Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowy układ forum ssie  (Przeczytany 12859 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Nowy układ forum ssie
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 29, 2015, 19:10:41 »
    Takie mam "subiektywne" odczucie, że to nie pasuje do forum. Do tego na innych nie widziałem czegoś takiego.
    To ci wskażę przykłady choćby na zaprzyjaźnionym forum, czy oficjalnym serwisie o M&B:
    http://forum.totalwar.org.pl/forumdisplay.php?61-Poprzednie-turnieje
    http://forums.taleworlds.com/index.php/board,247.0.html

Dalej widzę, nadal brak płodnych propozycji z Waszej strony ale dam szansę jak zawszę. Najwyżej poprzestanę na  moim pomyśle co dałem a Wy się dalej bawcie. Ja nie mam czasu i już za stary jestem na jałowe dyskusję :D

Czy to jest szantaż? xDD
    Zajrzyj ssaczu do tematu o news'ach z Bannerlord, zamiast bawić się w takie śmieszne szantaże :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 29, 2015, 19:23:32 »
    Ja się nię bawię w szantaże za stary jestem :D

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 29, 2015, 19:29:23 »
    Ja się nię bawię w szantaże za stary jestem :D

To skoro jesteś taki stary, to dyskutuj też normalnie, a nie rzucasz tutaj teksty, jak
    Dalej widzę, nadal brak płodnych propozycji z Waszej strony ale dam szansę jak zawszę. Najwyżej poprzestanę na  moim pomyśle co dałem a Wy się dalej bawcie
    , co znaczą tyle, co "przyjmijcie mój punkt widzenia, albo wychodzę" :D

Każdy może mieć inne zdanie. Osobiście zgadzam się z dwoma, czy trzema punktami w Twojej propozycji, jednak reszta jest dla mnie absolutnie zbędna. Kto inny nie zgodzi się z żadnym punktem, a jeszcze kto inny będzie miał zupełnie inną wizję tego portalu, która zaprzecza i tej obecnej i tej, którą ty przedstawiłeś. Po to tutaj dyskutujemy i przedstawiamy plusy/minusy poszczególnych fragmentów, by na koniec (biorąc wszystkie wypowiedzi pod uwagę) wprowadzić zmiany.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 29, 2015, 19:47:42 »
    Ziew. Tak tylko nikt nie podał swoich innych propozycji, no chyba, że uważacie, że jest ok jak jest to spoko.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 29, 2015, 20:32:17 »
    Ja miałem na myśli, że Lew coś robi bo wydawało mi się, że to jedyny redaktor :D
    Zacznijmy od tego, że owszem, coś skrobnę na odgórne polecenie lub z własnej inicjatywy na stronę, by portal się rozwijał, ale ja ten kolorek dostałem, żeby móc widzieć dział redakcyjny, bo na pierwszym miejscu jestem moderatorem działu Modding :D Z AdamOrem/Milczmenem jest chyba tak samo. Jedynym redaktorem, który na forum nie opiekuje się żadnym działem jest Aharo.
    EDIT: Kurde, nim ja napisałem post, wy już zawiązaliście niezłą dyskusję :P

Ziew. Tak tylko nikt nie podał swoich innych propozycji, no chyba, że uważacie, że jest ok jak jest to spoko.
    Jak pisałem wyżej, mi obecny wygląd odpowiada, więc nie mam propozycji.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 29, 2015, 22:17:03 »
    Scena multi na dole, działy pomocy osobno, wrzucenie wszystkiego i zwężenie sekcji gier tak, że wymagany byłby widok także trzeciego poziomu działów na głównej? Może gdyby forum było na innym silniku, bo teraz to by nie wyszło moim zdaniem.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 31, 2015, 16:42:32 »
    Narzekacie na układ działów, jak cały układ forum ssie :D Skupiacie się na minimalizacji strony głównej, zamiast tego, gdzie spędza się najwięcej czasu, czyli układu tematów i postów. Zaznaczam, że nie jest to wina adminów, co najwyżej zaniedbanie bo fora oparte na SMF są z reguły przeładowane.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 12, 2015, 22:24:43 »
    Jak widać po TYM temacie, sugestia IvEgo odnośnie działu klanów może wejść w życie. Być może niedługo ten dział będzie ponownie scalony w jeden, jak to było kiedyś (ale z oddzielnymi archiwami). Ze względu właśnie na aktualną rotację klanów.

Możliwe też, że zbyt szybko padła decyzja o zwijaniu działów tak popularnych, jak poszczególne sekcje M&B Warband. Na takie decyzje raczej powinien przychodzić czas, gdy w danym typie działu zaczynają się robić pustki. Dlatego i tutaj być może wrócą stare ustawienia.Oczywiście wraz z odsyłaczami do działów modów. Niewykluczone, że trochę pod styl Warbanda zostaną przerobione też działy Dzikich Pól.

Ktoś chciałby się podzielić swoja opinią na ten temat?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 13, 2015, 08:48:09 »
    Tej siły już nie powstrzymacie.

No co dobra decyzja ale i tak macie małe jajka, powinny być głębsze zmiany. Jednak słusznie tutaj jeden z kolegów założył to nie tylko kwestia układu for ale też smfa

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 13, 2015, 09:10:52 »
    (...) Jednak słusznie tutaj jeden z kolegów założył to nie tylko kwestia układu for ale też smfa
    Nie ma mowy, ja nowego panelu admina nie mam zamiaru się znów uczyć, jeszcze do końca tego nie opanowałem...

(...)
    Możliwe też, że zbyt szybko padła decyzja o zwijaniu działów tak popularnych, jak poszczególne sekcje M&B Warband. Na takie decyzje raczej powinien przychodzić czas, gdy w danym typie działu zaczynają się robić pustki. Dlatego i tutaj być może wrócą stare ustawienia.Oczywiście wraz z odsyłaczami do działów modów. Niewykluczone, że trochę pod styl Warbanda zostaną przerobione też działy Dzikich Pól.
    (...)
    Trochę racji w tym jest ale osobiście kierowałbym się bardziej pewną unifikacją, do której w przypadku poszczególnych odsłon M&B powinniśmy dążyć. I tu rodzi się pytanie, czy w przypadku OiM oraz DP dział pomocy oraz rozgrywki SinglePlayer mogą być tożsame? Czy są tam jakiekolwiek większe różnice?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 13, 2015, 09:30:14 »
    Oczywiście, że nie ma a nawet gdyby były. Liczba potencjalnych tematów będzie tak mała, że kto normalny zawracałby sobie głowę dzieleniem tego.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 14, 2015, 16:30:42 »
    Nie ma mowy, ja nowego panelu admina nie mam zamiaru się znów uczyć, jeszcze do końca tego nie opanowałem...
    A ja nie piszę o zmianie na inny skrypt forum, po prostu ogarnąć samą skórkę dla SMF.
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 20, 2015, 09:20:45 »
    Teraz lepiej?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 20, 2015, 19:16:37 »
    Co się zmieniło?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 22, 2015, 12:39:41 »
    Chyba chodzi o to, że podfora w Mount & Blade Warband są z powrotem osobno na stronie głównej.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...