Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Khergit Chanate - brak hełmów  (Przeczytany 1868 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Woocutcher

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Khergit Chanate - brak hełmów
    « dnia: Grudnia 13, 2008, 14:39:53 »
    Czy to nie dziwne że Khergiccy Lansjerzy i Łucznicy mają gołe głowy? Chodzi mi o to że nie mają wogóle hełmów, a jedynie niższe stopnie mają jakieś tam czapeczki, a przecież po bitwach z nimi, zawsze w łupach wojennych są Khergickie hełmy strażników lub jeźdźców.

Czy to jakiś bug?

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    Odp: Khergit Chanate - brak hełmów
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 13, 2008, 15:13:42 »
    Przecież to jest losowo przydzielane jednostkom. Część z nich po prostu ma hełmy, a część nie, tak samo jak nie każdy swadiański rycerz ma kopię.

Offline Woocutcher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 13, 2008, 15:25:43 »
    A to jednak mają co niektórzy? Hmm... nie mogę uwierzyć że to przeoczyłem, w pamięci pozostały mi tylko nagie łby z mongolskimi fryzurami :|

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 28, 2008, 17:15:16 »
    (Khergit Khante) te łyse głowy są łatwe do zgryzienia podczas oblężenia a podczas bitwy jest trudniej wycelować  w facetkę Khergita z konia.

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 29, 2008, 11:32:15 »
    facetkę Khergita

Facjatke chyba, kobiety u nich niesłużą, rodzą dzieci raczej ;) i kiszą kumys

Tak w ogóle to wq....wia mnie to losowe przydzielanie broni i pancerzy, mam przypuśćmy sierżanta (Rhodockiego oczywiście) sztuk 1, ma on glewie, po czym na obrazku w ekwipunku ma on tarcze i miecz a za chwile w bitwie znowy zapier....a z glewią :/ WTF, niesądze zeby średniowieczni wojacy mieli garderobę pełną kolczugi  i różnych broni.

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 29, 2008, 11:42:12 »
    U mnie jeżeli na obrazku żołnierz ma pawęz i pałkę to w walce ma to samo, może jakiś bug u ciebie ;p
    Osobiście wolę jeżeli wojacy są różnorodni ;)

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 29, 2008, 11:51:53 »
    Ale jeżeli raz ma glewie a raz miecz i pawęź to cos jest nie tak, pozatym ze wszystkim tak jest, tylko buty mają zawsze jednakowe, a jeżeli mam 20 sierżantów i w bitwie każdy zasuwa z pawęzia a podczas oblężenia kiedy strzały sypią się na ich łby oni pchają tą nieszczęsną kładkę bez tarcz i GINĄ mi barany jedne bo co nieprzygotowani czy zastawili w lombardzie te pawęzie ;/