Po pierwsze, chcę podziękować Prusakowi zorganizowanie tego turnieju. Fajny, szybki turniej bez zbędnego opóźniania. Gratuluję Sebkowi i Errorowi i Warhowi i Zoro za ciekawy mecz w finale, oraz gratuluje Rege i Ghaziemu za 3 miejsce. Szkoda, że potoczyło się to jak się potoczyło, bo mógł też to być "close match" :D
A co do Waszego sporu - obie strony ponoszą jakąś winę. Ty Sebek, pieprzysz coś o jakieś presji, że Zoro nie wytrzymał itd. Nie od dziś wiadomo, że z PE najbardziej wybuchowi gracze to Zoro, ja i Punisher. Ty i Error pisaliście jakieś durne wpisy na czacie w grze, coś jakby rozmowa. Tylko po co, skoro siedzicie razem na TS ?
Zoro jak pisałem wybuchnął, przesadził.... Ale nie jest bez winy. I nie bronie go dlatego bo go znam długo i gramy w jednym klanie.
A co do wpisu który umieściłeś, że Warh płacze, bo wróciliśmy niedawno to ma racje. Dwóch kolesi wraca po 2 latach przerwy w WB, od września do grudnia gra tylko mecze w ramach PP i WNL + 1 trening z Heroes of Agnicourt i ogrywa czołowych piechociarzy reprezentacji Polski WB ! Mało tego, więcej czasu spędzają oni na LoLu niż na WB. Strach by pomyśleć, jakby grali nieprzerwanie do dzisiaj. No wydaje mi się, że trzon reprezentacji powinien zniszczyć takie dwie miernoty 15:1 ew. 14:2. Co innego, jakby zamiast Warhamera grał Panoramix, a za Zoro np. Dyktator, mógłby być wynik 9:7, w końcu naprzeciw siebie stanęli by godni rywale, którzy rywalizują o pierwsze miejsce w wyjściowym składzie na NC.