Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sens istnienia tego działu? Nie kasować ! To zwykłe pytanie ! [dział Army]  (Przeczytany 3412 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Po co istnieje ten dział jeśli widać ewidetnie, że jest to prywatne poletko do rekrutacjii jakiegoś pułku. Zresztą słaby pomysł bo prawie nikt tego nie czyta. Praktyką portalu w gestii reklamowania była zawsze co najwyżej wymiana banerków. Tym bardziej, że zgodnie z rzekomymi planami na tamtym forum miał być nasz dział a ni ma. Większość tutaj treści to są jakieś treści reklamowe..Wiadomo, że jeśli kogoś interesuje tematyka innej gry to zajrzy do tematu danej gry u nas na forum lub uda się na bardziej specjalistyczne forum. Nie mi wnikać w politykę reklamową portalu jednak jako stary użytkownik sądzę, że mam prawo wyrazić swoją opinię i spytać się o sens tych posunięć. Na portalu mamy chyba wystarczająco działów duchów. Bez urazy ale chyba kogoś tutaj poniosła prywata. Chyba nie o to chodziło na tym forum żeby sobie reklamę robić. Zresztą punkt 8 regulaminu jest wyraźny i jasny. Oczywiście jako, że zawsze traktowałem administrację jako poważnych ludzi to zasłanianie się punktem 16stym uznam za niepoważne podejście. Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 15, 2017, 15:10:01 wysłana przez Posoka »

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    Odp: Sens istnienia tego działu? Nie kasować ! To zwykłe pytanie !
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2015, 22:15:34 »
    Odpiszę.

Jest to inicjatywa, z którą wyszła grupa Arma Coop Corps, która rozpoczęła reklamowanie na szeroką skalę. Pomyślałem, że wykorzystam to do celów TFW i pójdziemy krok do przodu niż tylko głupia wymiana banerków, która praktycznie nic nie przynosiła. Co do działu u nich, niewiem skąd masz takie informacje, lecz są one po prostu złe. Zmień informatora, dobrze Ci radzę, a nie podpytuj innych. Tyle w temacie. Nie wszystko musi wam pasować, przynajmniej niektórzy coś robią, a nie tylko kręcą nosem i pi**dolą od rzeczy jak im się przypomni.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 02, 2015, 22:21:11 »
    No i po cholerę kasować ten temat. Zwykłe ludzkie pytanie a Twoja wiarygodność Corleone spadła w moich oczach teraz. Wystarczyło przenieść temat do serwisu M&B co najwyżej jak nie chciałeś aby Ci antyreklamę robić do wyjaśnienia sprawy. Jednak nie rozumiem czemu nie można po ludzku odpowiedzieć albo sobie po prostu odpuścić. I tak na tym raczej tak członków nie zdobędziesz.

I nie korzystam z żadnych informatorów tylko przejrzałem indeks forum tamtejszego. Jakoś nie widzę działu, wyprowadź mnie z błędu w takim razie. I tu właśnie chodzi o pasowanie "nam" bo ja jako użytkowników mam chyba prawo spytać skoro korzystam z forum po co to, skoro tylko są wrzucane broszurki reklamowe. Kłóci się to z 8smym punktem regulaminu. Zresztą nawet nie o sam dział na tamtym forum chodzi tylko o robienie dziwnego spamu z działami co uważam za niepotrzebną praktykę, banner reklamowy to chyba wystarczające działanie. Można co najwyżej zachęcić do udziału w evencie w temacie Army sądzę, że by to wystarczyło ba! było by bardziej efektywne. A Twoje epitety to pominę bo nie ma co komentować.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 02, 2015, 22:24:07 »
    Zwykłe ludzkie pytanie a Twoja wiarygodność Corleone spadła w moich oczach teraz.
    Podejrzewam, że nigdy nie było wysokie.

Jak zaczniesz pisać po ludzku to wtedy odpiszę, aktualnie robisz "masło maślane".

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 02, 2015, 22:27:24 »
    No dobra skoro uchylasz się od prostych pytań to je skrócę do minimum i napiszę najprościej jak się da.

1) Czemu nie zostały spełnione podstawowe założenie umowy z tamtym portalem gdzie jest nasz dział u nich?
    2) Czemu są tu umieszczane same broszurki reklamowe i rekrutacyjne jak to się ma do 8smego punktu regulaminu forum?
    3) Czemu moderator kasuje tematy bez podania powodu i wyjeżdza z epitetami do użytkowników? Niepotrzebne to chyba.

