Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2015 (Polska mistrzem świata 2015)  (Przeczytany 38787 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nations Cup 2015 (Polska mistrzem świata 2015)
    « Odpowiedź #120 dnia: Lutego 18, 2015, 20:21:39 »
    Strollował mnie i co z tego? Nie wiem gdzie byłem niemiły dla Trebrona po tym, normalnie z nim pisałem na steam i przyznałem mu bodajże rację że udało mu się mnie wkręcić XD
    Poza tym ty nie miałeś raz, tylko za każdym razem na meczach jesteś najgorszy, na gf wyraźnie srałeś w gacie (jak jest to w ogóle możliwe), chcesz screenów? W porządku. Wiele osób się śmieje z ciebie jak taki typ może grać w reprezentacji jak on od randoma różni się tylko tagiem xd
    3 gf z AE na których miałem przyjemność grać, lider jak zwykle niezmienny :DD

(click to show/hide)
    I ty jeszcze człowieku gadałeś wtedy o lepszej współpracy XD Tutaj też staty nie są wyznacznikiem skilla? Pewnie miałeś 30 asyst, każdego waliłeś po 2 hity na ryj a reszta dobijała. No beka na dzielni jest dosyć z tego.

To był mój ostatni post, serdecznie dziękuje za kulturalną rozmowę - mowa końcowa po ćwierćfinale z Niemcami.

Świetnie, a więc kończ robisz bagno. Nie życzę sobie, byś udostępniał screeny z treningów SRC. Jak mówiłem- kompleksy skillowe idź leczyć gdzie indziej panie jaśnie oświecony. "Wyjdź do ludzi", że cię tak zacytuję.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2015, 16:35:58 wysłana przez Dyktator »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #121 dnia: Lutego 18, 2015, 21:52:31 »
    Moim zdaniem, zrobił się tu niezły bałagan. Oddzielcie fakty, od tego co o sobie myślicie, argumentów personalnych a dyskusja będzie bardziej czytelna.
    Krytyka też powinna być konstruktywna, ja ze swoimi uwagami na temat reprezentacji na Cav Cupie powstrzymałem się, aż do momentu gdy okazało się, że słusznie przypuszczałem, tobie radzę podobnie Prusak. Z ocenami, czeka się na koniec, bo równie dobrze, mogą nasi reprezentanci pokonać Niemcy.

Przyznam szczerze Prusaku, że obserwuje twoje posty, gadałem z tobą kilka razy na tsie i wiem, że ty nie jesteś człowiekiem głupim. Ale prowokujesz, brak Ci pokory ani też cierpliwości, a tym odpychasz ludzi. Jesteś jednym z najlepszych graczy na scenie, ale nie oszukujmy się, przy dobieraniu składów opinia poszczególnych graczy o innych osobach ma znaczenie, bo warto aby gracze nawzajem się szanowali.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #122 dnia: Lutego 18, 2015, 22:22:37 »
    Jesteś jednym z najlepszych graczy na scenie

To chyba jakiś żart. cięcie

Proszę pisać choć trochę na temat i choć trochę kulturalnie.

Nie róbcie z tego wątku stołu jury jak z tańca z gwiazdami. Mierzcie chociaż w studio pomeczowe polsatu...

EDIT: Przepraszam :C
    « Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2015, 00:56:41 wysłana przez Arthasan »

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #123 dnia: Lutego 19, 2015, 00:32:58 »
    Szykował się ostry beef jak za czasów 2Pac'a i Biggiego Smallsa, tylko że już kilka osób ze sceny Cię zjadło Prusak :(

warto aby gracze się szanowali
    Andrew proszę xdxdxd
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #124 dnia: Lutego 19, 2015, 18:24:58 »
    Andrew proszę xdxdxd

