Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Skarga na gracza  (Przeczytany 1406 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline WilsonPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Nawet desperacka nadzieja nie jest bez wartości
    Skarga na gracza
    « dnia: Marca 01, 2015, 15:27:35 »
    Witam. Otóż dzisiaj o godzinie mniej więcej 15 grałem sobie na serwerze 1_ChW_ClanServer ( nick ChR_WilsonPL ) i w pewnym momencie gracz Jack_Sparrow zrobił na mnie polla na bana z powodem cheatowanie który przeszedł a kiedy inni członkowie z mojego klanu weszli na serwer to napisał on że posiadam ,,admin bota" dlatego zostałem zbanowany. Uważam że on poprostu zrobił rage polla ponieważ nie mógł mnie pokonać

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Skarga na gracza
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 01, 2015, 15:41:07 »
    Czy mountblade.info jest stroną klanową Chorągwi Wolentarskiej? Nie jest, w takim razie swoje pytania, skargi i zażalenia kieruj do ich członków.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 01, 2015, 19:15:38 »
    To, że ktoś sobie potrolluje od czasu od czasu, to nie znaczy, że trzeba go banować. ;\
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Nie było ziemnioków, jeno tylko głód i mróz
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 01, 2015, 19:20:23 »
    Spoko, pan Jacek Wróbel zdaje się myśleć, że ma kose z ChW więc już chyba nic głupiego nie zrobi :P
    Suprajs, podpisu brak!