Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2015 (Polska mistrzem świata 2015)  (Przeczytany 38770 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Nations Cup 2015 (Polska mistrzem świata 2015)
    « Odpowiedź #105 dnia: Lutego 17, 2015, 23:25:59 »
    Gracie tym samym teamem od dłuższego czasu i drugi rok z rzędu zakończycie turniej w ćwierćfinale.
    Won na Ezo TV z takim wróżbiarskim ścierwem.

Gdybać można więc gdybam. Byliśmy blisko rozwalenia Turków, ale po zepsuciu pierwszej rundy czułem że ten remis będzie nam ciążył. Kolejnym błędem było danie im grać Nordami dwa razy pod rząd. Trudno, stało się.

Po co jest więc społeczność? Chyba po to by oceniać występ, jak krytykujesz rząd czy partię w innych tematach to ma przyjść Korwin, Tusk, Kopacz i napisać:"gówno wiesz, załóż partię i porządź kilka lat Polską?" XD Na takiej zasadzie nie może być mowy o dyskusji, bo ktoś nie był w czyjejś skórze. Inteligentny tok rozumowania!
    Nie porównuj tu Warbanda do polityki czy sportu, zupełnie inne dziedziny życia - ty Prusak masz akurat najmniej do gadania. Twoim największym osiągnięciem w wb jest złożenie podania do IG i mądrzenie się na forach. Taki z ciebie Ali Dia krytykujący Ronaldo. Jak ci przyjdzie zagrać w ważnym meczu będziesz srał w portki aż opadną... a niby tylko gra.

Szanuję mocno umiejętności zawodników. Jednak jedna sprawa, trochę pokory i mniej rozwydrzonej pewności siebie, więcej konkretów. Trzymam kciuki za Was chłopaki, jesteście najlepsi wśród tych patałachów !!!
    Jesteśmy lepsi od patałachów z tegorocznego TR. To obraza przegrać z takim dnem. Coś nam idzie zdecydowanie nie tak i trzeba się ogarnąć. To tylko nasza wina że przegraliśmy, oni wykorzystali wszystkie sytuacje jakie im głupio podsunęliśmy. Nieraz zaakceptowałem bardziej dotkliwe porażki ale z tą nigdy się nie pogodzę.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #106 dnia: Lutego 18, 2015, 03:06:04 »
    Jesteśmy lepsi od patałachów z tegorocznego TR. To obraza przegrać z takim dnem. Coś nam idzie zdecydowanie nie tak i trzeba się ogarnąć. To tylko nasza wina że przegraliśmy, oni wykorzystali wszystkie sytuacje jakie im głupio podsunęliśmy. Nieraz zaakceptowałem bardziej dotkliwe porażki ale z tą nigdy się nie pogodzę.
    Akurat Turcja w tym roku ma silny skład, bo nie gra tam ten brudas Sikici, a to duża przewaga dla nich. Bo nie ukrywajmy - ten koleś poza mega fartem i  prawieniem mądrości to jest ... dobra nie będę dokańczał, bo Luca mnie "poczęstuje" ostem albo banem :P

Jak ci przyjdzie zagrać w ważnym meczu będziesz srał w portki aż opadną... a niby tylko gra.
    Poważnie można srać w portki grając w grę ? Grałem sporo w WB kiedy w to grałem i nie widzę potrzeby stresować się przed meczem. Nie mylić koncentracji i skupienia ze stresem :)

Do wszystkich: Ja Sebastian gracz SRC i reprezentant Polski oznajmiam że  zagramy w finale NC2015. Dziekuje za uwage!
    Nie lubię przegrywać, a oddałem na Niemców głos w temacie "Who will win" na Taleworlds. Ale ten jeden raz, mogę się ucieszyć z porażki :P

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #107 dnia: Lutego 18, 2015, 11:23:05 »
    Won na Ezo TV z takim wróżbiarskim ścierwem.
    Zobaczymy po ćwierćfinale XD

