Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Hejt.  (Przeczytany 3809 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Odp: Hejt.
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 04, 2015, 01:21:03 »
    Czas. Start!

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 04, 2015, 07:23:21 »
    Co to ma być KGB na forum. Prawdzie nie zamkniecie ryja !!! SOLIDARNOŚĆ
    (click to show/hide)

punkt pierwszy złotko :*
    5 punktów dla Gryffindoru!
    « Ostatnia zmiana: Marca 04, 2015, 09:24:40 wysłana przez hakeruss »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 04, 2015, 15:52:40 »
    Rivet! Dziekuję za wsparcie!
    (click to show/hide)
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 05, 2015, 09:56:38 »
    Prawda jest taka ze wiekszosc tych malych pulkow nie dozyje tygodnia. Podobny przypadek byl podany w "Zywocie Retarda". 40 fikusnych rang, 13 czlonkow z czego 6 nie istnieje i po dwoch dniach sie pokloca i podziela sie. Problem jest, ze wieksze polskie regimenty potrzebuja ludzi zeby istniec  na scenie "swiatowej" i dobrze reprezentowac Polske
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline ByakuyaKuchiki

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 05, 2015, 10:45:58 »
    Ja jestem w 8pp nie jest to duży pułk około 50 osób tak naprawdę aktywnych około 20 i tylu nas mniej więcej jest na bitwach ale trochę już istniejemy i trzymamy się świetnie ;D.Do ludzi dowodzących nie mam zarzutów no czasami jak mnie zabiją za to że kogoś kopnąłem albo coś :D,większość z nas po trawi dobrze walczyć tylko z strzelaniem jest trochę gorzej ale się polepsza.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 05, 2015, 11:12:59 »
    Ja jestem w 8pp nie jest to duży pułk około 50 osób tak naprawdę aktywnych około 20 i tylu nas mniej więcej jest na bitwach ale trochę już istniejemy i trzymamy się świetnie ;D.Do ludzi dowodzących nie mam zarzutów no czasami jak mnie zabiją za to że kogoś kopnąłem albo coś :D,większość z nas po trawi dobrze walczyć tylko z strzelaniem jest trochę gorzej ale się polepsza.

Edit: Admin ma zawsze rację. To cudownie Mój Przyjacielu, że wasz pułk trzyma się świetnie. Co więcej, rozwijacie się ! Ha ! Wybornie to słyszeć, doprawdy.

A to nowość? Jeszcze niżej? Da się???
    Proszę cię, oświeć mnie jakie wartości wniosła twoja wypowiedź do tego wątku? Wylewanie żali jestem w stanie zrozumieć, ból dupy też, ukrytą reklamę i przekaz podprogowy jakoś przeżyję ale co daje społeczeństwu ten zlepek paru słów? Słow bez większego sensu zresztą, nie ważne czy czytanych w całości czy oddzielnie...
    « Ostatnia zmiana: Marca 05, 2015, 11:20:44 wysłana przez sir Luca »
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 05, 2015, 13:56:19 »
    Kultura osobista pozwala rozwiązywać wiele problemów, nawet takich jak te celnie sportretowane w Żywocie Retarda.
    A na marginesie uważam, że problem podsumowuje hasło Winstona Churchilla - "Gdy masz kogoś zastrzelić, uprzejmość nic nie kosztuje".
    Dobry gracze na prawdę nie mają powodów dla których mieliby być nieuprzejmi.