowej paczki tekstur do tego modu co zniwelowało by problem.Zapytacie czemu nie zainstaluje sobie ver.960, ano dlatego że nie mogę znaleźć teraz modu pod ta wersje i tak koło sie zamyka. Do 1.011 nie ma tekstur a do 960 nie ma instalki z modem. Cóż moge powiedzieć? HELP!
    Bądź dumny ze swego wroga i jego osiągnięć, przyjaciół miej blisko siebie a wrogów jeszcze bliżej.

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 08, 2009, 13:52:59 »
    Mam problem z tym modem. Gdy grałem wcześniej to zaraz po zostaniu wasalem któregoś z króli rozpoczynała się wojna. Niedawno zacząłem grać od nowa. Złożyłem sobie silny oddział, zostałem wasalem a wojny nie ma i jestem zmuszony uganiać się za bandytami. Nie wiecie co można zrobić żeby ta wojna się wreszcie zaczęła?
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline SiD05

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 09, 2009, 19:02:11 »
    Mam problem z tym modem. Gdy grałem wcześniej to zaraz po zostaniu wasalem któregoś z króli rozpoczynała się wojna.
    Ja mam podobny problem, napadałem na karawany/oddziały i nic nie było wojny między państwami. Jest jeszcze jeden problem z tym modem. Gdy dołączam do Rebelianckiego królestwa Swadii kolor państwa mam taki sam jak królestwo Vaegirów. Niby nic wielkiego ale trochę przeszkadza :)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 07, 2009, 11:02:27 »
    Odświeżam.
    Pojawił się nowy realase moda opatrzony numerkiem 5.0. Jeśli ktoś grał, gra lub grać będziea w niego to niech da znać czy autor coś pozmieniał czy nie.

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    Odp: Hundred Years War 5.0
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 07, 2009, 20:21:30 »
    Pograłem dosłownie chwilkę i jedyne zmiany jakie zauważyłem to kilka nowych przedmiotów i zmienione menu główne na bardziej czytelne.
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Dulltran

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 13, 2009, 20:46:20 »
    Kurde ja mam problem z 5.0 bo połowa nowych koni i zbroi robi sie czarna przy manewrowaniu kamerką.I nie mogę rozwinąć jednostek tylko do sereganta (gram Francją)a inni lordowie biegaja z cavalery ;/ HELP

Offline pasterz861

• Użytkownik
    • PAPAROACH-Blood Brothers -6 yers and still #1
    « Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 13, 2009, 22:33:54 »
    Lepsze jednostki kawaleri są dostepne w mistach i zamkach, ale i nie od razu bedziesz mógł werbowa ciężką jazde. Musisz zasłuzy się frakcji dla której walczysz.
    ATF ,FNS ,MND i DFC

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 14, 2009, 17:10:03 »
    Witam, a ja mam pewien problem. A mianowicie król Francji (nie wiem jak się nazywa, ale w Native to Harlaus) nie posiada tekstury zbroi. Posiada tylko teksturę zbroi, w której wychodzi walczyć, a gdy siedzi w zamku jest prześwitujący, widać tylko głowę, dłonie i stopy.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 14, 2009, 17:15:54 »
    To jest normalne (nienormalne) w tym modzie. Już we wcześniejszych wersjch tak było więc się o to nie martw;)

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 14, 2009, 17:29:54 »
    Dzięki. A już myślałem, że to coś u mnie. A to nie naprawili tego? Taki widoczny błąd.