Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][3pp_XW] 3 Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego - Najlepszy Polski Pułk 4ever  (Przeczytany 37455 razy)

Opis tematu: Największy Polski Pułk na scenie Napoleonic Wars

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GuarD

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    I wygrałem 7 razy GFa.

Nie, to wyzwanie od innego pułku który jest nawet wpisany na listę aktywnych.
    Serio chcesz przez GF'a zdobyć tytuł?! Pozdro ;d

Niedawno mi odpisałeś, że nie jesteś tryhardem, ale ból o przegraną cały czas jest. Tylko LB odzwierciedla najważniejsze umiejętności danych pułków, więc czekamy na propozycję bitwy liniowej. Pozdrawiam :)
    LB w 10 osób xD
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2018, 21:12:10 wysłana przez PraDawny »

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    Niedawno mi odpisałeś, że nie jesteś tryhardem, ale ból o przegraną cały czas jest. Tylko LB odzwierciedla najważniejsze umiejętności danych pułków, więc czekamy na propozycję bitwy liniowej. Pozdrawiam :)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    Plus, jeśli chcemy walczyć o jakiś polski tytuł to czekamy na propozycję od prawdziwego polskiego pułku a nie jakiejś abominacji wielonarodowej.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13

wywalczyło gf-ami

I Kolejka: 3pp 5:10 12pp
    II Kolejka: 3pp 6:10 8pp
    III Kolejka: 3pp 5:10 PE
    IV Kolejka: 3pp 10:1 7ph (tutaj się popisaliscie)
    V Kolejka: 3pp 7:10 12pp
    VI Kolejka: 3pp 10:0 7pp (Walkower)
    Półfinały: 3pp 7:10 12pp
    Finał 3pp 5:10 PE

Jakie umiejętnosci? Poza strzelaniem i dowodzeniem nie widzę niczego, co by mogło sprawdzać LB.

Dlaczego reprezentacje nie grają bitew? Bo w GFie liczy się skill, rekrut maciek12PL nie ustrzeli 4 letniego weterana gry czym przesądzi o szarży. Na GFie grają najlepsi z najlepszymi, skill i współpraca wygrywają GFy.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2018, 21:38:07 wysłana przez MrMatinh »

Offline GuarD

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    I Kolejka: 3pp 5:10 12pp
    II Kolejka: 3pp 6:10 8pp
    III Kolejka: 3pp 5:10 PE
    IV Kolejka: 3pp 10:1 7ph (tutaj się popisaliscie)
    V Kolejka: 3pp 7:10 12pp
    VI Kolejka: 3pp 10:0 7pp (Walkower)
    Półfinały: 3pp 7:10 12pp
    Finał 3pp 5:10 12pp

A wyniki z LB mówią same za siebie ;d

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    A wyniki z LB mówią same za siebie ;d

Że potraficie strzelać i dowodzić ew. kampić na górkach.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 01, 2018, 21:27:49 wysłana przez MrMatinh »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    Reprezentacje nie grają bitew bo Hekko forsował gfa, gdyby nie on możliwe, że graliby lb :/
    (click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    Reprezentacje nie grają bitew bo Hekko forsował gfa, gdyby nie on możliwe, że graliby lb :/

Bo ten Hekko nie chce najwyraźniej, żeby NWWC przerodziło się w godzinne rundy gdzie się tylko kampi.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    Bo ten Hekko nie chce najwyraźniej, żeby NWWC przerodziło się w godzinne rundy gdzie się tylko kampi.
    Myślę, że powody były o wiele bardziej przyziemne.. tak czy inaczej już się nie dowiemy, według mnie forsował to tylko dlatego, że to odpowiadało jemu i jego teamm8 z regimentu.
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Myślę, że repry grają gfa nie tylko z powodu takiego, że na gf pokazuję się pełnie skilla tylko by łatwiej było ogarnąć ludzi i wyklucza się kamperów no i ten tryb gry jest o wiele szybszy i przyjemniejszy dla wielu graczy. Kurde myślałem, że mało kto przebija moje bule *** ale ty to już jesteś kozak. :D Na LB jest bardzo przydatna umiejętność walki w open mele co np. u Popowicza wygląda świetnie za to już normalny gf to porażka i w połączeniu z dobrym oficerem który potrafi doprowadzić takich graczy do walki nie pozostaje nic innego jak to gładko wygrać. Widzisz Matinh ja nie rozumiem jak można dać tak ciała żeby przegrywać w szarży na lb kiedy gfy wygrywa się gładko, Maciek też nie jest tak wartościowym graczem jak weteran w linii idealny przykład meczu 3pp v 8pp w którym nabiłem sobie 16 fragów w 5 rund z czego 10 zastrzeliłem. Żyjesz ostatnio w jakimś swoim słodkim świecie i nagle wbiło ci 5 murzynów z pała i niszczą wszystko co sobie w nim schowałeś, a i tak nadal starasz się na siłę sobie wmawiać coś pięknego. Mam nadzieje, że zagramy tego gfa i proponuje 8v8, bo kurczaki pieczone kto gra 7v7?!?! i ci nakopie, ostrzegam cię jak zobaczę jakiś Movementów czy innych kolorowych to 3pp też dostanie zastrzyk cerry boyów wtedy będzie fair.

