Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Mod Pack - Błąd z pozyskiwaniem wasali  (Przeczytany 2531 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lis Etis

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Nikaro - Figaro, Lis - Etis
    Floris Mod Pack - Błąd z pozyskiwaniem wasali
    « dnia: Lutego 21, 2015, 23:41:24 »
    Witam !

Mój problem dotyczy kompilacji modów o nazwie Floris Mod Pack w wersji 2.54. Mianowicie, wspieram pretendenta do tronu Swadian, Lady Isollę of Suno. Oczywiście, by osiągnąć zwycięstwo potrzebuję "przeciągnąć" wasali króla na moją stronę. Problem pojawia się ze spotkaniem. Jako, iż Swadia straciła znaczną część terytorium, wasale są wciąż w trasie. Moje wojska nie są zbyt liczne, (Bo dopiero co zacząłem kompletować armię na kampanię) dlatego też, wasale Swadii podążają za mną. Gdy się z nimi "stykam", oczywiście pojawiają się opcje pozwalające na rozpoczęcie bitwy, a także na rozmowę na osobności. (Dzięki w miarę pozytywnym stosunkom, pozwalają na to)

Przechodząc do sedna - Gdy udaje mi się przekonać wasala na zmianę seniora, to i tak muszę stanąć do bitwy. On się zgadza, po czym wyskakuje menu bitwy. Co robić ?

Edit 1 : Przepraszam, zły dział. Czy mógłbym prosić o przeniesienie ?