Przesadzilem troche, moj blad.
W kazdym razie ddos'y, bole dupy i problemy jakie stworzyli w sprawie serwera bardzo zniechecily mnie do tej druzyny.
Twoja złość jest naprawdę uzasadniona. Takie zachowanie ze strony graczy z Ukrainy naprawdę musiało działać źle nie tylko na Ciebie, ale na każdego gracza, który miał tą przyjemność, albo z tego co czytam nie, zagrać w tym meczu.
Ale wiesz, nie możesz oceniać całego narodu ukraińskiego po kilku graczach, w tym jeszcze kolesiu z Białorusi, który gra dla UA. To tylko gra, naprawdę, poprzedni komentarz był nie na miejscu. Dobrze, że się ugryzłeś w język i mam nadzieję, że to koniec Twoich rasistowskich i oczerniających inne narodowości wpisów. Mam nadzieję, że po meczu z Turcją, niezależnie od wyniku i sposobu gry, sytuacja się nie powtórzy bo naprawdę, źle się to czyta.
Ja zaś gratuluję reprezentacji Polski zwycięstwa i życzę powodzenia w kolejnych meczach. Pamietajcie - niezależnie, czy macie wygrać, czy nie, najważniejsze to okazać szacunek do rywala, a nie wyskakiwać z japą i rejdżem jak wczoraj Wasi przeciwnicy.