Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem Małej Armi  (Przeczytany 1108 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bobek23

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem Małej Armi
    « dnia: Grudnia 09, 2008, 21:27:01 »
    Witam, mam taki problem bo niewiem jak się wybić z armią ponieważ mam już 45 żołnierzy i nie moge już wiencej przyjmować z tavern najemników a zbieranie z wiosek rekrutów jest bardzo trudne czy ktoś ma jakiś poradnik jak można fajnie zdobyć lepsza i większą armie?

Offline Georg DeModreyn

• BANITA
    • Użytkownik
    • W żadnym królestwie nie służył długo
    Odp: Problem Małej Armi
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 09, 2008, 22:02:49 »
    Tak zdobywać Sławę pokonując odziały wroga ,zdobywać ją na turniejach,  robić misje , i inwestować w skill leadershep i w trainer,  zwerbować bohaterów i też dawać w trainer i potem idziesz do wioski rekrutujesz wieśmolei po kilku dniach masz nowych rycerzy

Offline Zawisza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 09, 2008, 22:06:54 »
    Czy skill trainer sie stackuje ? tzn czy jesli np ja mam (4) i moj kompan ma (3) to liczy sie to jako 7 czy moze pod uwage jest brana tylko najwyzsza wart. ( w tym wyp. 4 )
    Wracam do M&B ;)

Offline Georg DeModreyn

• BANITA
    • Użytkownik
    • W żadnym królestwie nie służył długo
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 09, 2008, 22:54:37 »
    Ten skil działa odzielnie każdy punkt umiejętności dodaje ileś tam expa z dziennego treningu czyli jak masz 10 i twój kompan też 10 to mniej więcej można uznać że masz 20

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 12, 2008, 18:25:35 »
    Eeee. skill Trainer zwiększa zdobywanego expa przez naszych wojaków, zdaje mi się że nie ma wpływu na wielkość wojska.

Inwestuj w skilla leadership (po polsku - dowodzenie chyba), dzięki niemu zwiększa się limit wojska. Oprócz tego staraj się uszczęśliwiać swoich wojaków, wygrywaj walki, kupuj różnorodne jedzenie, utrzymuj wysokie morale...