Dobry wieczór.
Jak widać, praktycznie nie udzielam się jako Glob mod, a jeżeli zaczynam się udzielać, to są to "decyzje kontrowersyjne" lub co najmniej dyskusyjne. Niestety, nie mam już tyle czasu wolnego, by móc cokolwiek robić dla TFW, poza ostatnimi podrygami typu zawiązaniu współpracy z portalem Arma Coop Corps, co niektórzy krytykują, bo nie widzą tego szerzej. Czas, który poświęcam tutaj jest zbyt mały, by cokolwiek wnieść pozytywnego w życie TFW, a mam od jakiegoś czasu wrażenie, że jestem odsuwany od większych projektów. Chciałbym tutaj podziękować przede wszystkim administracji i moderacji (tobie Dyktator nie :D I Aharo też nie ) za danie mi szansy wykazania się jako "typowy konserwator powierzchni banowalnych". Wszelkie moje projekty zamykam, również sesję RPG. Z wyróżnienia chciałbym podziękować:
-Sonerowi i Luce za szansę wykazania się jako moderator,
-Huthowi za to, że czasem mogłem się z tego hanysa ponabijać ;),
-Matowi Berserkerowi za to, że dopuścił mnie do swojego projektu Festung Breslau by móc nagrać część okrzyków,
-Dedalowi za otworzenie oczu w pewnych kwestiach,
-IvEmu miękkiemu siusakowi za to, że jest miękkim susiakiem.
Mam nadzieję, że w przyszłości kiedyś się jeszcze spotkamy. Od czasu do czasu wrzucę jakąś "propagandę" od ACC, tylko po by IvE dalej się zastanawiał po co ten dział jest.
Powodzenia, niech TFW trwa do końca świata i jeszcze dłużej.