Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zainstalowałem mod ad1257, teraz nie mogę grać nawet na native  (Przeczytany 1244 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DrPhrenetic

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wszystko szło świetnie: instalacja bez problemów, włączyłem lunchera wybieram moduł na ad1257, zmienia mi się luncher z native na ten z moda i klikam ,,Graj w mount&blade". Jednak podczas wczytywania gry wyskakuje mi komunikat ,,Missing element <jakaś tekstura>" (lub coś podobnego). Otwieram foleder gry usuwam moda instaluje jeszcze raz i włączam luncher. Tym razem po jakiś 3 sekundach wyświetla mi mam "m..&b..brak odpowiedzi".
    Próbuje kilka razy otworzyć, myślałem, że to jednorazowy błąd, usunąłem moda i odpaliłem dalej nic. Wkońcu postanowiłem otworzyć samą aplikację lunchera, a nie skrót na pulpicie. Patrze wszystko działa m&b się otworzył, więc poraz kolejny instaluje moda. I tym razem nie działa skrót na pulpicie więc włączam luncher z folderu gry i on też nie działa....kolejny raz pozbywam się moda jednak to nic nie daje. Proszę internetowi przyjaciele pomóżcie :)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Zainstalowałem mod ad1257, teraz nie mogę grać nawet na native
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 31, 2015, 20:37:58 »
    Masz legalną grę? Jak tak, to na jakiej wersji gry próbujesz odpalić moda?

Offline firentis

• Użytkownik
    • Piwa: 130
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 31, 2015, 21:02:40 »
    Ja miałem tak kiedyś na podstawce z modem "rus century". Pomogło mi odinstalowanie gry i usunięcie pozostałych plików (został jeszcze folder Mount&Blade i trzeba było go usunąć). Po ponownym zainstalowaniu Native działało już dobrze.

Offline DrPhrenetic

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 01, 2015, 17:55:30 »
    Cóż muszę przyznać, że gry nie kupiłem, ale nie mam żadnych cracków itd. Gram na wersji 1.1 i odinstalowałem m&b dałem sobie spokój z tym modem usunąłem wszystko co było związane z grą zainstalowałem ponownie i dalej kaszana :/

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 01, 2015, 18:53:01 »
    Polecam zaopatrzenie się w oryginał, to rozwiąże wszystkie problemy.
    Na razie za bycie kiepskim piratem masz osta.