Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [OSP] Nude mod (nieaktualne!)  (Przeczytany 6643 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Plenty

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [OSP] Nude mod (nieaktualne!)
    « dnia: Grudnia 09, 2008, 12:49:14 »
    Wydziergałem nagą teksturkę kobiecą do mount and blade. Nie jest to właściwie mod, a 1 plik do zamiany w katalogu tekstures w katalogu głównym gry.
    Teksturka została złożona z femplate mode oraz zdjęć panienek z niskobudżetowych filmów rodzinnych ;P
    Nie jest to nic pięknego, pojęcie o grafice 3d mam minimalne, ale IMO wygląda przyzwoicie.
    Screeny pod adresem:
    http://forum.battleon.com.pl/viewtopic.php?p=43023#43023
    Jeśli ktoś jest zainteresowany pobraniem moda (host na który wgrałem pozwala tylko na 10 pobrań) może pisać na maila (plenty@wp.pl), dopóki nie znajdę kogoś chętnego do hostowania ;).

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: Nude Mode ;)
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 09, 2008, 14:25:49 »
    A jakieś niedozwolone zachowania wobec tych amazonek są? ;>

Offline Plenty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 09, 2008, 16:10:39 »
    Nie ;) to nie pełnowartościowy modek, tylko podmiana teksturki na nagą kobiecą ;)
    Czekam na rejestrację w m&b repository i wrzucę tu link. Jak się pojawi zapraszam chętnych moderów do grzebania - chętnie sam zobaczę modek "nie dla dzieci"
    z nieco mniej krwawymi metodami zarabiania (po karczmach) czy poprawiania "stosunków" z lordami ;P
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2008, 16:16:33 wysłana przez Plenty »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 09, 2008, 16:13:44 »
    Nie mam pojęcia po co taki mod do m&b. Ludzie jeżeli chcecie nagich kobiet, to są odpowiednie strony, a nawet gry. Nie żebym specjalnie krytykował, ale to jednak nie jest gra o takiej tematyce i tak na prawdę nikt nie będzie latał po polu bitwy nagą kobietą.

EDIT: Mecze mnie nie obchodzą, a wyjście do muzeum nie jest złe. Po prostu mogłeś zrobić jakąś fajną teksturkę zbroi, a nie jakąś głupotę. Itemów w grze jest mało, więc tym bardziej nago chodzić nikt nie bedzie. :p
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2008, 16:30:14 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Plenty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 09, 2008, 16:22:12 »
    To dla osób które wolą popatrzeć czasem na nagą panienkę w grze. Mi się sympatyczniej gra, choć nago po polu walki nie latam. Jak ktos lubi można z tego zrobić zbroję, ale chyba to by za daleko sięgało :P
    Instalacja nieobowiązkowa ;)

Z ciekawostek moderzy mogą dorzucić (pomysł z Realms of Arkania) publiczny lincz za latanie nago po mieście (gdy ochrona tułowia = 0) itp.

"Lady Godivia, która - jak głosi legenda - w XI wieku uwolniła mieszkańców miasta Coventry od daniny nałożonej przez jej męża, hrabiego Mercji, Leofrica, przejeżdżając na jego żądanie nago przez miasto."

http://pl.wikipedia.org/wiki/Godiva

Rozumiem zamiast brutality mode polecasz wyjscie na mecz z szalikiem, zamiast dowolnego fantasy mode baldurs gate, a zamiast modów z lepszymi/alternatywnymi teksturkami wyjscie do muzeum lub dewiant art?

Edit: A kto twierdzi że wycieczka do muzeum to zły pomysł ;) Tylko to zupełnie osobna kwestia - ktoś proponuje Ci oliwki do pizzy, to nie odpowiesz żeby do południowej Europy zaiwaniał, skoro lubi, bo tam świeże rosną. Wybierasz inny dodatek ;)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2008, 18:00:35 wysłana przez Plenty »

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 09, 2008, 17:37:50 »
    Chyba jednak większą poplarność ów "mod" będzie miał na forum AQ, tak zgaduję... Dla mnie nic specjalnego, ale może jakiś naturysta się ucieszy :)

A co do Deviantart - naprawdę warto czasem tam zajrzeć! W muzeum też nie gryzą...
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Plenty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 10, 2008, 11:14:21 »

Offline vincent

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 11, 2008, 10:43:45 »
    Nie rozumiem krytyki, jak ktoś nie chce, to niech nie ściąga. Moddowanie jest do zabawy i nauki, do rozwijania się. Kto wie, może ten mały modzik to początek przygody Plenty'ego z modowaniem?
    Powodzenia Plenty, twórz jak najwięcej ;) btw, ciekawa legenda, nie słyszałem o niej wcześniej (jak ktoś słucha Placebo to znajdzie w tej legendzie klucz do rozszyfrowania jednej z piosenek)