Nie porównuj tu Warbanda do polityki czy sportu, zupełnie inne dziedziny życia - ty Prusak masz akurat najmniej do gadania. Twoim największym osiągnięciem w wb jest złożenie podania do IG i mądrzenie się na forach. Taki z ciebie Ali Dia krytykujący Ronaldo. Jak ci przyjdzie zagrać w ważnym meczu będziesz srał w portki aż opadną... a niby tylko gra.
    Hmhmhmhm... XD Przy tej grzej można srać w portki? Mówisz to z własnego doświadczenia? Pamiętam jak 3 lata temu walcząc w trampkarzach o wyższą ligę w ostatnim meczu potrafiłem strzelić karnego w 84 minucie. Były emocje, kontakt fizyczny i wzrokowy z przeciwnikiem. A ty mi gadasz o tym, że jak będzie ważny mecz to będę srał w portki. Możliwe że w twoim mniemaniu ważnym meczem jest gra w Warbandzie, gdybym był na twoim miejscu, czyli wsiokiem który stracił rzeczywistość pomiędzy graniem w Warbanda a rzeczywistymi meczami o presję, to trzeba jedynie pogratulować. Nigdy nie miałem stresu w tej grze, bo to tylko gra. Tak, to tylko gra, można się spinać w niej, ale żeby srać w portki podczas ważnych meczy? Oj Norbert, kleksa po meczu z Turcją mogłeś sobie darować.

Kolejny raz zapytam - to kim ty jesteś? Nazywasz ich patałachami a przegrałeś z nimi nie jednym, nie dwoma, a pięcioma punktami. Przez przypadek nie przegrywa się 10,5 rundy. Nie wiem, ja jakoś jestem nauczony, że po porażce nie odzywam się na temat przeciwnika, siedzieć lepiej cicho niż gadać głupoty. Obrażając przeciwnika po przegranym meczu i nazywając ich dnem pokazujesz że jesteś niczym więcej niż gównem. Prosty tok rozumowania - dno wygrywa z tobą - jesteś niżej niż to dno, nie ma tutaj zbytniego kombinowania.
    A co do meczu - piechota się mega obsrała, zagrała piach, w clashu Turcy miażdzyli. I tu nie chodzi o sprawę zgrania, pokonali was czystym skillem, Turcy których skład nie porywa. I uprzedzając wasze pytania - tak, gdybym ja grał albo taki Warh to byśmy ich zjedli na śniadanie. Dziękuje dobranoc.
    Kto zagrał najlepiej - pierwszy spawn został wygrany tylko dzięki temu że Cristo dobrze rzucał oszczepami, Arthasan wraz Trebronem robili różnicę na koniu, a Prince wraz z Habrakiem dobrze strzelali. Piechota na 1.

Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #108 dnia: Lutego 18, 2015, 11:52:21 »
    Nudni się robicie, może już skończycie tą bezsensowną pyskówkę???
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #109 dnia: Lutego 18, 2015, 15:38:50 »
    Akurat Turcja w tym roku ma silny skład, bo nie gra tam ten brudas Sikici, a to duża przewaga dla nich
    Imo mnie brak Raydena i Sikiciego całkowicie pozbawia ich team szans na wygranie NC. Rayden najlepiej dowodzi TR, ale to tylko moje zdanie.

blablabla
    Nie wiem co jest niżej od dna bo w takim wypadku goście twojego pokroju sięgają już jądra ziemi wyznaczając nowe poziomy dna. Skoro gadamy o grze i ktoś krytykuje team z gry to niech się trzyma jej ram, oszczędź swoje historie o lidze trampkarzy, jakoś mnie to nie rusza - opowiadaj takie pierdoły  grubasom po 150 kilo, może ktoś ci wreszcie pozazdrości. Kolejny rok kurczowo trzymasz się tej gry nic nie ugrywając ale zgrywasz wielkiego znawcę, każesz mi zachować pokorę kiedy sam jej nie masz. W porównaniu do ciebie ja przynajmniej mam podstawy jej nie mieć. Nie będę tu szerzył defetyzmu kiedy wiem że nasz team stać na więcej, a jeśli przegramy to po prostu się stanie i tyle.
    Nikt, nigdy nie będzie cię traktował poważnie mimo że usilnie tego chcesz.  Spróbuj znowu dołączyć do KURWA,przecież tak bardzo próbowałeś dołączyć, no pochwal się. Pierwszą reakcją na twoje podanie było "strollujmy tego kretyna". Skończ udawać, że ci nie zależy naczelny spinaczu. Powiem krótko - ssiesz a twój bezsensowny jazgot pełen bólu dupy i zawiści ani trochę mnie nie rusza.
    Za tekst 'wsiok" w moich stronach dają po mordzie, klaunie w rurkach. Pomyśl o wsiokach kiedy twoja mama zamawia słoiki u babci.

