Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dark Messiah of Might and Magic  (Przeczytany 7229 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    Odp: Dark Messiah of Might and Magic
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 11, 2008, 16:55:12 »
    chyba powinienes poczekac az sie dociagnie ;] mi na 1gb ramu chodzi plynnie i doczytuje sie raczej szybko...

drunken masta

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 11, 2008, 16:58:46 »
    U mnie na moim złomie (Celeron D 2,8GH, 1 GB RAM i Radeon 1550X 512MB) działa bez zwisów płynnie na prawie max detalach. A wczytywanie nowego rozdziału trwa 1 - 1,5 minuty przejscia na mapie ok 30 sek. Ogulnie polecam poczekac.
    PS. Mi ze steama pobrało się szybko. Normalnie instaluje gry z płyty ale miałem DVD zepsute.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 11, 2008, 17:08:16 »
    Ok, dzieki poczekam, bo gra wydaje mi sie fajna, pogralem w trening i pierwsza akcja w zamku, kiedy mialem isc do lorda z nienacka wyskoczyl napis loading i nauczony doswiadczeniem nacisnalem ctr+alt+del... ale jak sie sciagnie wroce do tej gry, chodzi mi plynnie na VH, wiec z tym raczej problemow nie bedzie, ale gdzies czytalem ze do tej gry wypadaloby miec 4 giga wiec sie przerazilem z deczka.

Offline Emil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 11, 2008, 17:32:32 »
    Mi wczytuje się poziom jakieś 4 minuty, a mam 1 GB RAMu. O doczytywaniu podczas "akcji" nie ma mowy. Radze poczekać i dociągnąć, bo to naprawdę udana gra.
    Mam za to inne pytanie: czy jak gracie w multiplayer przez Steama, to też musieliście długo czekać, aż gra ściągnie aktualizacje? Po szybkości ściągania śmiem twierdzić, że te patche mają gdzieś po 1 GB objętości...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 11, 2008, 20:30:47 »
    Ja ze 2 dni ściągałem kiedyś aktualizacje a komp był włączony 5h dziennie. Ostatnio było lepiej
    PS. Może jakiś klan zrobimy?