Witam mam problem z paczem a konkretniej to pobrałem pacz najnowszy bo mam dość starą wersje widze są pliki wszystko jest to myśle że wrzuce je do folderu to zmieni się wersja gry a skąd kombinował o podmianie folderów ale troche ich dużo i nie wiem co mam za bardzo z tym zrobić bo przeczytałem żeby mieć floris mod trzeba bieć nanowszą akutalizacje do gry więc tak zrobiłem ale wersja dalej jest taka sama poprostu nie wiem gdzie mógł bym dać te pliki do folderu czy nie wcześniej jak miałem floris moda ładowała się okno startowe do połowy potem jakiś błąd RGL Prosił bym o pomoc jeżeli ktoś potrafi ;) odpowiedzieć na te pytania bo szukałem ale nie widziałem żeby ktoś miał taki problem jak ja albo jestem taki głupi ;D albo coś że nie potrafie zwykłego patcha zaistalować ale jak pisałem ściągam patch i nie wiem co dalej . ;c Pomocy prosze Dodam jeszcze że nie mam steama mój komputer bardzo wiesza jak mam steama też dlatego nie gram na nim i nie mam automatycznej aktualizacji .
To jest straszne. To twój pierwszy post na tym forum, więc daruje ci ostrzeżenia, ale jeżeli znowu napiszesz jakiegoś posta tak chaotycznie i nieskładnie, to dostaniesz osta. Serio, niewielu jest już analfabetów, nie możesz się aż tak wyróżniać.