Nudni się robicie, może już skończycie tą bezsensowną pyskówkę???
    Sorry - jak chcesz dawaj punkty ostrzeżeń ale nie będą mnie takie zera wyzywać tutaj i nie zostawiam tego bez odpowiedzi.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #110 dnia: Lutego 18, 2015, 17:35:21 »
    Podawanie przykładów z "zycia prawdziwego" w grze i odwrotnie to jest jakaś glupota i nic nie wnosi. Prusak dużo piszesz a mało robisz. Jedynie co wychodzi ci dobrze to obgadywanie innych graczy za ich plecami. Masz pretensje że nie dostałeś się do teamu Poland na nc i nie zdobyłeś kolejnego tagu z którym mógłbys biegac po IG przez kolejne 3-4 miesiace ale nie wiem czy wiesz sam zaprzepaściłeś szanse swoją(nie wiem jak to inaczej określic to powiem) głupotą. Zgrywasz takiego internetowego cwaniaka który na wszystko znajdzie jakiś argument i będzie w stanie ośmieszyc innych a sam dałeś sie strolowac i złożyłes piekne podanie do IG KURWA. Rozumiem gdyby ktoś kto ma na pieńku z IG zrobił taki temat ale ty po prostu chciałes zaimponowac Socie i Trebronowi. Czemu tym się też nie pochwalisz? Moja dobra rada dla ciebie lepiej skoncz temat bo pogrązasz się jeszcze bardziej a twoje argumenty spadają to typu "Ale z ciebie wsiok" nie wiem czy wiesz ale teraz ludzi bardziej ciagnie na wieś niż do miasta kto wie moze ty tez kiedys zamieszkasz na wsi i zostaniesz "wsiokiem". Napisałem to bo uważam za idiotyczne to że cieszy cie (jakby nie patrzec polaka) nasza przegrana tylko dlatego że nie dostałeś sie do teamu i trochę mnie rozbawiłeś swoimi postami np. 
    (click to show/hide)

(click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Lutego 18, 2015, 18:46:54 »
    Wyjdź do ludzi Trebron, zgrywasz wyrocznię w tej grze bo pozostała ci jedynie ona. Czas już przeminął by wyjść do ludzi, a nazywanie ciebie wsiokiem było nie na miejscu. Nie jesteś nim, bo udzielasz się jedynie w Warbandzie, więc ciężko zakwalifikować cię do obojętnie której grupy społecznych w Polsce. No i poza tym już chyba pisałem, że jesteś idealnym przykładem osoby liżącej dupy? Pamiętam gdy grałem z Blackittem i Osgidapem na IG i napisałeś do mnie (wcześniej w sumie mnie zauważając, bo nie przypominam sobie byś mnie cisnął), "no nawet zajebiście grasz na tej piechocie" (szkoda że nie zrobiłem screena :D). Widać sytuacja zmienia się często, kiedyś już mieliśmy inne poglądy na dany temat, kłótnia ale potem dalej normalne stosunki. Tak już jest w świecie.
    Mimo tego szanuję ciebie jako gracza, nie mogę nic ci zarzucić na temat gry bo akurat w tym aspekcie jesteś jednym z najlepszych cav.

Nie dostałem się do reprezentacji z prostego powodu - nie byłem lubiany na Deluge i nie jestem lubiany na Native. Mogłem mieć szansę na grę jeśli grałbym w SRC (które  na ironię losu zaprosiło mnie do swych szeregów na WNL 4 :D) i przy tym zajmować się lizaniem dupy Harmanowi. Wytłumaczyłem chyba mu dokładnie co o tym myślałem, nie podobało mi się jak koleś który na gf miał co spawn najgorsze spawny wypowiadał się na temat współpracy. No cóż, nie mogę rozumieć tego, że często do powiedzenia ma najwięcej osoba która gra tam najgorzej, dziwne że Error, Carpe czy Sebek nie mieli nic do powiedzenia. Przychodziłem na treningi,  na których zazwyczaj byłem najlepszy w teamie w którym grałem (screeny? oczywiście!), ale jeśli koleś przez dwa tygodnie nie raczy dać znać (mimo prób kontaktu) co myśli na temat mojej gry to jest zwyczajne lekceważenie. A do tego na odchodne mówi mi, że jestem słaby podczas gdy ja go cisnąłem przy pierwszej lepszej okazji to jest dość... śmieszne.
    A na koniec - gdybym przejmował się tym co kto gada na mój temat na forum, w grze, na priv, na gg i wszędzie gdzie tylko można to już dawno nie grałbym w tę grę.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #112 dnia: Lutego 18, 2015, 18:54:48 »
    Przychodziłem na treningi,  na których zazwyczaj byłem najlepszy w teamie w którym grałem (screeny? oczywiście!)
    Myślę że "dobre staty = dobry gracz" to jest błędne myślenie. imo
    DANCE OR GET BANNED

