Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2015 (Polska mistrzem świata 2015)  (Przeczytany 38721 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nations Cup 2015 (Polska mistrzem świata 2015)
    « Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 29, 2015, 13:11:32 »
    Wiem, że był tam Prusak, od tamtego czasu domyśliłem się że to troll drużyna :D

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 29, 2015, 14:08:07 »
    Wiem, że był tam Prusak, od tamtego czasu domyśliłem się że to troll drużyna :D
    Prusak może trollował ale reszta teamu jak najbardziej serio. Niemieckie dzieci z bólem dupy że nie dostały się do podstawowego teamu. W grudniu nawet temat robili, że powinny być dwa teamy Niemiec, bo tylu "świetnych" graczy nie zagra xD W wiekszości nooby z kiepskich klanów BRO i HO, o ile się nie mylę HO dostawało po 16:0 od najgorszych drużyn na WNL3 a BRO to dzieci duelów. 24/7 na The Ludus z swadiańskimi mieczami a potem "CZEMU SCAR NAS NIE WZIĄŁ DO REPRY???" :D
    Do tego są tak głupi, że dołączyli do Israela z fejkami ale na swoich prawdziwych ID ;pp To kompletne nołnejmy ale dało się poznać kto dołączył tam.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,320821.msg7579349.html#msg7579349
    Ten sam gość który założył ten wątek jest w drużynie Izraela XDDDDDD

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 29, 2015, 14:20:05 »
    Widziałem ten temat xD To było całkiem zabawne, jak ktoś podał przykład z dwiema drużynami Niemiec i Rosji, i jedną drużyną Polski w grupie (czy jakoś tak), a zwolennicy tej propozycji kłócili się, że w takiej sytuacji Niemcy i Rosja nie mają wcale większych procentowo szans na wyjście z grupy xD

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 29, 2015, 14:25:56 »
    Typowe niedowartościowane ciecie wraz z Prusakiem :D

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 29, 2015, 14:55:42 »
    Właściwie to o tyle głupie z ich strony, że chcieli grać jakby nigdy nic. Z Netomanem i kolegami zgłosiliśmy w 2012 czy 2013 roku fikcyjną reprezentacje Kazachstanu która została przyjęta. Namoten(czytać od końca) i Notpar a.ka Notper wpisani na listę kapitanów, udzieliliśmy kilku wywiadów dla tawerny (Gdyż aktualnym "reporterem" tawerny był Blacha, który faktycznie rozmawiał z prawdziwą reprą Portugalii przykładowo, więc uszło to uwadze, że jeden wywiad z cyklu to feeeejk). I tyle.  Co chcieliśmy udowodnić, udowodniliśmy, że każdy może zgłosić reprezentacje Hondurasu czy Koalicje "Kongo&Tajwan" czy Chad&Urugwaj&Japonia z tagiem CHUJ_
    Szkoda, że administracja tym razem też dała się zrobić w ekhem, ale z drugiej strony dobrze, że teraz się dowiedzieli a nie przed ćwierćfinałem.
    Żal też graczy z Izraela. No ale wtedy też jakichś Kazach spamował Netomanowi skrzynkę na taleworlds, ale miał on tyle sumienia aby poinformować o rezygnacji drużyny z powodu pingu, a nie naciągać ludzi i psuć zabawę innym.

PS.
    Nawet znalazłem link:
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,212885.45.html

killerbyte appointed as Captain of the Australian team.
    Shemaforash appointed as Captain of the Swedish team.
    Cybran appointed as Captain of the Czech team.
    Broomstick appointed as Captain of the Dutch team.
    Namoten appointed as Captain of the Kazakhstani team.
    Rallix appointed as Captain of the Canadian team.
    Lares appointed as Captain of the Ukrainian team.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 29, 2015, 15:18:03 »
    Nie porównywałbym jednak Izraela do waszego Kazachstanu :P Jak sam napisałeś chcieliście coś udowodnić i sądzę, że przede wszystkim było to po prostu dla beki ;) Za to poszczególne osoby z Izraela (jak ten Michael) nie dostały się do swoich drużyn narodowych i miały ostre bóle, że nie zagrają (jak ten Michael właśnie, który miał jeden głos (i to pewnie od siebie) na swoja kandydaturę jako kapitana Niemiec).
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 29, 2015, 15:42:05 »
    XDDDD Beka w takim razie z zakompleksionych, pryszczatych dzieci z Niemiec siedzących cały dzień na The Ludus :D Haha. Ale troszkę dziwne, że to kolesie z Niemiec tworzą reprezentacje Izraela... ironia ?

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 29, 2015, 16:15:12 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,323289.0.html w temacie POL na TW dodane ankietę typu "Kto wygra mecz". Zapewne przed każdym meczem taka będzie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 29, 2015, 17:31:19 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,323289.0.html w temacie POL na TW dodane ankietę typu "Kto wygra mecz". Zapewne przed każdym meczem taka będzie.
    I z mojej strony, możesz liczyć na nawiązanie do historii, przed meczem z Turkami zwłaszcza ! :D

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 29, 2015, 17:35:44 »
    Ja też coś tam napisałem, nie martw się Dykcia, do obiecanych 100 pozostało mi naspamić 89 postów, a mam jeszcze dużo czasu do końca NC :D

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 29, 2015, 17:38:06 »
    I z mojej strony, możesz liczyć na nawiązanie do historii, przed meczem z Turkami zwłaszcza ! :D

Poland_Nick_1683 !!

Btw http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,322962.msg7667549.html#msg7667549 Izrael już oficjalnie wyrzucony
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 29, 2015, 17:41:48 »
    Typowe niedowartościowane ciecie wraz z Prusakiem :D
    Odezwał się typ którego mam na strzała i wygląda jak cieć z wioski :DDD

Co do Izraela - sądziłem, że to są trolle a okazało się że to faktycznie idioci, którzy nie dostali się do Niemiec. Najlepszy w życiu jaki słyszałem był 5-minutowy monolog Michaela na temat teamkillowania na rozgrzewce i jak wpływa on negatywnie na resztę spotkania :DD
    Gdyby się postarać to bez większych problemów jest możliwe wystawienie troll drużyny na kolejne NC. Trzeba jedynie czasu i trochę pieniędzy a reszta już jest łatwa.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 29, 2015, 17:46:20 »
    Trzeba [...] pieniędzy.
    Klucz do WB chodzi poniżej 10 PLN, a ty twierdzisz że to wymaga pieniędzy? :P Każdego na taki "wydatek" stać :D
    Swoją drogą to może stać się bolączką tej gry - tacy ludzie będą wystawiali drugą reprezentację jakiegoś kraju, bo prawdę mówiąc, nie ma jak sprawdzić czy rzeczywiście są z Kazachstanu/Izraela/Nigerii/Monako/cokolwiek sobie wymyślą.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 29, 2015, 17:48:16 »
    To kup mi z 15 kluczy i możemy zostać przyjaciółmi. 
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 29, 2015, 17:49:11 »
    Gdyby się postarać to bez większych problemów jest możliwe wystawienie troll drużyny na kolejne NC.

A po co taka drużyna? :D

Btw, zapraszamy do dyskusji historycznych w temacie POL: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,323289.msg7667577.html#msg7667577 ; temat przewodni na ten tydzień: "Ukraina to państwo, czy prowincja Polski"? Prowadzi dla Was: Kamillo! Dowiecie się kto i kogo rozbiera, czyj jest Lwów i dlaczego polski oraz jak mocno przegra UA w I tygodniu NC! Zapraszamy do dyskusji.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)