Bez obrazy, to nie była moja osobista wycieczka tylko zwykłe pytanie po co robić spam działy do tego i tak na tym członków nie zrobisz. Sam też zasugerowałem, że dla dobra sprawy i aby nie robić Ci niepotrzebnej antyreklamy wątek można przenieść ale po co go kasować? Pytać i to w trosce o dobro portalu chyba mam prawo.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 03, 2015, 13:20:11 »
    No dobra skoro uchylasz się od prostych pytań to je skrócę do minimum i napiszę najprościej jak się da.

1) Czemu nie zostały spełnione podstawowe założenie umowy z tamtym portalem gdzie jest nasz dział u nich?
    2) Czemu są tu umieszczane same broszurki reklamowe i rekrutacyjne jak to się ma do 8smego punktu regulaminu forum?
    3) Czemu moderator kasuje tematy bez podania powodu i wyjeżdza z epitetami do użytkowników? Niepotrzebne to chyba.

Bez obrazy, to nie była moja osobista wycieczka tylko zwykłe pytanie po co robić spam działy do tego i tak na tym członków nie zrobisz. Sam też zasugerowałem, że dla dobra sprawy i aby nie robić Ci niepotrzebnej antyreklamy wątek można przenieść ale po co go kasować? Pytać i to w trosce o dobro portalu chyba mam prawo.
    Zapytć każdy może...chyba, że mnie coś omineło.
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 03, 2015, 13:40:21 »
    IvE napisał coś mądrego. Polać mu gzikiem pyreczki!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 03, 2015, 14:34:32 »
    Przeryłem ich forum i dokopałem się do tematu gdzie wstawiane są newsy od nas, mało aktualne ale jednak. W takim razie nie widzę, na przeszkodzie nic aby też umieszczać ich newsy w temacie Army. Po co więc cały dział? Jednak to i tak nie rozwiązuje kwestii rekrutowania w broszurkach, które tu są a tam są tylko newsy z gry.

Jednak chyba odpowiedzi się nie doczekamy a może jednak.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:09:03 »
    1)  Zostały spełnione. Jeżeli piszesz o czymś, o czym nie masz szerszego pojęcia to zamilcz. Nigdy nie robiłem na niekorzyść Tawerny.
    2)  Jest dalej zgoda na to administracji.
    3)  Kasowałem, bo uważałem że takie sprawy lepiej załatwić na PW. Lecz nie dałeś odpowiednio dużo czasu cały czas pisząc te same tematy, więc stwierdziłem, że zostawię je dla potomnych. Nie wszystko może wam się podobać.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:17:22 »
    1)  Mam milczeć bo tak Ci się podoba. To pytać grzecznie nie wolno? Żadnych wycieczek do Ciebie nie robię -.-
    2) Ok, to jaki sens na naszym forum ma zapraszanie do rekrutacji do jakiegoś pułku? Tak na logikę jak nieporadnemu dziecku poproszę.
    3) Wystarczyło to napisać w temacie i nie było by problemu. Co ma "podobanie się" do jawnego chamstwa i kasowania tematów?

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:21:06 »
    2) To nie jest pułk. I nie, nie ma tutaj przełożenia klan = pułk. Równie dobrze mógłbym tam napisać, że zapraszamy do naszego "klanu TFW"... Wait, przecież TFW to jest portal, tak samo jak ACC.
    3) Nic, był to mój błąd, przyznaje się do tego.

Dalej będziesz prowadził krucjatę?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:25:59 »
    Ja nie prowadzę żadnej krucjaty i nie zamierzam. Proszę tylko o ludzkie traktowanie i odpowiedzi. Nawet nie musisz się silić na przepraszam. Cóż skoro taka sprawa i administracja godzi się na to bo to nie jest portal tylko ewidetnie coś tam gracie i widać to w tych broszurkach, że jest rekrutacja. To jak dla mnie nie ma problemu i temat można zamknąć. To administracji podlegasz nie mi i nie mi oceniać sens Twoich i działań i je rozliczać. Spytać jednak mam prawo. Dzięki za odpowiedzi.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:27:41 »
    Tematotwórca stwierdził że temat można zamknąć.

To zamykamy.