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #113 dnia: Lutego 18, 2015, 18:59:40 »
    No widać Prusak, że świetnie znasz Trebrona, skoro tak daleko idące wnioski wysuwasz. Ja za to polecam tobie wyjść do ludzi, bo widzę, ze ci tego brakuje, skoro rozpamiętujesz każdą pochwałę, topkę, czy każde słowa, które padły w tej grze. W kwestii, czemu nie dostałeś się do team'u nie ma czego dodawać- nikt po prostu cię nie chciał i to nie bez powodu. Jesteś irytującym pseudo-trollem, który udaje, jaki to jest obojętny na wszystko, podczas gdy wszędzie wsadza nos i denerwuje ludzi. Tak, to takie proste- to jest właśnie powód, dla którego tyle osób cię nie akceptuje. Żeby nie szukać daleko w powodach odrzucenia twojej kandydatury do team'u, podam ci dwie sytuacje, które były już tylko gwoździem do trumny: 1) próba strollowania IG (a warto było pamiętać, kim był Harman) oraz to, jak na boku obrabiałeś 4 litery m.in. mnie czy Sebkowi.

Luca zresztą prosił o coś, więc po co dalej takim głupim torem ciągniesz dyskusję Prusak? Ustalmy już, że jesteś niesamowity i w ogóle nikt z twoim oświeconym majestatem nie może się równiać. Tyle w temacie.

(click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Lutego 18, 2015, 19:09:29 »
    Myślę że "dobre staty = dobry gracz" to jest błędne myślenie. imo
    Pewnie, 15-3 to słaby gracz, a 1-10 kilka razy pod rząd to wyznacznik wyskillowanego zawodnika. Byle random na IG jak wyrobi 0-5 to pewnie afczył, a jak gracz z AE albo z innego klanu ma 15-0 to fartem. Staty nie są wyznacznikiem skilla, no świetnie, to co? Jeśli gracz nie potrafi zabijać przeciwników to znaczy że jest świetny? XD

@Dyktator
    Ja ci na boku nawet dupy nie musiałem obrabiać skoro wiesz kim ty jesteś i jak grasz. Ile zagrałeś rund na NC? XD A sorry, jesteś tylko pomagierem bo skillem to tam się na pewno nie dostałeś xdxd

Luca prosił o kulturalną dyskusję, nie lecą żadne przekleństwa, wulgarne obrażanie innych użytkowników, wszystko opiera się na kulturalnej rozmowie. Więc dlaczego chcesz kończyć dyskusję drogi Dyktatorze, skoro jesteś takim orędownikiem otwartej na rozmowy tawerny? Czyżbyś przeczuwał że dyskusja dotknie twoich "umiejętności"? XD

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #115 dnia: Lutego 18, 2015, 19:10:53 »
    Nah, widzę, że dyskusja z Tobą nie ma żadnego sensu.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Lutego 18, 2015, 19:14:04 »
    Chętnie poczytam co jest wyznacznikiem skilla jeśli nie staty.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Lutego 18, 2015, 19:28:02 »
    Nie Prusak, wcale nie zacząłeś obrażać (ależ skąd, zbyt idealny na to jesteś!) Trebrona. Z tej otwartej dyskusji zacząłeś robić bagno na mieszanie ludzi z błotem. Tylko robiąc to zapominasz kim ty jesteś.

A czy ktoś, kto nabija staty 10:0 na IG, gdy grają randomy jest lepszy od kogoś, kto robi 6:1 na meczu WNL np. przeciwko AE lub KURWA? Albo ktoś, kto potrafi wziac na klatę dwóch, jednemu władowac powiedzmy dwa hity i przerzucić się na kolejnych dwóch z łatwością ich utrzymując, gdy ludzie z teamu dobijają ich plecy, a tego wcześniejszego po prostu dobijają na jednego hita. Ci, co dobijali mają fragi, a ten znacznie lepszy nie. Ale co ja będę ci udowadniał, ty wiesz lepiej, taki zajebisty przecież jesteś.