Ależ nie chodziło mi, że na scenie xD Sam, jak czytam co wypisują niektórzy użytkownicy to za Chiny ludowe nie mogę zmusić się do odrobiny szacunku do nich. Czytaj ze zrozumieniem, chodzi o reprezentacje. Gracze wewnątrz reprezentacji powinni się szanować, tak ? Aby nie było, że pada POL_Janusz a POL_KazikHussar2003PL pisze "hehe gówniak" i ginie w tym samym momencie bo pisał, a tu konny z nachyloną.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Lutego 19, 2015, 19:27:30 »
    Byłem na parunastu treningach i nie przypominam sobie, abym ja (lub ktokolwiek inny) w trakcie meczu napisał coś obraźliwego na drugą osobę. To w sumie tyczy się wszystkiego, nie jedynie reprezentacji, ogólnie pojętej gry w klanach czy grupach, podczas meczu jest jasno określony cel - gra z przeciwnikiem, nie między sobą. Podobnie jak w życiu - gra na meczu, sparingu to forma pracy, a sprawy osobiste (opinia o drugiej osobie) to sprawa drugorzędna, nie powinno mieszać się dwóch różnych spraw. A teksty typu "ja go nie lubię to nie będzie grał" są po prostu dziecinne, nazwanie gracza per kretyn, debil itd na steam nie może mieć wpływu na usuwanie drugiej osoby z gry. Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek w trakcie gry wyrażał się w sposób obraźliwy, szyderczy do kolegi z teamu w trakcie rozgrywki.
    Podałem przykład od siebie, ale wiele osób ma podobne problemy z racji nie posiadania przyjaznych prywatnie stosunków z innymi.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #126 dnia: Lutego 19, 2015, 19:34:34 »

To był mój ostatni post, serdecznie dziękuje za kulturalną rozmowę

Byłem na parunastu treningach i nie przypominam sobie, abym ja (lub ktokolwiek inny) w trakcie meczu napisał coś obraźliwego na drugą osobę. To w sumie tyczy się wszystkiego, nie jedynie reprezentacji, ogólnie pojętej gry w klanach czy grupach, podczas meczu jest jasno określony cel - gra z przeciwnikiem, nie między sobą. Podobnie jak w życiu - gra na meczu, sparingu to forma pracy, a sprawy osobiste (opinia o drugiej osobie) to sprawa drugorzędna, nie powinno mieszać się dwóch różnych spraw. A teksty typu "ja go nie lubię to nie będzie grał" są po prostu dziecinne, nazwanie gracza per kretyn, debil itd na steam nie może mieć wpływu na usuwanie drugiej osoby z gry. Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek w trakcie gry wyrażał się w sposób obraźliwy, szyderczy do kolegi z teamu w trakcie rozgrywki.
    Podałem przykład od siebie, ale wiele osób ma podobne problemy z racji nie posiadania przyjaznych prywatnie stosunków z innymi.

Skończ wypisywac te brednie i zajmij sie swoim "prywatnym" życiem.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Lutego 19, 2015, 19:39:42 »
    Nie potrafisz doczytać, że mój ostatni post odnosił się do gry reprezentacji na tegorocznym NC? (wycinanie części zdania jest bardzo mądre) Poziom wypowiedz i inteligentnego rozumowania nigdy nie był twoją mocną stroną, napisałem post do którego mógłbyś się jakoś ustosunkować może (jeśli już zabierasz głos), bo aktualnie widzę, że tylko Warder ma zamiar dyskutować i to w sumie do niego kierowałem moje słowa.
    O ile pamiętam to nie jesteś moderatorem, więc możesz wsadzić swoje słowa głęboko (gdzie tylko chcesz, mnie to średnio obchodzi). Proszę tym samym o usunięcie tego oraz postu Sebka ponieważ nie wnosi on nic nowego do tematu. Dziękuje uprzejmie.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Lutego 19, 2015, 19:42:07 »
    Prusak, po prostu w reprezentacji są lepsi piechociarze. Musisz się z tym pogodzić. Może więcej na IG?

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Lutego 19, 2015, 19:46:04 »
    Rozmawiałem wczoraj z Kragenem, który podał mi czterech najlepszych, aktualnie grających piechociarzy w Polsce, którzy mogliby konkurować z Niemcami - Carpe Diem, Sebek, Warh i Prusak.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 19, 2015, 19:55:13 »
    A o Hubim i Qnerze nie zapomniałeś?

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 19, 2015, 19:57:08 »
    Powiedział mi jedynie o piechocie, o kawalerie spytam go później. Fajnie mimo tego usłyszeć jakie jest zdanie bardzo dobrego, zagranicznego gracza na temat składu polskiej reprezentacji.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 19, 2015, 19:59:08 »
    Cóż, zdanie typa, który umieszcza takie osoby, a pomija Cristo, obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 19, 2015, 20:00:10 »
    http://pl.wiktionary.org/wiki/opinia
    Ale pewnie Kragen ma jakieś tajne związki ze mną, warhammerem, carpe i sebkiem i umieścił nazwy graczy z niewyjaśnionych przyczyn. Poza tym jak narazie piechota pokazała kunszt w meczu z Turcją, poczekajmy na dalszy ciąg.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #134 dnia: Lutego 19, 2015, 20:14:41 »
    (click to show/hide)