WitamMówiąc w skrócie jest to polska sekcja regimentu 8e.
Potrzebuje przynajmniej 6 ludzi byśmy byli wstanie udawać sie w innym kierunku na linebattle niż reszta regimentu 8e.
Regiment posiada cały server ts3 ( na którym to dzisiaj właśnie zostaną stworzone specjalne wydzielone sekcje dla polskich gracz) oraz dwa serwery w NW:
Serwer SkylineWarfare_Offical serwe na bitwie
oraz 8e_Commander Battle
Posiadamy również autorskie mapy do treningów.
Treningi te prowadzone są odzielnie, Brytyjczycy w jednym miejscu a my w drugim miejsca wystarczy.
Mamy tylko dwa warunki:
1. Podstawowa znajomość angielskiego, wystarczająca do zrozumienia prostych rozkazów. W pewnych sytuacjach jeżeli zgine ja ( gdyż poprowadze tą linie) przyjdzie ktoś od nich by poprowadzić linie ( wydawać rozkazy) także znajomość ang. na takim poziomie jest nie zbędna.
2 Kultura: Nie życze sobie, braku samodyscypliny oraz oraz nieszanowania drugiego człowieka ( np. przez notoryczne przeklinanie)
ADRES TS3:5.135.148.35:9992
Grafik Tygodnia
[/b]
(wszystko w brytyjskiej strefie czasowej)
Poniedziałek - 5aDiv Linebattle - 19:00 do 20:00 GMT
Wtorek - 2nd Trench Battle Event - 19:00 do 20:00 GMT
Środa - Training / 1 vs 1 - 18:00 do 20:00 GMT
Czwartek - Dzień Wolny
Piątek - 8e Linebattle - 19:00 do 20:00 GMT
Sobota - 3e Gren Event - 19:00 do 20:00 GMT
Niedziela - [Promocje] - 19:00 do 20:30 GMT
Troche o mnie:
Nigdy nie udzielałem sie na scenie, także i tak mnie nie znacie. Przez 5 lat grałem na Native włócząc sie po dm czy duelach. Jedynym tego rezultatem jest biegłość w walce w z bliska czy to mieczem, czy bagnetem. Sądze że zdołam poprowadzić tą linie.
W razie jakich kolwiek pytań czy chęci dołączenia dodaj hunter491 na steamie.
Pozdrawiam!