Pisałem pod tym również to, że jest to tylko początkowa wersja zasad i mogą one ulec zmianie.
Usunięcie nas z finału Pucharu Polski było spowodowane złamaniem punktu regulaminu, który dotyczył z korzystania z usług jednego zagranicznego gracza w danym momencie oraz posiadania dwóch w rosterze. Volshen został potraktowany jako Ukrainiec, jedynie dodatkiem był fakt, że grał w meczach UA na Pucharze Polski. Nie był więc to główny fakt naszego bana, ponieważ z gry w innym klanie można było spokojnie wyjść i wyplątać się, nie będę już pisał jak, ale to nie byłby wielki problem.
Tak więc robię jeszcze tobie wielką łaskę, pytając się innych co sądzą na temat obecności zagranicznego gracza w tym turnieju. Czy Volshen posiada polskie obywatelstwo? Czy jest to jego pierwszy kraj w życiu, czy po prostu mieszka teraz we Wrocławiu tymczasowo, z powodu studiowania? Nie mam zamiaru w to dalej wnikać, zadałem pytanie innym uczestnikom i zależy tylko od nich czy pozwolą mu grać czy nie. Jeśli nie, to niestety, ale będziesz musiał szukać innego współtowarzysza. Jak narazie otrzymałem cztery głosy, 1 na tak oraz 3 na nie.