Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gildia retexturingu Count of Flanders  (Przeczytany 1385 razy)

Opis tematu: Nie masz talentu/czasu a potrzebujesz zbroi? Zrobi ci ją za darmo!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Garedyr

• Użytkownik
    • Piwa: 75
    • fear the bonerlords
    Gildia retexturingu Count of Flanders
    « dnia: Lutego 11, 2015, 15:43:05 »

Witam!

Użytkownik forum taleworlds założył temat w którym możecie mu w odpowiedziach wysyłać screeny zbroi, które ma wykonać. Mówię od razu, że ma ogromny talent, ale tworzy zbroje na bazie istniejących modeli Warbanda i niektórych modów. Jeżeli nie macie talentu, czasu, lub po prostu wam się nie chce (Wy podłe lenie!), to możecie napisać w jego temacie. Ja napisałem i po jednym dniu dostałem upragnioną zbroję.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do jego tematu na taleworlds forum (wymagana znajomość angielskiego).

Link do tematu: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,321321.0.html

Pokaz zrobionych już zbroi na prośby użytkowników:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2015, 20:03:20 wysłana przez Garedyr »

"Szukaj po omacku ch*ja w cieście" ~Prußak
    "Jakbym miał pasztet to bym zjadł kanapkę z pasztetem ale nie mam chleba" ~Mat Berserker
    "Bieg na kilometr w ramach biegania, to jak picie piwa bezalkoholowego w ramach picia alkoholu" ~Dyktator