Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ilość ciał na polu bitwy  (Przeczytany 1127 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Numendir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Vampire Lestat
    Ilość ciał na polu bitwy
    « dnia: Lutego 01, 2015, 15:19:40 »
    Witam serdecznie. Chciałbym was spytać czy w Warbandzie jest możliwość NIEOGRANICZONEJ liczby ciał na polu walki tak jak w podstawowym M&B?
    Ten wiek był spadkobiercą ziemi w każdym sensie. A niemałą rolę w tym niemożliwym do przewidzenia cudzie odgrywała specyficzna niewinność tych ludzi, tkwiąca w samym centrum ich wolności i bogactwa. Chrześcijański Bóg był równie martwy jak w XVIII wieku. A żadna nowa religia nie powstała by zastąpić starą. Przeciwnie, najprostsi ludzie tego wieku kierowali się świeckimi zasadami moralnymi, równie silnymi jak jakakolwiek moralność, którą kiedykolwiek znałem.
    Lestat dziwuje się światu w wieku XX

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Ilość ciał na polu bitwy
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 01, 2015, 18:42:58 »
    Ja mam max w opcjach 150, ale może to zależy od specyfikacji kompa albo da sie to jakoś w configu zmienić?
    W każdym razie opcja 'unlimited' oznacza 'zapchaj pamięć swojej grafy aż do crasha'...

Offline hubson256

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ilość ciał na polu bitwy
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 01, 2015, 20:03:30 »
    Ja na Floris Mod Pack walczyłem z 4000 armią z ciałami na unlimited i za kazdym razem po 500-700 ciał a laptop zyje