Pilnuj słownictwa. //vtz
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 14:27:32 wysłana przez vtz »

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    Myślę, że repry grają gfa nie tylko z powodu takiego, że na gf pokazuję się pełnie skilla tylko by łatwiej było ogarnąć ludzi i wyklucza się kamperów no i ten tryb gry jest o wiele szybszy i przyjemniejszy dla wielu graczy. Kurde myślałem, że mało kto przebija moje bule dupy ale ty to już jesteś kozak. :D Na LB jest bardzo przydatna umiejętność walki w open mele co np. u Popowicza wygląda świetnie za to już normalny gf to porażka i w połączeniu z dobrym oficerem który potrafi doprowadzić takich graczy do walki nie pozostaje nic innego jak to gładko wygrać. Widzisz Matinh ja nie rozumiem jak można dać tak ciała żeby przegrywać w szarży na lb kiedy gfy wygrywa się gładko, Maciek też nie jest tak wartościowym graczem jak weteran w linii idealny przykład meczu 3pp v 8pp w którym nabiłem sobie 16 fragów w 5 rund z czego 10 zastrzeliłem. Żyjesz ostatnio w jakimś swoim słodkim świecie i nagle wbiło ci 5 murzynów z pała i niszczą wszystko co sobie w nim schowałeś, a i tak nadal starasz się na siłę sobie wmawiać coś pięknego. Mam nadzieje, że zagramy tego gfa i proponuje 8v8, bo kurczaki pieczone kto gra 7v7?!?! i ci nakopie, ostrzegam cię jak zobaczę jakiś Movementów czy innych kolorowych to 3pp też dostanie zastrzyk cerry boyów wtedy będzie fair.

No, czekałem na ciebie. 12pp przez czas trwania mistrzostw rozegrało może ze 4 treningi, i może 1 LB z zagranicznym pułkiem. Było to nasze pożegnanie ze sceną gdyż połowa 1 kompanii w 12pp powiedziała, że robi przerwę od gry po mistrzostwach a ja sam nie miałem czasu na regularną grę. Zreszta co się tak uczepiliscie tego bólu ***? Może po prostu robię to dla beki? Zgadzamy się na 8v8 zaproponujcie dzień. A co do open meelee to nic nie pokazuje tak skilla jak gf, gdzie jest płasko, po równo i wszyscy startują z tych samych pozycji.

Pilnuj słownictwa. //vtz
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 14:28:33 wysłana przez vtz »

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Ty mordko masz bul *** żeby nie obrażać ludzi z jakimś sensownym bólem ***. Zawsze robi się takie rzeczy dla beki, ale nie kiedy przed chwilą przegrało się 3 mecze z jakimś ***. ^^

To samo co wyżej. //vtz
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 14:29:13 wysłana przez vtz »

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Panie MrMatinh. Nawet w snach nie przypuszczałem, że kiedykolwiek zrobisz tego typu akcję. Wiesz, chyba cię nie doceniłem. Na pewno uda ci się pozbawić 3pp tytułu mistrza, rozgrywający z nimi jednego gfa. Powodzenia!

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    Panie MrMatinh. Nawet w snach nie przypuszczałem, że kiedykolwiek zrobisz tego typu akcję. Wiesz, chyba cię nie doceniłem. Na pewno uda ci się pozbawić 3pp tytułu mistrza, rozgrywający z nimi jednego gfa. Powodzenia!

Ma do tego takie same podstawy jak ty do noszenia ich bannerku z MP17 w sygnaturce xD

Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75