Nie Prusak, wcale nie zacząłeś obrażać (ależ skąd, zbyt idealny na to jesteś!) Trebrona. Z tej otwartej dyskusji zacząłeś robić bagno na mieszanie ludzi z błotem. Tylko robiąc to zapominasz kim ty jesteś.
A czy ktoś, kto nabija staty 10:0 na IG, gdy grają randomy jest lepszy od kogoś, kto robi 6:1 na meczu WNL np. przeciwko AE lub KURWA? Albo ktoś, kto potrafi wziac na klatę dwóch, jednemu władowac powiedzmy dwa hity i przerzucić się na kolejnych dwóch z łatwością ich utrzymując, gdy ludzie z teamu dobijają ich plecy, a tego wcześniejszego po prostu dobijają na jednego hita. Ci, co dobijali mają fragi, a ten znacznie lepszy nie. Ale co ja będę ci udowadniał, ty wiesz lepiej, taki zajebisty przecież jesteś.
Tak wiem, jaki jestem i na pewno nie taki, jakim ty mnie widzisz. Ty każdego potrafisz przedstawić w najczarniejszych kolorach, gdy cię coś ściska z tyłu, nie widząc ciągle swoich wad, które powtarzasz w kółko zniechęcając do siebie coraz to kolejne osoby. Mógłbym ci powiedzieć, czemu przez około tydzień ostatni w ogóle nie grałem w Warband ani nic innego i czemu musiałem zawiesić na ten czas swój udział w teamie również na treningi. Ale nie zrobię tego, bo to nie jest twoja sprawa i nie obchodzi mnie, co tam sobie szczekasz na boku. Ty mi lepiej powiedz, ile rund ty zagrałeś? Ach sorry swoim skillem, to ty nawet na rezerwy się nie nadajesz xd Właściwie śmieszy mnie to, że na podstawie jakiś dueli, które kiedyś na Ludus sobie rozegraliśmy ubzdurałeś sobie, że jesteś lepszy, podczas gdy na takim IG nigdy nie dałeś rady mnie zabić :) W ogóle ty masz jakies kompleksy na tle tego skilla w grze. Nie potrafisz grać 4fun. Zawsze kończy się to jakąś napinką z twojej strony. Żeby daleko nie szukać- spójrz sobie, jak Harman gra na IG. Nie raz ma i na minusie staty, bo wchodzi po prostu pograć. A potem na takim meczu z UA potrafi i 10-0 wyciągnąć. Sam sobie teraz odpowiesz, gdzie można sobie te staty wsadzić ..
I obstawiam, że nagle znowu staniesz się miły dla Trebrona przed kolejnym WNL, kiedy będziesz chciał do KURWA iść.