Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][DoW] DevilsOfWar  (Przeczytany 10472 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: DevilsOfWar
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 07, 2014, 11:15:12 »
    Więc po co temat? :o
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 07, 2014, 11:28:46 »
    To nie jest jakiś pokaz mody na najładniejszy temat . Mamy daleko w 4 literach wasze opinie.
    I słusznie. Nie daj sobą pomiatać jak nie powiem czym. O to chodzi. Każdy powinien mieć własne zdanie i inni powinni je respektować.
    Stary, tak trzymaj, bo jesteś przyszłością. Jeśli większość będzie się podobnie zachowywać jak Ty to unikniemy tego, że będzie nami rządzić banda demokratów i arabów.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 08, 2014, 01:13:37 »
    Kamillo, hipokryto, tobą Turasy pomiatają:D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 08, 2014, 16:40:41 »
    Powodzenia pod nową nazwą.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 08, 2014, 18:46:29 »
    Wygrajcie następnego WNLa

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 08, 2014, 22:27:31 »
    Musisz dojść do nich Neto !
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 11, 2014, 18:12:10 »
    Życzę powodzenia na ubitej ziemi w Leśnej kryjówce.

(click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    Odp: [Native][DoW] DevilsOfWar
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 01, 2015, 22:29:48 »
    Dyktator ty hipokryto :D

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 01, 2015, 22:41:26 »
    Dyktator ty hipokryto :D

Co? Tamten REF to był trolling, a ten klan miał być na poważnie, wiec bez takich mi tutaj :D Zresztą- to była inicjatywa Mikołaja i Michała - do nich z tym xD
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 02, 2015, 13:16:34 »
    Ale nam się szeryfów Tawerny narobiło. Jeszcze rok temu Eddard nie miał żadnej konkurencji, a teraz...

Link powinien się pojawić taki: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5693.0, podpowiem, że chodzi o nazwę tematu. Nie ma co też ukrywać, że jest zwyczajnie brzydki. Panowie, postarajcie się trochę, bo straszny taki temat tylko. Rozumiem, że wcześniej tematy tylko na stronie dzikich pól robiliście, gdzie taki wygląd posta jest normą, ale jak nie umiecie zrobić lepszego, to możecie poprosić o pomoc.

Trzeba było tylko rozdmuchać ten żar prawilności i wielu podąża teraz prawidłową ścieżką, kontynuując me dzieło ^^

Aa i wgl to życzę powodzenia :)
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 02, 2015, 15:01:28 »
    Klan jeszcze żyje? Z tego co byłem ostatnio na ts zostałem zwyzywany przez kolegę Vresta, który najzwyczajniej w świecie nie pojął na czym polega lekka porada skupiając się po tym na części mojej rodziny. Wiem, że są interesujący ale prosiłbym o jednak mniejsze zainteresowanie z twojej strony. Kolejna kropla która utwierdza mnie w przekonaniu, że gracze z Dzikich Pól są mega agresywni, a takowe zachowania mogą jedynie powodować niedomówienia, arogancję ze strony dowództwa oraz brak święteczno-noworocznej atmosfery na teamspeaku.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 02, 2015, 15:03:04 »
    Może po prostu ich zdenerwowałeś. Zdarza się :D

Offline Joakim

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 03, 2015, 13:49:19 »
    Klan jeszcze żyje? Z tego co byłem ostatnio na ts zostałem zwyzywany przez kolegę Vresta, który najzwyczajniej w świecie nie pojął na czym polega lekka porada skupiając się po tym na części mojej rodziny. Wiem, że są interesujący ale prosiłbym o jednak mniejsze zainteresowanie z twojej strony. Kolejna kropla która utwierdza mnie w przekonaniu, że gracze z Dzikich Pól są mega agresywni, a takowe zachowania mogą jedynie powodować niedomówienia, arogancję ze strony dowództwa oraz brak święteczno-noworocznej atmosfery na teamspeaku.

Prusak nie gadaj głupot bo wbiłeś i zacząłeś  się  spinać PO co tu płaczesz na  Forum?  PS: Tak klan żyje 

Offline Bananek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 03, 2015, 14:00:39 »
    Prusak powiem Ci że ten klan tworzy bardzo dużo osób o niskim poziomie zachowania część z nich ma również bany na dużej ilości serverów na DP. Nie mówię o wszystkich bo widzę że w tym klanie są osoby które znam  i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Nie wróżę im dobrej przyszłość patrząc na osoby które pełnią tam ważne funkcję i ja jestem przekonania takiego że na każdej scenie znajdą się gracze agresywni , trolle  ale również osoby ogarnięte i przyjacielskie .
    Mimo wszystko Powodzenia ^^

Offline Joakim

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 03, 2015, 14:29:35 »
    macie po prostu ból Dupy że jeszcze istniejemy  bo chcielibyście sobie napisać "a nie mówiłem Rozpadli się"    To że  ktoś z naszych ludzi jest Agresywny  To nie znaczy że jesteśmy jakimiś trollami albo  że mamy bardzo niski poziom  Zachowania jak to próbował wmówić  Bananek     Szczerze Twoje  Prusak i Bananek opinie mam gdzieś   jesteście zwykłymi  "hejterami" którzy tylko umieją   Hejtować  i czepiać się  nowych klanów tyle ode mnie .