Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Oceń wyżej] Oceń postać/bohatera osoby wyżej  (Przeczytany 6034 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Oceń postać/bohatera osoby powyżej
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 11, 2014, 11:50:06 »
    Huth i Oktawian ... Shit, wyczuwam głębszy romans. Jak widzę wątki w którym udzielają się Ci dwaj Panowie to nie wiem czy w ogóle wchodzić bo to jak debata w telewizji ^^

A na poważnie to dzięki Oktawianie, za rozruszanie tego forum od strony niezwiązanej z Warbandem.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 11, 2014, 18:42:46 »
    No cóż, jak nie ma więcej ludzi, to trzeba się bawić we dwójkę :P
    Poza tym spotkało się dwóch takich, co się jakoś interesują dziwnymi rzeczami w kulturze i bredzą do siebie jakieś farmazony.

W sumie to sądziłem, że wątek będzie bardziej popularny lol

tak w ogóle, to biorę twój awatar za propozycję...
    7/10 w porównaniu z książkowym pierwowzorem trochę zbyt typowy jest ten koleś. Jasne, że jako zimny, cyniczny, kalkulujący i głodny władzy nihilistyczny materialista jest ok, ale kurczę, ile razy to już było. Natomiast w książce jest chociażby taka pierdoła jak picie tylko hipokrasu i jakaś taka dziwaczność, znacznie mniej hollywoodu :P

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 11, 2014, 19:26:16 »
    Dziękuję za miłe słowa! :) To co robię chciałbym aby było przeciwieństwem słowa offtop - czy tak jest, to już wasza ocena.

Ale jeśli chodzi o takie zjawisko, że dwóch kolesi gada i nie chcesz im przeszkadzać, jak w Sondzie - to tutaj to najgorsze co mogłoby się wydarzyć! Oczywiście lubię gadać z HUtHem, ale to nie znaczy, że tylko z nim! Zresztą moje marzenie to odcinek Sondy w którym bierze udział Lem, mam nadzieję że w tym kontekście jest to jasne Zostawmy panów z Sondy bez oceny - bo tak na prawdę to jest właśnie właściwa ocena dla nich. Ponieważ HUtH nie przedstawił postaci, to ja wrzucam
    Wielki CORNHOLIO

Offline huth

« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 11, 2014, 21:16:08 »
    rany, co ty masz z tym cornholio?
    Ja się starzeje, bo takie coś przypomina mi raczej ostre zajawki i fazy z gimbazy :P

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 11, 2014, 21:52:59 »
    No jak to co? Przecież to jest genialne, genialne! W Cornholio jest wszystko, to absolutnie czarna dziura ekspresjonizmu, dadaizmu i postmodernizmu!

Offline huth

« Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 11, 2014, 23:28:12 »
    Wiesz, to może sobie go wytatuuj :P

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 11, 2014, 23:31:04 »
    Bardzo dobry pomysł, ale wolałbym panów z Sondy. :)
     Po za tym o ironio - nie mogę mieć tatuaży - choroba skóry - beznadzieja.
    Zawsze możesz walnąc 1/10 i zaproponować swojego ludzika. :)

Offline huth

« Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 12, 2014, 02:18:38 »
    Ale tego nie da się ocenić, tak poważnie na to patrząc, to jest to męczące, niezrozumiałe i słabe, a spoglądając zupełnie na luzie, to jest genialne... 5.

Hihi, znów te kreskówki
    Lenore
    edit: eh, linki mobilne.... teraz chyba działa
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2014, 18:23:35 wysłana przez HUtH »

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 12, 2014, 07:57:18 »
    (click to show/hide)
    Teraz tobie coś się zaciukało w linku -  jeśli chodzi o tą postać to 8/10 - zaciekawiła mnie, nie znałem jej wcześniej, ale wydaję mi się zbyt podobna do Mandy z Mrocznych Przygód Billego i Mandy i kiczowatego Monster High.

Moje propozyszyn to jeden z najciekawszych pomysłów Lovecrafta jaki żyje w popkulturze - mózg w słoiczku!
    (click to show/hide)

Offline huth

« Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 18, 2014, 00:54:53 »
    Czemu niby Lovecraft? 8/10
    Sam mózg w słoiku jest bezsensy, potrzebne są jeszcze kable i telepatia. Poza tym strasznie to steampunkowe, wolę wersję z transferem umysłu do np. radyjka :P

Jak już jestem w temacie PLiO:
    Shagga syn Dolfa
    (click to show/hide)

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 18, 2014, 08:02:10 »
    Szepczący w Ciemnościach - to opowiadanie Lovecraft o grzybach z Yuggoth, czegoś w rodzaju wielkich ciem, o nazwie Mi-Go, które zamykają właśnie mózgi w słoiczkach, by pokonywać kosmiczną przestrzeń z swymi ofiarami. Jeśli ktoś zna jakąś wcześniejszą wersję tego pomysłu to koniecznie proszę się zgłosić do dyrekcji.
    Bardzo ładnie proszę o pomoc tajemniczych czytaczy tego wątku, nie lubię Gry o Tron, więc nie kojarzę tej postaci. Proszę o jej ocenę, bo nie mam punktu zaczepienia.
    Nie no, powaga, niech ktoś coś tam powie, litości. Gra o Tron jest cinka, nie każcie mi tego poznawać.

Dzięki waszemu zaangażowaniu było mi dane poznać kolejną cudowną postać z bogatego świata Gry o Tron.
    Shagga syn Dolfa - kapitalny ze względu na małe, śmieszne różki, które mnie rozczuliły. Po za tym to postać mega HUtHowa, więc ostatecznie 5/10, ale to naturalnie powierzchowna ocena. Jeśli ta postać posiada jakieś głębsze odcienie osobowości to proszę się zgłosić do dyrekcji.

Moja postać to idealny admin - Carol Beer

555 wyświetleń i nie było fanów Gry o Tron, cóż za dziwny przypadek.... :(

« Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2014, 19:04:02 wysłana przez Oktawian361 »