Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Modami - Nativowskie Królestwa  (Przeczytany 1109 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mouver

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Generał Zakonu Białego Orła
      • Zakon Bialego Orła Forum
    Problem z Modami - Nativowskie Królestwa
    « dnia: Grudnia 28, 2014, 17:40:07 »
    Witajcie, mam problem z modyfikacjami. Jaką bym nie wybrał, Bellum Imperii czy to Persino(z moddb oba) jak odpalam, mam menu, ekran ładowania unikalny, OKEJ. Ale jak odpalam grę to mam jakieś krzaczki, przy wyborze miasta mam te Nativowskie(Sargoth, Shariz itd) , no i na mapie mam królestwa z Nativa oraz te z Moda. Te z moda są bez bannerów , no i są miasta tych królestw z Nativa. Tak ma byc czy nie? Pozdro.

Offline firentis

• Użytkownik
    • Piwa: 130
    Odp: Problem z Modami - Nativowskie Królestwa
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 28, 2014, 18:00:06 »
    1. Takie rzeczy, to w tym dziale.
    2. Może masz nieodpowiednią wersję gry. Zobacz na jaką wersję są te mody, a jaką masz ty. Nie wiem, jakie mody działają na najnowszym patchu (jeśli masz najnowszy patch).

Offline Mouver

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Generał Zakonu Białego Orła
      • Zakon Bialego Orła Forum
    Odp: Problem z Modami - Nativowskie Królestwa
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 28, 2014, 19:37:30 »
    Rzecz została ZREPEROWANA! Zmieniłem język na English i działa xD. W ogóle nie wiem co sie dzieje z tym Warbandem  . Kiedyś na Polishu działały angielskie Mody, były bez nativowskich królestw itd a jak coś to były krzaczki albo jedna częśc tekstu po polsku a druga po ang, ale nigdy nie było czegoś takiego :/. Dzieki za chęc pomocy.