Tak wiem, jaki jestem i na pewno nie taki, jakim ty mnie widzisz. Ty każdego potrafisz przedstawić w najczarniejszych kolorach, gdy cię coś ściska z tyłu, nie widząc ciągle swoich wad, które powtarzasz w kółko zniechęcając do siebie coraz to kolejne osoby. Mógłbym ci powiedzieć, czemu przez około tydzień ostatni w ogóle nie grałem w Warband ani nic innego i czemu musiałem zawiesić na ten czas swój udział w teamie również na treningi. Ale nie zrobię tego, bo to nie jest twoja sprawa i nie obchodzi mnie, co tam sobie szczekasz na boku. Ty mi lepiej powiedz, ile rund ty zagrałeś? Ach sorry swoim skillem, to ty nawet na rezerwy się nie nadajesz xd Właściwie śmieszy mnie to, że na podstawie jakiś dueli, które kiedyś na Ludus sobie rozegraliśmy ubzdurałeś sobie, że jesteś lepszy, podczas gdy na takim IG nigdy nie dałeś rady mnie zabić :) W ogóle ty masz jakies kompleksy na tle tego skilla w grze. Nie potrafisz grać 4fun. Zawsze kończy się to jakąś napinką z twojej strony. Żeby daleko nie szukać- spójrz sobie, jak Harman gra na IG. Nie raz ma i na minusie staty, bo wchodzi po prostu pograć. A potem na takim meczu z UA potrafi i 10-0 wyciągnąć. Sam sobie teraz odpowiesz, gdzie można sobie te staty wsadzić ..

I obstawiam, że nagle znowu staniesz się miły dla Trebrona przed kolejnym WNL, kiedy będziesz chciał do KURWA iść.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Lutego 18, 2015, 19:36:37 »
    Beka trochę bo porównujesz mecze WNL z grą na IG. Czytasz widocznie między wierszami że takie bzdury z moich postów wyciągnąłeś. Nieźle! XD

Nigdy Cię nie zabiłem? Skisłem mocno XD Pamiętam jak napisałeś do mnie na steam "ej kojarzysz tego maćkapl2003pl który cię zabił 2 dni temu?" "to byłem ja". No mistrzostwo świata, czasami kopiuje rozmowy ze steam bo wychodzą takie diamenty (perełki to za mało), że mieszkałbym teraz w Antwerpii i sprzedawał najlepszą biżuterię na świecie :DD Poza tym pokaż screeny jak SRC_Dyktator lub Poland_Dyktator topuje na IG, chętnie zobaczę, nie pamiętam by to kiedyś miało miejsce :DD

Mogę powrzucać screeny z twoimi statami na gf z AE? Pamiętam jak zgasił cię wtedy Aleksandros, gdy zapytał się jak typ z 0-10 może gadać o współpracy. Proszę :DD Niech wszyscy dowiedzą się ile znaczy w dzisiejszych czasach reprezentant Polski!

A co do Trebrona - nigdy nie byłem do niego wielce miły, nasze stosunki są jak bonusoida, raz dobrze, raz źle i tyle. Świetny koniarz i tyle w temacie :DD

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Lutego 18, 2015, 20:10:13 »
    Beka trochę bo porównujesz mecze WNL z grą na IG.

A zwróciłeś uwagę na porównania dotyczące całej sytuacji na IG? Nie? A no tak, to jest już argument niewygodny, to zignorowałeś go, żyjąc dalej w swojej rzeczywistości.

Screenów ci niestety nie dam, bo nie robię nigdy screenów ze statami z serwerów xD Tak robią takie osoby takie, jak ty, które potem oprawiają je w ramki i się onanizują przy nich. Jak chcesz, to mogę co najwyżej z jakiegoś treningu ci na priv podesłać, jak potrzebujesz więcej obiektów.

I tak- na którymś treningu piechoty z AE miałem staty koło 0-10! I co z tego? Nie przeszkadza mi to, podczas gdy ty swój podobny wynik na meczu div C w WarG z jakimiś cieniasami tuszowałeś i usuwałeś z własnych podsumowań xD Jak mówię- masz kompleksy na tle skillowym. A skoro tak cię martwi, co znaczy dzisiaj reprezentant, to czemu sam próbowałeś się dostać do drużyny xD

I nie, dla Trebrona wcale nie byłeś nigdy miły. Szczególnie po tym, jak dowiedziałeś się, że zostałeś strollowany i dalsze przymilanie się nie ma sensu, bo do KURWA i tak cię nie wezmą xD

Cóż, Prusak. Dyskusja z tobą to prawdziwe bagno. Czy możesz je już zakończyć, czy chcesz jeszcze coś o statach, skillu, czy wychodzeniu do ludzi pisać?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)