Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Klucz na starszą wersje gry  (Przeczytany 1515 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline euzebiusz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Klucz na starszą wersje gry
    « dnia: Lutego 20, 2015, 15:49:19 »
    Witam!

Mam grę zakupiona na steamie i ona dziala jednak jest to najnowsza wersja gry, a chcac pograc w PoPa czy Gekkoujo potrzebuje starszej wersji Warbanda. Po zainstalowaniu wersji WB non steam 1.158 prosi mnie o klucz, jednak wpisujac ten z STEAM (z zakladki wyswietl numer seryjny) nastepuje odmowa aktywacjii. Dodałem wersje non steam do steama ale to nie rozwiazuje problemu, konwertowanie klucza tez nic nie daje, manual activation to samo. Jakies pomysly co z tym zrobic?

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Klucz na starszą wersje gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 20, 2015, 20:58:14 »
    Do PoPa nie potrzebujesz starszej wersji. Tak właściwie wersje od 1.158 to to samo, więc mody spokojnie działają.
    Ale jeśli chcesz Warbanda w starszej wersji to na stronie Taleworlds można pobrać osobną instalację warbanda. Wchodzisz na stronę TaleWorlds, w info o Warbandzie, w zakładkę Downloads. Pierwszy link to link do pełnej najnowszej wersji. Klikasz prawym, wybierasz 'kopiuj adres odnośnika' albo coś podobnego. Wklejasz w pasek adresu przeglądarki, zmieniasz w nim cyferkę, żeby odpowiadała tej wersji warbanda jaką chcesz, klikasz Enter i powinno dać się pobrać tę wersję. Można też przeglądać serwer ftp, gdzie widać, co tam mają dostępne do pobrania, ale nie będę tłumaczył, bo może pierwszy raz słyszysz o ftp w ogóle.
    Warbandów można mieć w osobnych folderach zainstalowanych tyle ile się chce. Jeśli zapyta o aktywację, to jak już miałeś warbanda zainstalowego, to teoretycznie nie powinno pytać, ale klucz gry powinno się(chociaż z tym był też problem jakoś) dać wyciągnąć ze steama(pokaż klucz produktu czy coś tam, nie wiem)

Offline euzebiusz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 23, 2015, 12:46:37 »
    Co ja wczesniej napisalem?

Po zainstalowaniu wersji WB non steam 1.158 prosi mnie o klucz, jednak wpisujac ten z STEAM (z zakladki wyswietl numer seryjny) nastepuje odmowa aktywacjii

Super tylko ja mam Warbana NA STEAM, instalka jest non steam ze strony talewords, mam starsza wersje juz sciagnieta tylko nie idzie jej w zaden sposob aktywowac, po drugie niestety pop sie gryzie z najnowsza wersja po 200 dniu ( w moim przypadku).

Chcialem jeszcze pograc w pare fajnych modow na 1.443 i sytuacja jest identyczna.

GRE sciagnalem juz dawno z ftpa talewordsa z tym ze :
    klucz nw (non steam) sie bedzie roznil z kluczem steam, tak jak tutaj jest, podmiana w zaden sposob tez nic nie daje.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 24, 2015, 00:26:16 »
    przecież klucz niesteamowy będzie działał w niesteamowej wersji.

Offline euzebiusz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 26, 2015, 21:53:18 »
    Ale nie dziala..
    CO mam filmik nagrac?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 26, 2015, 22:44:17 »
    Jedyne wyjście próbować z tym - https://www.taleworlds.com/en/Account/ConvertSerial

Ostatecznie, jeśli to nie zadziała, zwrócić się z prośbą pod adres support@taleworlds.com aby przekonwertowali Twój klucz, byś mógł korzystać ze starszych instalek. Swój klucz oczywiście musisz w mejlu podać.

Offline euzebiusz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 03, 2015, 16:26:26 »
    Okej Deadalus dzieki za pomoc, teraz działa.