Myślę, że repry grają gfa nie tylko z powodu takiego, że na gf pokazuję się pełnie skilla tylko by łatwiej było ogarnąć ludzi i wyklucza się kamperów no i ten tryb gry jest o wiele szybszy i przyjemniejszy dla wielu graczy. Kurde myślałem, że mało kto przebija moje bule *** ale ty to już jesteś kozak. :D Na LB jest bardzo przydatna umiejętność walki w open mele co np. u Popowicza wygląda świetnie za to już normalny gf to porażka i w połączeniu z dobrym oficerem który potrafi doprowadzić takich graczy do walki nie pozostaje nic innego jak to gładko wygrać. Widzisz Matinh ja nie rozumiem jak można dać tak ciała żeby przegrywać w szarży na lb kiedy gfy wygrywa się gładko, Maciek też nie jest tak wartościowym graczem jak weteran w linii idealny przykład meczu 3pp v 8pp w którym nabiłem sobie 16 fragów w 5 rund z czego 10 zastrzeliłem. Żyjesz ostatnio w jakimś swoim słodkim świecie i nagle wbiło ci 5 murzynów z pała i niszczą wszystko co sobie w nim schowałeś, a i tak nadal starasz się na siłę sobie wmawiać coś pięknego. Mam nadzieje, że zagramy tego gfa i proponuje 8v8, bo kurczaki pieczone kto gra 7v7?!?! i ci nakopie, ostrzegam cię jak zobaczę jakiś Movementów czy innych kolorowych to 3pp też dostanie zastrzyk cerry boyów wtedy będzie fair.
Pilnuj słownictwa. //vtz