Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Skrzydła Husari  (Przeczytany 3414 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Egan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Skrzydła Husari
    « dnia: Lutego 08, 2015, 16:10:46 »
    Witam forumowiczów,

Jedno krótkie pytanie, jak zedytować zbroje husarska z OiM? Chodzi mi konkretnie o skrzydła, chciałbym je usunąć jakoś.
    Ma ktoś jakiś mod?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Skrzydła Husari
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 08, 2015, 16:37:35 »
    Tak po prostu ich nie usuniesz. W OiMie masz dwa rodzaje zbroi husarskiej: ze skrzydałmi i bez. Możesz zmodyfikować item Skrzydlata zbroja husarska, czy jak on się tam zwie, żeby miał model zbroi bez skrzydeł. Wtedy zachowasz obie zbroje, ale obie będą miały ten sam model.
    Drugą opcją jest usunięcie tego itemu z gry, ale nie jestem pewien, czy nie jest wykorzystywany w skryptach, z których go nie usuniesz bez modyfikacji MS, na czym, jak mniemam, nie znasz się.
    Ostatnią możliwością jest ściągnięcie moda, w którym nie ma zbroi ze skrzydłami. Do takich na pewno należy Heritage of Hussaria.